luni, 01.02.2017 - 04:33 EST
Vezi toate site-urile de pariuri sportive

Cote Tottenham vs Chelsea, pronosticuri și scor live

Tottenham vs Chelsea Odds, Prediction and Live Score

Următorul meci al echipei meleTottenham

Când cei doi s-au întâlnit ultima dată la sfârșitul lunii noiembrie, Tottenham o depășea pe Chelsea pe propriul teren. Părea că 3-4-3 al lui Conte și-a întâlnit meciul într-o echipă versatilă a Spurs, care poate pune multe probleme. Victor Moses și Eden Hazard erau eliminați din joc de o echipă puternică care a presat și a creat refaceri în jumătatea lui Chelsea.

Apoi Tottenham a aruncat gaze și Chelsea a scos un iepure din pălărie. Ei au rezistat pentru o victorie cu 2-1 și asta i-a trimis pe locul 1 în tabel și acum sunt favoriți la titlu pentru a câștigaEnglez Premier League. Pe de altă parte, pintenii au fost pe un fierbere lent tot anul și au atins acum cel mai înalt nivel; cel care i-a provocat pentru titlul de anul trecut.

Am văzut câteva clipe în acel meci cu Chelsea și din moment ce s-au îmbunătățit în fiecare săptămână. Acum ei sunt pur și simplu înfățișați adversarii. S-au pregătit pentru acest meci pe cursul principal cu victorii de 4-1 spate la spate în deplasare la Southampton și Watford.

Ambele echipe vor fi cele mai puternice, ceea ce face ca acest joc să fie neapărat de văzut.

Tottenham vs Chelsea Odds on BODOG

Intrare Alege Cote Pariază acum!
Linie monetară Tottenham +165 Bodog
 

Tottenham vs Chelsea odds on BODOG

Tottenhamului a avut nevoie de câteva luni pentru a-și atinge pasul. Acum este timpul ca ei să facă bancă.

Și ce modalitate mai bună de a arăta lumii că vrei să spui afaceri decât învingând echipa pe care toată lumea a încoronat-o deja.Media engleză și chiar manageri de top precum Guardiola și Wenger au dat deja titlul lui Chelsea. Când ajung la White Hart Lane miercuri, Spurs au planuri pentru ei și nu este o încoronare.

Există sânge rău între aceste organizații, jucători și suporteri.Chelsea i-au oferit lui Tottenham afacerea de ani de zile, iar fanii ar dori un kilogram de carne în schimbul Anului Nou. Chelsea nu va rămâne neînvinsă în restul acestui sezon și îndrăznesc să spun că nu va ajunge la titlul Premier League fără o luptă.

Există încă găuri care pot fi exploatate în partea lui Conte, careTottenham va fi înțelept să le fi depășit deja o dată în acest sezon. De data aceasta, ei termină treaba și obțin toate cele 3 puncte.

Chelsea va face 14 victorii consecutive?

Ambele echipe au parcurs fantastice. Eu, unul, am așteptat ca Spurs să-și recapete nivelul de vârf din sezonul trecut și se pare că l-au atins.

De când au pierdut în fața lui Chelsea la sfârșitul lunii noiembrie, Spurs au trecut cu 6-0-1 și și-au depășit adversarii cu 21-5. Singura înfrângere a fost un curs de master Mourinho cu 1-0 la Old Trafford.

Rezultate/ProgramePremier League

Chelsea a luat o năvală în clasamentul ligii și toate presiunea este asupra echipelor din spatele lor pentru a juca recuperarea. Ei au învins câteva echipe bune în această serie, dar în cea mai mare parte s-au ocupat de afaceri cu un program destul de slab în ultimele câteva luni.

Câștigătorii titlurilor, în general, își iau cele mai multe puncte de jos. jumătate și caută să joci ține-te departe de părțile superioare.

Pentru alegeri actualizate și toate lucrurile de fotbal, mă poți urmări pe twitter @zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |774European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||777 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |839

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |876
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.