Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Top 10 Highest Paid Premier League Players
Știri de fotbal

Top 10 cei mai bine plătiți jucători din Premier League

Când vine vorba de fotbalul de elită din lume, Premier League engleză este considerată cel mai bun dintre cei mai buni. A deveni o vedetă de top în EPL este același lucru cu a fi un interpret de Broadway sau un muzician care și-a câștigat dreptul de a cânta la Carnegie Hall. Este nevoie de o mulțime de sticle pentru a fi un nume mare pe părți precum Manchester United sau Liverpool, așa că aceste vedete își câștigă plata. Să o scurtăm. Știți care suntzece cei mai bine plătiți jucători din Premier League?

Nu există nimic caEngleză Premier League. Petrecând o sâmbătă după-amiază la Anfield, urmărindu-l pe Mo Salah făcându-și magia pentru Liverpool. Se îndreaptă spre Old Trafford, în rolul lui David De Gea și Paul Pogba, care joacă roluri principale pentru Manchester United. Sau poate vei fi martorul unuiDerby-ul Manchester între United și City, în timp ce Sergio Aguero și Kevin Debruyne încearcă să mizeze Manchester City la un alt titlu.

Whether it's in the league, the FA Cup, or the UEFA Champions League, all of these great stars earn their pay against the best in the world. And each of them was among the cel mai bine plătiți jucători din Premier League în 2019-2020, câștigând burse sănătoase ca recompensă pentru munca lor talentată pe teren.

Vorbind despre recompense, consultațicasele de pariuri verificate și participați laexcitația Premier League . Site-urile oferă cele mai bune și mai actualizate prețuri de pariuri cu o varietate de opțiuni de pariere și pariuri live. De asemenea, vă informează despre evenimentele recente din ligă, precum și oferăbonus de înscriere oferte.

Hai să ne uităm la cine a fost plătit pentru Terenuri de fotbal englezești în 2019-20.

10. Harry Kane

Fotografie de: Kirill Venediktov (Wikimedia)

Câștiguri săptămânale: £ 200.000

Căpitanul Angliei și atacantul lui Tottenham Hotspur,Harry Kane în rândul jucătorilor care au terminat clinic. De patru ori a fost ales în Echipa Anului PFA. El a marcat de 188 de ori în 287 de apariții, deși în ultimii ani Kane a fost împiedicat de o accidentare.

O afecțiune a ischiobialului care a necesitat o intervenție chirurgicală l-a costat o mare parte din campania 2019-20. O accidentare la gleznă l-a împiedicat pe Kane în 2018-19. Au existat speculații că Kane ar putea căuta o mutare într-un club mai la modă în căutarea onorurilor.

9. Marcus Rashford

Câștiguri săptămânale: 200.000 de lire sterline

Atacantul de la Manchester United și Anglia a semnat un contract de patru ani cu Roșii înainte de începerea sezonului 2019-20, care îl va păstra pe Rashford la Old Trafford până în 2023. Anul a început lent, darMarcus Rashford a luat foc după ce primul său gol al sezonului a câștigat o egalitate de 1-1 împotriva lui Liverpool. .

A marcat 16 goluri într-o perioadă de 20 de meciuri începând cu acel număr. O fractură de stres la spate l-a scos din aliniament. Rashford a revenit la sfârșitul anului pentru a marca cel de-al 17-lea gol al sezonului.

8. Mohamed Salah

Câștiguri săptămânale: 200.000 lire sterline

Ridicarea Liverpool în vârful fotbalului englez a fost modelată în mare parte de picioarele magice ale de două ori câștigător de Ghete de Aur și internațional egiptean || |709Mohamed Salah. Ajutând Liverpool să obțină titlul EPL 2019-20, Salah a devenit primul jucător de la Liverpool care a marcat 20 de goluri în toate competițiile doi ani la rând de la Michael Owen.

A marcat de 70 de ori în primele 100 de apariții pentru club. . Când Liverpool a câștigat Cupa Mondială a Cluburilor FIFA 2019, Salah a primit Gheta de Aur ca jucător al turneului.

