Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Table Tennis Big Winners: Thank you, Coronavirus!
Știri despre pariuri sportive

Marii câștigători din tenis de masă: Mulțumesc, Coronavirus!

Fără niciun sport disponibil, bettors were scrambling to find sensible markets to play the odds - dar ce a mai rămas de jucat?

Ei bine,tenis de masă rusesc. Pe măsură ce jucătorii au început să lovească puternic pepiețele de tenis de masă, comunitatea de jocuri de noroc s-a înghesuit pe această nouă piață înfloritoare.

Câștigători mari de tenis de masă

Au fost multetenis de masă acțiuni în lunile martie și aprilie|| |665, as bettors seized the opportunity to play on one of the few remaining available markets. A focused community of players learnt how to bet on table tennis and won - some bigger than others. 

Un norocosWilliam Hill jucător a lovit aurul la o ofertă de 50 USD în Parlay în 10 etape șia încasat un total de 9.676,20 USD! Un talon de pariuri de favoriți care arăta astfel:

Un altmarele câștigător a fost un jucător de noroc cu domiciliul în Nevada, care îi place câștigătorul nostru anteriora pariat 100$ la un pariu de 10 jocuri. Spre surprinderea lui, el i-a lovit pe toți cei 10 câștigători și a obținut un uluitor24.741,40 USD!

Nu au fost singuri. Mulți pariori au încercat cotele. Ceifericii au învățat cu sfatul nostru: studiază sportul, revizuiește strategiile cunoscute de pariuri la tenis de masă, găsește casele de pariuri cu cele mai bune cote pentru sport și așa mai departe.|| |701

Un volum mare de pariuri pe tenis de masă

Pe măsură ce se răspândea vestea despre această nouă piață incitantă și comunitatea de pariuri a văzut jucătorii câștigând mari câștiguri, numărul mare de jucători care pariau pe piețele de pariuri din Rusia a fost fără precedent.

Am auzit de la directorul de pariuri sportive de la William Hill, Nick Bogdanovich, în aprilie, care a spus:„Tenisul de masă este remiza numărul 1 la o milă de țară”.

Chiar și echipa de la William Hill a fost copleșită de numărul de jucători care sa bucurat de masa rusă piețele de tenis!

Mai poți paria pe tenis de masă?

În timp ce lucrurile par să revină la normal,există încă o varietate de competiții și ligi în curs de desfășurare și numeroasecase de sport oferă cote| ||748.

Așteptați-vă să vedeți că piețele de tenis de masă vor continua să atragă jucători până când ligile majore vor fi pe deplin operaționale și va fi reluată o anumită normalitate.

Câteva exemple dintre acestea casele de pariuri sunt:

 • Joacă online acum
  William Hill Recenzie
  BONUS 500$
 • Joacă online acum
  MyBookie Recenzie
  BONUS 1000$
 • Joacă online acum
  Netbet Recenzie
  BONUS 50$
 • Pariurile pe tenis de masă vor merge rămâne pe termen lung?

  Este îndoielnic. În timp ce a fost tenisul de masă care a salvat mulți operatori, mulți pariori au făcut un interes investit pentru câteva luni bune, dar, la sfârșitul zilei, este tenis de masă, și este jucat în Rusia.

  Jucătorii construiau încredere cu concurenții din ligile și turneele majore, aproape până la punctul în care simțeau că se pot baza pe jucători și încep să aibă încredere în șanse.

  Dar, cuPremier League Engleză la doar câteva săptămâni distanță șirumături de reluare printre proprietarii Ligilor Majore Americane, ne putem aștepta să vedem vremea pariurilor rusești pe tenisul de masă dispărând în eter.