Miercuri, 11.01.2017 - 03:59 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Sezonul istoric TFC creează mari așteptări

Historic TFC Season Creates Big Expectations

Predicțiile Cupei MLS se îndreaptă spre Toronto FC

Many MLS soccer pundits believe that Toronto FC are cea mai bună formație din istoria MLS, cu excepția niciuna. Ei au încheiat sezonul regulat cu 69 de puncte, doborând un record de 19 ani deținut de Los Angeles Galaxy. Roșii au câștigat, de asemenea, 20 de victorii, egalând recordul stabilit de Seattle Sounders în 2014, cucerind scutul suporterilor cu o lună înainte de primul lor meci din playoff.

Dominanța lui Toronto a fost subliniată de echipa de analiști a ESPN, cu profunzime. și priceperea ca teme repetate. Dintre cei unsprezece experți cărora li s-a cerut să prezinte câștigătorul Cupei MLS, nouă și-au mizat pronosticul către Roșii. Ceilalți doi credeau căVancouver Whitecaps vor deveni campioni pe 9 decembrie.

Gururii statisticilor de la FiveThirtyEight oferă Toronto FC o șansă de câștig de 27% cupa, cu 11% mai bună decât Seattle Sounders – campionii de anul trecut.Cote MLS Cup oferite de unele case de pariuri sportive sugerează că Toronto FC are de două ori mai multe șanse de a câștiga decât New York City FC, care are a doua cea mai bună șansă de câștig. Toronto nu a câștigat un campionat major de sport profesional de la Toronto Blue Jays, acum aproape un sfert de secol. Roșii au fost aproape anul trecut și cei mai mulți cred că acesta va fi sezonul în care seceta se va termină.

MLS Cup Futures

Cultura câștigătoarelor TFC To New Heights

Toată lumea cunoaște trio-ul de jucători desemnat de Sebastian Giovinco, Jozy Altidore și Michael Bradley, care formează unul dintre cele mai bune nuclee din MLS în ultimii ani. Cu toate acestea, directorul general Tim Bezbatchenko ar trebui lăudat pentru că l-a semnat pe Bradley și pentru că a găsit o gamă fantastică de personal cheie de sprijin care să profite la maximum de superstarurile din Toronto.

Bradley a fost un agent al schimbării culturii în cadrul organizației Roșii. , aducând o mentalitate de guler albastru în sarcinile de zi cu zi. Micile gesturi, cum ar fi alegerea antrenorului în locul clasei întâi pentru a zbura alături de echipa sa, au creat un efect de ondulare semnificativ în întreaga organizație. În loc să accepte vechile modele stabilite în primele sezoane ale TFC, Bradley a eliminat cu forță lipsa de profesionalism care obișnuia să definească clubul.

Bezbatchenko se include ca parte a schimbării culturale, luptă pentru îmbunătățirea continuă în loc de odihnindu-se pe laurii unei curse de Cupa MLS. Adăugarea lui Victor Vasquez a fost o lovitură de geniu, punând atacul deja mortal al lui Toronto FC peste vârf.

Giovinco și Altidore au primit mai mult sprijin de la mijlocul terenului decât sezoanele precedente. Acest lucru diversifică atacul cu contribuții notabile din partea fundașilor precum Justin Morrow, care a completat un hat trick pentru a confirma primul scut al suporterilor lui Roșii.

Front office-ul ar trebui să fie aplaudat pentru că a urmărit viziunea inițială a lui Tim Leiweke pentru club. TFC este profund în fiecare poziție și fără o slăbiciune evidentă, o sarcină dificilă în structura financiară complicată a MLS.

Roșii arată grozav – dar nimic nu este garantat

Este greu de crezut că Toronto FC va cădea pradă înainte de finala MLS, mai ales din cauza forței și profunzimii istorice a echipei. Cu toate acestea, tendințele arată că doar un singur cap de serie a ajuns în Cupa MLS de la introducerearundei eliminatorii în playoff.

Los 2011. Angeles Galaxy a câștigat cupa ca cap de serie numărul unu din vest, dar fiecare câștigător al conferinței s-a aflat între a doua și a cincea cap de serie.

Roșii trebuie să rămână pe deplin concentrați pentru a evita să devină cel mai recent favorit care să fie eliminat. din playoff-ul MLS înainte de ultimul joc al sezonului. Tot ce este nevoie este o scurtă explozie de joc prost pentru a se pune în spatele mingii opt. Cu toate acestea, credincioșii TFC ar trebui să fie mulțumiți că echipa lor va câștiga cupa dacă își mențin exemplul de sezon regulat.

Rezultate / ProgrameToronto

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |765European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||768 to name a few.

Llista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organismul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |830

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |867
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.