Luni 30.10.2017 - 17:52 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Va câștiga Toronto FC Prima Cupă MLS?

Will Toronto FC Win Their First MLS Cup?

MLS Cup Futures

Toronto FC deține o adâncime fără precedent

Structura salarială a MLS împiedică echipele cu buzunare adânci să cumpere oMLS Cup. În afară de jucătorii desemnați, care nu iau în calcul plafonul salarial, francizele trebuie să construiască o parte câștigătoare cu un buget limitat. Toronto a reușit să profite la maximum de o limită de 3,845 milioane dolari pentru 20 de locuri în roster, înconjurând Jozy Altidore, Michael Bradley și Sebastian Giovinco cu un sprijin excelent.

O privire rapidă asupra statisticilor echipei confirmă evoluția Roșilor din de la an la an. În 2016, Seba a suportat o parte masivă a atacului, marcând 17 goluri și 15 pase decisive. Jozy a marcat 10 goluri și a asistat cinci, în timp ce Justin Morrow a lansat cinci goluri.

În acest sezon, cinci jucători din Toronto au șapte sau mai multe goluri. Adăugarea lui Victor Vazquez a schimbat aspectul infracțiunii, reducând povara pentru Giovinco. Vazquez a creat 16 pase decisive în 2017, adăugând opt goluri de la mijlocul terenului. Rezultatul a fost un salt de 23 de goluri în producție pentru Toronto, însumând 74 de goluri – cel mai mult într-o singură campanie de la sezonul inaugural 1998.

Toronto nu s-a sacrificat în defensivă pentru a produce un gol impresionant. total. Anul trecut, au primit 39 de lovituri, al doilea cel mai bun din MLS. Roșii au primit două goluri mai puține în acest an, marcând de două ori mai mult decât adversarii. Diferența de goluri de +37 din Toronto este cea mai bună de la marca de +41 stabilită de Los Angeles Galaxy din 1998.

The MLS nu a fost niciodată la fel de competitivă ca acum, iar dominația lui Toronto din acest an i-a forțat pe mulți să ia în considerare posibilitatea ca această versiune a Reds să fie cea mai bună echipă din istoria ligii – pe hârtie.

Playoff-urile Cupei MLS, ostile favoritelor

Unlike other North American pro leagues, performing well in the regular season doesn’t confer a big advantage in the post season, until the side makes the MLS Finals. Playing the second leg of a playoffs series at home provides a slight advantage for favorites, but not enough to overcome strong challengers.

De fapt, doar Los Angeles Galaxy din 2011 a câștigat Cupa MLS ca număr unu. semințe de playoff. Restul primelor cap de serie au căzut înainte de finală. Semanțele secunde ajung cel mai des în finala MLS, șase finaliști în cinci ani care provin de pe locul al doilea în conferința lor. Anul trecut, câștigătorii Supporters’ Shield Dallas FC au fost eliminati de eventualii campioni, Seattle Sounders. New York Red Bulls, primul cap de serie din est, a pierdut meciul în semifinale împotriva Montreal Impact.

Poate că săptămâna suplimentară de odihnă face ca semințele de top să devină ruginite, sau poate echipele care joacă în runda eliminatorie tind să fie mai inspirate. Oricum, Roșii nu își pot permite să cadă în fața niciunui adversar din playoff, deoarece o singură repriză proastă s-ar putea transforma într-un obstacol de netrecut – asemănător cu modul în care Montreal Impact aproape a eliminat Toronto în primele șaizeci de minute ale finalei conferinței de anul trecut, înaintea lui Bradley. conduce o revenire uimitoare.

Doar roșii se pot bate pe ei înșiși

Singura îngrijorare legitimă înaintea meciurilorplayoff-urile MLS să fie potențialul pe care Toronto FC la atins în timpul verii și să joace ca câștigătorii Supporters' Shield. Toronto nu a fost oribil, dar a existat o scădere a calității jocului când a devenit evident că roșii aproape au ocupat primul loc în MLS. Jucând ca cei din fața locului, le va permite celor defavorizați să depășeascăToronto FC.

Toronto este favoritul pentru a câștiga Cupa MLS, deoarece nicio echipă nu îi va învinge dacă joacă. aproape de capacitatea lor. În ajunul semifinalelor conferinței de est, roșii știu că singura echipă care îi poate învinge sunt ei înșiși.

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |759European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||762 to name a few.

Llista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organismul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |824

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |861
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.