Vineri, 21.04.2017 - 03:50 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz Fri 21/04/2017 - 03:50 EDT

Toronto FC vs Chicago Fire MLS Cote, alegeri, scor live 2017

Toronto FC vs Chicago Fire MLS Odds, Picks, Live Score 2017

Toronto FC vs Chicago Fire Odds

Următorul meci al echipei meleToronto

Recordul Toronto FC 2017: 1-4-1
Chicago Fire 2017 Record: 3-2-1
România Sports Betting Pick: Chicago Fire (+425) la Bet365

Este roșu împotriva roșu vineri seara, când începe săptămâna 7 a MLS, Chicago călătorește pentru a înfruntaToronto FC la BMO. Fanii Chicago au avut probleme în istoria recentă - și-au văzut echipa terminând ultima în ultimele două sezoane MLS și și-au asigurat doar o apariție în playoff din 2010.

Intră pe câștigătorul Cupei Mondiale Bastian Schweinsteiger și mijlocașul său perspicace. colegul Dax McCarty și dintr-o dată, o echipă care se luptă se transformă într-un potențial gigant al ligii. Formația pare că a călătorit la ani lumină de performanța din 2016.

The Fire va fi plin de încredere în urma victoriilor consecutive, inclusiv a loviturii cu 3-0 a New England ultima dată, care sa încheiat în mod ironic. seria de două victorii consecutive a Revoluției. Ei vin la Toronto pentru a face față unei echipe pe care au întâlnit-o ultima dată în ultima zi de meci din 2016, într-un meci mai mult sau mai puțin lipsit de sens. Scorul de 3-2 din acea zi i-a flatat pe Fire care și-au pierdut ultimele trei meciuri în fața lui FC.

Toronto FC vs Chicago Fire Odds, April 21 2017

Așteptați-vă la acest nou aspect Chicago Fire să schimbe situația și să domine acest meci.

Toronto va face tot posibilul pentru a rezista focului, dar pe baza unei forme mediocre de început de sezon, care include patru egaluri și doar o singură victorie, va fi dificil să vezi-i cum obtine ceva mai mult decat un punct din acesta. Deși echipa a pierdut doar o singură dată în acest sezon (a venit în ultimul start împotriva lui Columbus) și a rămas neînvinsă acasă, dau un pont la Chicago pentru a-l câștiga.

Cele mai bune alegeri MLS astăzi - 21 aprilie 2017

Ca întotdeauna, există o varietate de meciuri grozave în acest weekend în MLS și Bet365 are un teanc de grozav cote disponibile la fiecare joc. Portland Timbers îi înfruntă pe Vancouver Whitecaps în meciul lor de la Cascadia Cup, sâmbătă după-amiază, care promite să fie un joc grozav.

Rezultate / ProgrameMLS

În ciuda unui început lent de la Caps, o mare victorie împotriva colegilor rivali din Cascadian, Seattle, își îndreaptă sezonul în direcția bună. Între timp, Timbers conduc Conferința de Vest și sunt cele mai bune scoruri în întregulMLS până acum în acest sezon.

Așteptați-vă ca Portland să se ridice pentru asta unul și își mențin poziția în fruntea tabelului învingând Caps - încercați la „ambele echipe pentru a marca piața”.

Un alt meci notabil este confruntarea dintre Orlando și New York City FC. Ambele echipe se află în eșalonul superior alConferința de Est iar până în prezent Orlando sunt singura echipă din MLS, în afară de Sporting Kansas City, care rămâne neînvinsă.

Acest lucru va fi pus la încercare împotriva NYC-ului care este neînvins acasă până acum în acest sezon, deși Orlando are deja drepturi de lăudare după ce a câștigat meciul invers acasă în prima rundă. Aceasta ar trebui să fie o afacere strânsă și cu scoruri mici, încercați-vă norocul cu un pariu pe 0-0.

Alăturați-vă conversației de pe pagina noastră de Facebook și pariați inteligent în acest weekend!

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |769European Super League (ESL) ar fi trebuit să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||772 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu unSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreluează cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |834

Știri despre fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |871
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care îi aduce turneul,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.