luni 16.04.2018 - 17:24 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Mon 16/04/2018 - 17:24 EDT

finala CONCACAF: Toronto FC vs Chivas cote, alegeri, scor live (1/2)

CONCACAF Final: Toronto FC vs Chivas Odds, Picks, Live Score (1/2)

Istoria așteaptă un Toronto grozav 

Următorul meci al echipei meleToronto

Trenul Toronto continuă. Campionatul României? Verifica. Scutul suporterilor? Verifica. Cupa MLS? Verifica. Roșii au reușit ceea ce nicio altă echipă din istoria MLS nu a făcut, iar acum au ochii ațintiți asupra unui premiu care i-ar trimite la Cupa Mondială a Cluburilor FIFA - un turneu pe care, ați ghicit, nicio echipă din MLS nu l-a făcut. a concurat vreodată. Este Liga Campionilor CONCACAF, iar Toronto este foarte aproape de a o câștiga.

Toronto FC se va confrunta cu un adversar puternic în Guadalajara Chivas, o echipă cu o istorie bogată și, de asemenea, o echipă care are a performat bine în eliminarea atât pe Seattle Sounders, cât și pe New York Red Bulls pe drumul către finală. Chivas se luptă și pentru locul lor în istorie - în ciuda succesului lor intern de-a lungul anilor, încă nu a câștigat Liga Campionilor CONCACAF în formatul actual și a câștigat ultima dată trofeul continental în 1962.

Toronto FC are a învins deja două cluburi mexicane în drumul lor către finală și, în ambele ocazii, a călătorit la sud de graniță cu un avans în mână. Încă o dată, Toronto a remizat primul meci din playoff-ul din două etape, ceea ce cu siguranță li se va potrivi - trebuie doar să-și repete forma stelară acasă în competiție pentru a-și oferi cele mai bune șanse de a ridica trofeul în Mexic săptămâna următoare. .

Roșii vor începe cu mai mult sau mai puțin aceeași echipă care a călătorit în Mexico City săptămâna trecută. Există îngrijorări legate de accidentări în jurul lui Victor Vazquez (spate) și Justin Morrow (vițel), deși Jozy Altidore este de așteptat să joace în ciuda faptului că a fost retras din cauza unei plângeri la picior în manșa secundă a semifinalelor. Chivas are câteva accidentări și îi vor lipsi și Jair Pereira, Rodolfo Cota și Edwin Hernandez din cauza suspendării.

Ambele echipe au câțiva jucători care merg pe frânghie în ceea ce privește potențiala suspendare. Michael Bradley, Jozy Altidore, Sebastian Giovinco, Jonathan Osorio și Drew Moor vor rata toți manșa secundă dacă vor ridica un cartonaș galben în acest meci, în timp ce Guadalajara are patru jucători în aceeași barcă.

Toronto FC vs. Chivas Cote, Pronostic

Prima manșă - marți, 17 aprilie 2018, la 20:15 ET

Aceasta va fi prima întâlnire dintre Toronto FC și Guadalajara Chivas. Mexicanii au jucat doar într-un singur turneu anterior în epoca Ligii Campionilor, nereușind să avanseze din grupa lor în turneul 2012-13, în timp ce Toronto FC a apărut în patru competiții anterioare și a ajuns în semifinale în 2011-12. Prima manșă va avea loc pe BMO Field, în timp ce meciul retur va avea loc pe Estadio Akron din Mexic miercuri, 25 aprilie.

Toronto FC vs. Guadalajara Chivas Odds

Toronto FC va începe ca favorită pentru prima manșă, ceea ce a fost cazul în fiecare dintre cele patru meciuri ale Ligii Campionilor pe BMO Field. Este prima dată când roșii sunt considerați favoriți în general împotriva unui adversar mexican, fără îndoială datorită faptului că au reușit să-și facă treaba deja de două ori și au fost acasă în prima manșă în ambele ocazii. .

  • Toronto FC a câștigat ultimele două meciuri acasă împotriva adversarilor mexicani.
  • Ambele echipe au marcat când echipele mexicane au călătorit pe terenul BMO în acest sezon.|| |705
  • Chivas have not conceded a goal in their last three CCL matches and only conceded once in this year's tournament.
  • Jonathan Osorio și Sebastian Giovinco sunt cei mai buni marcatori ai CCL în acest sezon, cu trei goluri. fiecare.
  • Toronto FCa marcat 70% din golurile lor în turneu în a doua repriză (7-3).

-129 este, de asemenea, cel mai scurt Toronto au fost împotriva oricăruia dintre cei trei rivali mexicani ai lor.

Faptul că ambele echipe au marcat în fiecare dintre ultimele două egalități ale Torontoului pe terenul BMO este ceva care ar putea trebui să fie ignorat în acest meci. Chivas nu a marcat niciun gol în deplasare în niciunul dintre meciurile lor împotriva adversarilor din MLS și este probabil să folosească aceeași strategie defensivă care i-a frustrat pe New York Red Bulls săptămâna trecută. Red Bulls au terminat acel meci cu 20 de lovituri la 1.

De aceea nu este o surpriză să vezi "ambele echipe să marcheze" pe piață. favoarea opțiunii „nu”. Oferta de -147 este un pariu decent pentru acest meci, deoarece va acoperi și un egal 0-0.

Toronto FC va avea nevoie de un gol timpuriu pentru a-i distruge pe mexicanii rezistenți, ceea ce au fost ei. capabil să facă în ambele etape împotriva Clubului America. Cele trei goluri pe care le-au marcat în această egalitate au fost singurele 3 lovituri din prima repriză ale campaniei lor - celelalte șapte au venit toate cu întârziere.

Sebastian Giovinco și Jonathan Osorio au marcat fiecare câte trei goluri în turneu și va avea ocazia să câștige cizma de aur. Cel mai probabil este Giovinco, care va executa un penalty dacă se acordă unul și este, de asemenea, irezistibil din situații de minge moartă. Un pariu pe Giovinco pe piața marcatorilor „oricand” este o alegere decentă.

TORONTO FC 2-0 (+481)

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |791European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||794 to name a few.

Llista completă a cluburilor din Super League:

  • engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas | ||847
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, the 25-year-old from Brampton, Ontario, is preia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |893
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.