Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Soccer Futures | UEFA Nations League

Viitorii fotbalului | UEFA Nations League

Liga Națiunilor UEFA a adus un nou sens weekendurilor internaționale din Europa fotbal, iar acest concept nou-nouț pare probabil să rămână, având în vedere succesul rundei de deschidere a meciurilor.

Echipele de top care joacă unele împotriva altora este grozav pentru publicul TV, în timp ce echipele aflate mai jos în clasament primesc un oportunitate de a se dezvolta împotriva națiunilor cu abilități și talii similare. Este câștig-câștig pentru toți cei implicați.

Și tu poți câștiga mare în UEFA Nations League, deoarece oportunitățile de pariuri sunt uriașe. Spre deosebire de pariurile pe meciurile amicale de fotbal, care pot fi adesea distruse de retragerea jucătorilor cheie sau tratate ca o cursă de antrenament, această competiție va duce la jucătorii mari să-și joace mai des cele mai mari vedete și, prin urmare, ar trebui să vedem rezultate mai previzibile. Este o oportunitate grozavă de amiria pe fotbal.

Deci cine este cel mai probabil să câștige competiția inaugurală? Câștigătorul poate fi doar una dintre cele 12 națiuni, iar noi am enumerat cele mai mari șanse mai jos.

Cote UEFA Nations League 2018/19

Favoriții: Spania (+275)

Se pare că cetățeanul spaniol echipa a continuat după campania lor sub-parCupa Mondială. O campanie deraiată de plecarea târzie a managerului Julen Lopetegui s-a oprit din cauza gazdelor, Rusia, în optimile de finală, deși Luis Enrique și-a început cu accent domnia cu două victorii și o trecere la favoritismul total în acest turneu.| ||684

Spain's group is one of the toughest in League A, although they managed to defeat England at Wembley and destroy Croatia at home, the latter to the tune of a six-goal thrashing. If they can make light work of two World Cup semi-finalists there's certainly a case for them winning this tournament.

Singura întrebare este dacă această formă poate fi susținută. Finalele UEFA Nations League sunt în iunie, care este la o veșnicie distanță în lumea fotbalului. Aveți două opțiuni aici - fie să pariați acum și să profitați de cote care este puțin probabil să prezinte o valoare mai bună, fie să așteptați până în mai, când puteți arunca o privire la forma Spaniei în calificările la EURO 2020.

Spania Cote UEFA Nations League
+275
Sports Interaction

Campionii mondiali: Franţa (+350 )

Franţa a jucat, de asemenea, două meciuri în pauza internaţională din octombrie şi a ieşit relativ nevătămată - a rezistat la egalitate 0-0 în Germania înainte de a învinge Olanda cu 2-1 pe Stade de France.|| |713

The results are typical of a side that simply get the job done under Didier Deschamps, and they also present a great opportunity. We think they are the clear favourites to win this tournament, and as long as they can finish top of their group they should defeat any opponent that crosses their path in June.

O victorie acasă împotriva Germaniei va fi suficientă. pentru a-i duce pe franceză până în finală, deși prețul lor indică faptul că cu siguranță nu este un lucru sigur.

Germanii sunt încă o echipă puternică și vor fi răniți după ce apărarea la Cupa Mondială a luat-o în fum, așa că poate că este înțelept să așteptăm până la rezultatul meciului lor din octombrie.

Nu mai e The Dark Horse: Belgia (+450)

Belgia a avut ghinion să rateze prima finală a Cupei Mondiale după ce a pierdut în fața eventualilor câștigători, Franța, și rămâne o perspectivă dificilă pentru oricare dintre echipele din Liga A. Cota lor de +450 sugerează că sunt în fața rivalilor din grupă, Elveția, în cursa pentru primul loc în Grupa 2, deși elvețienii au făcut o declarație emfatică în victoria cu 6-0 în fața Islandei, de două ori scorul. realizat de belgieni.

În timp ce Belgia are o echipă mai bună decât Elveția pe hârtie, orice se poate întâmpla în meciurile viitoare și, prin urmare, este recomandabil să amânați până când cel puțin unul dintre aceste meciuri este complet. Doar una dintre perechi va ajunge în finală și nu vrei să-ți pierzi banii pe o echipă care nu mai este din competiție la sfârșitul lunii noiembrie.

Pot ei să se întoarcă? Germania (+650)

Germanii sunt pe locul patru pe lista cotelor de pariuri, ceea ce este surprinzător având în vedere că au Franța în grupă și nu ar putea reuși decât un egal fără scor împotriva câștigătoarelor Cupei Mondiale. Deși vor avea un punct de dovedit și, în cele din urmă, l-au recrutat pe Leroy Sane din nou în echipă, nu mai aruncă frică în ochii adversarilor și credem că Franța va termina în fruntea Grupei A.

Steer clear of Die Mannschaft.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Pariul Valoare - Portugalia (+1200)

  Există destul de un decalaj mare între primele patru șanse pentru Portugalia pe locul al cincilea, ceea ce este ciudat având în vedere că arată ca favoriți clari pentru a ajunge în finală în detrimentul unei echipe italiene dezamăgitoare și a unei echipe poloneze care au fost îngrozitoare la Cupa Mondială.

  Portugalia. a câștigat singurul lor meci din competiția împotriva Italiei fără ajutorul lui Cristiano Ronaldo, iar rivalii lor terminând într-un impas, calea pare destul de clară pentru portughezi.

  Dacă pot face acest lucru în finală. este o altă poveste, deși dacă cauți o echipă care este aproape sigur că va avea o șansă din patru de a câștiga turneul, nu vei obține cote mai bune. Acesta este un pariu extraordinar.

  The New Dark Horse - Elveția (+3300)

  Selectează companii de pariuri online listateElveția as high as +3300 to win this tournament, and while we agree that the Swiss are probably not on par with the likes of France and Spain, there is a huge chance of them sneaking into the finals at the expense of their group rivals Belgia.

  Au început campania cu o victorie cu 6-0 în fața Islandei, iar dacă pot înregistra rezultate pozitive față de belgieni, sunt la vânătoare. Odată ce ați ajuns în finala acestei competiții, este o eliminatorie directă, așa că se poate întâmpla orice.

  The Rest

  În esență, dacă nu aveți nicio speranță de a termina primul loc în grupa dvs., atunci nu poți ajunge în finală, ceea ce înseamnă că nu poți câștiga UEFA Nations League. Din acest motiv, eliminăm șansele deIslanda șiCroația, cărora le va fi foarte greu să revină de la pierderi de 6-0.

  We're also discounting the Netherlands considering they are grouped alongside France and Germany, and we can't see Polonia sauItalia întorcându-se și depășind Portugalia în grupa lor.

  Asta lasă semifinaliștii Cupei MondialeAnglia, iar singurul lor har salvator este că au un joc în mână în fața Spaniei, deși, adevărul să fie spus, sunt aproape sigur în afara concurenței acum că spaniolii au câștigat două din două. Doar trei victorii i-ar ajuta să se califice de aici.

  Pe scurt, nu vă recomandăm să vă puneți banii pe nicio echipă în afară de națiunile pe care le-am menționat mai devreme în articol.