Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who will miss out on the NHL postseason this year?
Știri despre pariuri sportive

Cine va rata postsezonul NHL anul acesta?

The Playoff-ul NHL sunt chiar după colț și pare clar care echipe vor progresa cel mai bine din divizii—dar, care echipe marginale vor progresa în postseason?

Realinia || |645NHL divisions au însemnat că acesta a fost unnecaracteristicsezon regulat NHL din toate punctele de vedere. Formatul Cupei Stanley a fost, de asemenea, schimbat, deoarece nu există Conferințe de Est și Vest, ceea ce oferă mai multor echipe oportunități de a promova postsezonul în această primăvară.

Noul formatnoul înseamnă că primele patru echipe din fiecare divizie vor ajunge în postsezon. Aceasta înseamnă că nu vom vedea echipe wild-card progresând în 2021. Noul format ar putea vedea două echipe care ar fi în mod tradițional în aceeași conferință se întâlnesc în finala Cupei Stanley.

The COVID-19 pandemic a făcut foarte puțin pentru majoritatea oamenilor, dar această modificare interesantă a modului în care lucrurile sunt configurate este cu siguranță o schimbare binevenită de mulți fani NHL.

În timp ce toate acestea sună foarte bine în teorie,echipele trebuie încă să ajungă pe primele patru locuri dacă vor să ajungă în playoff. În cea mai mare parte, au mai rămas doar 10 meciuri pentru echipele din cele patru divizii. Acest lucru oferă o indicație clară a echipelor care se vor lupta până la ultimele jocuri ale sezonului regulat NHL.

 • Joacă online acum
  Stanley Cup Betting Resources
 • Divizia de Vest

  Nu există surprize pentru a-i vedea pe Golden Knights și Avalanche progresând în postseason, dar Minnesota Wild ar face acest lucru. Nu am fost prea sus pe tabelele futures ale cotelor la începutul sezonului. Cu toate acestea, Wild au avut o campanie grozavă până acum și merită locul al treilea în Vest.

  În afară de cei 3, al patrulea loc este una dintre cele mai strânse curse de playoff din ligă. Câștigătorii Cupei Stanley din 2019, St. Louis Blues, se luptă cu Arizona Coyotes, Sharks și Kings.

  Deși există patru echipe în competiție, având în vedere lista de meciuri și puterea fiecărei echipe, noi așteaptă-te ca bătălia să se reducă doar la Blues și Coyotes. Mai rămâne un singur meci între aceste două echipe, ceea ce înseamnă că s-ar putea reduce la meciul head-to-head. Ambele echipe sunt în serie de înfrângeri în acest moment și au nevoie de o schimbare a norocului dacă doresc să se îndrepte spre locul în playoff.

  Ne așteptăm ca acesta să meargă la sârmă, albaștrii învingându-i pe Coioți în etapele finale ale sezonului regulat. Au avut un sezon foarte greu, dar au destule pentru a progresa.

  Divizia Centrală

  Cealaltă divizie care este destul de interesantă este Centrala, unde Blackhawks, Predators și finaliștii din sezoanele trecuteDallas Stars se luptă pentru al patrulea loc. Predatorii arată ca favoriții în acest moment, dar cu atât de puțin între ei, s-ar putea schimba în favoarea oricăruia dintre ei.

  Predatorii au fost probabil cea mai bună echipă de-a lungul întregului sezon. Dar, Blackhawks încep să arate cum se pot juca pe gheață. Și-au deschis campania cu șapte înfrângeri în primele nouă meciuri, dar de atunci au schimbat lucrurile.

  Nashville și Dallas arată cele mai puternice în acest moment și ne așteptăm pe deplin ca aceasta să se transforme într-o cursă cu doi cai, deoarece ne apropiem de ultimele jocuri. Lista de meciuri pare mai dură pentru Blackhawks și chiar acum stau în spatele celorlalți doi. Îi înclinăm pe Preds pentru a-și menține forma și a ocupa locul final în Divizia Centrală.

  Diviziile de Nord și de Est

  Lucrurile par puțin mai clare în diviziile rămase| ||711. The Maple Leafs, Jets, Oilers, and Canadiens will qualify in the North. Well, you just never know, but it’s highly likely it’ll end up that way. It would be a surprise collapse if any of those teams miss out. The Canadiens are the team that might miss out, but they have played the least of the games out of all the teams competing for the fourth spot.

  De când este în Est, nu ar trebui să fie la fel de aproape. așa cum este. Capitalele, pinguinii și locuitorii insulei vor trece prin aspectul lor. Deși acum pare destul de clar, cu câteva săptămâni în urmă, Bruins, care se luptă, păreau deosebit de zdruncinați.

  Cu toate acestea, acum se află pe o serie de 6 victorii consecutive și arată de parcă vor domina în timp ce vor domina. ar fi trebuit să fie pe tot parcursul sezonului. Bruins au început anul puternic, dar au renunțat la mijlocul sezonului. Rangers și Flyers sunt singurele echipe aflate în luptă, dar cu Bruins retrăgându-se acum, Divizia de Est pare înfășurată.

  Vezi mai joscele mai bune case de pariuri sportive where you can wager online and choose the best one for you:

   View All Sports Betting Sites