Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Who are the favorites to win the 2018/19 UEFA Champions League?

Cine sunt favoriții la câștigarea UEFA Champions League 2018/19?

Liga Campionilor UEFA 2018/19 începe marți, 18 septembrie. 32 de echipe, inclusiv unele dintre cele mai bune din lume, vor lupta pentru râvnitul trofeu european. Cine va câștiga în acest sezon?

Cine va câștiga Liga Campionilor 2018/19?

Favoriți din Liga Campionilor 2018/19

Tragerea la sorți a grupelor UCL 2018/19 este încheiată , și a văzut o mișcare mare pe piața de cote. Iată favoritele, cu cotele oferite de Sports Interaction.

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Manchester City (+435)

  Pierderea totală a lui City în fața lui Liverpool în sezonul 2017/18 a fost o mică problemă într-un sezon, altfel dominant, care i-a făcut să obțină 100 de puncte în sezonul Premier League. Totuși, nu este un secret că Pep Guardiola trebuie să aducă glorie în Liga Campionilor Etihadului pentru a marca cu adevărat această epocă de aur pentru albastrul cerului.

  Cu o formație atât de impresionantă și un Sergio Aguero împrospătat și în formă la la dispoziție, City va fi greu de oprit și sunt favoriții pe merit care vin în această competiție, având în vedere pedigree-ul și grupul sub medie.

  Barcelona (+524)

  Nu este surprinzător. pentru a-l vedea pe Barca acolo cu cele mai mari șanse și vor continua să fie susținuți puternic atâta timp cât Leo Messi va fi prin preajmă. Cu oameni ca Luis Suarez și Philippe Coutinho alături de el, campionii Spaniei rămân o forță de luat în seamă.

  Captularea lor la Roma sezonul trecut și eșecul de a ajunge în finală în ultimele trei campanii este o îngrijorare. , deși dacă cineva are un punct de dovedit în acest turneu este această echipă.

  Juventus (+561)

  Giantii italieni s-au asigurat de serviciile celor mai buni din lume probabil în Cristiano Ronaldo, iar acum poate fi considerată o șansă reală de a câștiga acest turneu după ce s-au apropiat atât de mult în ultimul timp. ani.

  De două ori terminând pe locul secund în ultimele patru campanii, Juventus urmează și ocupă locul trei pe lista de cote. Credem că vor ajunge cu siguranță în finala patru și ar fi o poveste incredibilă dacă Ronaldo poate câștiga titluri consecutive la diferite cluburi.

  Paris Saint-Germain (+657)

  Te-ai aștepta ca campionii Franței să fie mai sus pe această listă, deși o grupă dură alături de Liverpool și Napoli înseamnă că nu li se asigură un loc în finali, ca data trecută.

  Kylian Mbappe va fi jucătorul de urmărit după campania sa stelară la Cupa Mondială și, atâta timp cât el, Neymar și Edinson Cavani se pot înțelege cu toții, ar trebui să vedem o cursă decentă la cupă din partea franceză. Cu siguranță nu se vor pleca devreme din nou în acest sezon.

  Real Madrid (+800)

  Campioii din sezonul trecut au coborât pe locul cinci pe lista potențialilor câștigători și nu este greu pentru a vedea de ce - au pierdut doi oameni foarte influenți în atacantul Cristiano Ronaldo și antrenorul Zinedine Zidane.

  Chiar și așa, giganții spanioli au câștigat patru din ultimele cinci turnee și au ajuns în semifinale. în opt ocazii consecutive. Au o grupă destul de ușoară și în sezonul trecut au arătat că o pot egala cu cele mai mari cluburi din Europa. Pariați împotriva lor pe propriul risc.

  Bayern Munchen (+800)

  Remiza lui Bayern 2018/19 este foarte generoasă și sunt favoriți aproape imposibil de susținut în topul Grupei E. Adevărata întrebare pentru campionii Germaniei este dacă se pot ridica la înălțime în etapele ulterioare ale turneului.

  Ei au fost atât de aproape de a elimina Realul sezonul trecut, dar vor trebui să abordeze o tendință îngrijorătoare care i-a văzut transformă doar una dintre cele șapte apariții în semifinale în trofee ale Ligii Campionilor în acest deceniu.

  Liverpool FC (+1000)

  Campione în 2017/18, Liverpool este echipa care trebuie să arate scos la turneul din acest an. Ei au reușit să lovească fundașul fileului mai mult decât orice altă echipă data trecută și ar trebui să fie și mai puternici cu adăugarea noului portar Alisson și a unei apărări mult mai puternice.

  Roșii au atras o grupă dură. cu campionii Franței PSG și Napoli, care aproape i-au aruncat pe Juventus de pe piedestal sezonul trecut. Cu toate acestea, au profunzimea și talentul de a merge departe încă o dată și sunt un furt la +1000.

   Alte șanse

  Există un număr de echipe chiar în afara șanselor maxime de a câștiga turneul, iar cea mai bună alegere trebuie să fieAtletico Madrid. Deși s-au renunțat la începutul sezonului trecut, o remiză mult mai puțin dificilă a fost încredințată campionilor din Europa League și încă se laudă cu o echipă impresionantă.

  Tottenham Hotspur au fost singura echipă. pentru a termina în fața lui Real Madrid după două meciuri sezonul trecut, deși le va fi greu să progreseze alături de Barcelona și Inter Milano. Ar trebui să progreseze, deși încă par la câțiva jucători lipsiți de o șansă reală.

  AS Roma s-a apropiat în 2017/18, deși este greu să-i vezi repetând isprava dată. pierderile pe care le-au suferit în poziții cheie.

  Manchester United pare puțin probabil să provoace de data aceasta, având în vedere lipsa de resurse din spate pentru Jose Mourinho.

  If you're planning to place a bet on the futures market for the UEFA Champions League, you should stick to the teams we've mentioned. Underdogs rarely win this tournament.

  Nu este o alegere ușoară de făcut în această etapă incipientă, dar sprijinim Manchester City să ridice titlul sezonului acesta. Credem că epoca de aur a Madridului se va încheia, iar Juventus, Liverpool și Barcelona vor fi probabil semifinaliste.

  Toată emoția UCL începe marți, 18 septembrie. Nu ratați un singur meci!