7. Sergio Aguero

Câștiguri săptămânale: 230.135 GBP

Internaționalul de la Manchester City și Argentina este considerat unul dintre cei mai buni atacanți ai generației sale, precum și unul dintre cei mai buni jucători din Premier League istorie. El a marcat peste 400 de goluri în cariera sa de profesionist și a creat 12 hat-trick-uri EPL. De șase ori în timpul carierei sale cu Citizens, el a marcat cel puțin 20 de goluri în jocul EPL. Luând în considerare toate competițiile,Sergio Aguero a depășit 30 de goluri în cinci sezoane diferite.

6. Anthony Martial

Câștiguri săptămânale: 250.000 GBP

CândAnthony Martial a obținut un hat-trick într-o victorie de 3-0 Sheffield United la sfârșitul sezonului 2019-20, a fost primul hat-trick al unui jucător de la Manchester United într-un meci EPL de când Robin Persie a făcut-o în sezonul 2012-13.

Internaționalul francez a semnat un contract nou contract de cinci ani cu Man United în ianuarie 2019. Cele 17 goluri ale lui Martial în jocul EPL și 23 de numărări în toate competițiile din sezonul 2019-20 au fost ambele semne noi pentru un singur sezon pentru atacant.

5 . Mesut Ozil

Câștiguri săptămânale: 258.750 GBP

Printre cei mai pricepuți din punct de vedere tehnic și cei mai creativi jucători din Premier League, internaționalul germanMesut Ozil of Arsenal is at home as an attacking midfielder or being deployed as a winger.

Cutia de trofee a lui Ozil include o Cupă Mondială FIFA și patru Cupe FA. Cunoscut pentru abilitățile sale de joc, Ozil a fost întotdeauna mult mai probabil să facă un gol pentru un coechipier decât să termine singur jocul.

4. Paul Pogba

Fotografie de: Stanislav Vedmid (Wikimedia).

Câștiguri săptămânale: 290.000 GBP

Versatilitatea este marca comercială a internaționalului francez al lui Manchester United.Paul Pogba este folosit în principal ca mijlocaș central. Dacă este nevoie, el poate juca și ca mijlocaș ofensiv sau defensiv sau chiar ca un creator de joc profund.

Anul trecut, Manchester United a respins o ofertă de 27,6 milioane de lire sterline pentru câștigătoarea Cupei Mondiale din Franța din partea Spaniei. puterea Real Madrid. Operația la gleznă i-a împiedicat campania 2019-20, iar Pogba a marcat doar o dată în 16 apariții la EPL.

3. Raheem Sterling

Câștiguri săptămânale: 300.000 GBP

Un lateral și mijlocaș ofensiv pentru Manchester City și Anglia,Raheem Sterling Man City de la Liverpool în 2015 pentru 49 de milioane de lire sterline, la acea vreme cea mai mare taxă de transfer plătită vreodată pentru un jucător englez. El a jucat pentru Anglia la două Cupe Mondiale și un turneu UEFA Euro.

Sezonul 2019-20 a fost cel mai bun din Sterling. El a marcat 20 de goluri în EPL și 31 în toate competițiile. A câștigat o FA Cup și două titluri EPL cu City.

2. Kevin De Bruyne;

Câștiguri săptămânale: 320.833 lire sterline

Un mijlocaș stelar pentru Manchester City și Belgia,Kevin De Bruyne a câștigat două titluri EPL, o Cupă FA și patru titluri de Cupa Ligii jucând pentru Citizens. Abilitatea lui De Bruyne ca jucător de joc îl lasă să stea cu cap și umeri deasupra multor talent din EPL.

A egalat recordul EPL cu 20 de pase decisive în 2019-20 , devenind primul jucător care a înregistrat 20 de pase decisive în două dintre primele cinci ligi ale Europei. De Bruyne a fost desemnat Jucătorul sezonului din Premier League după o campanie de 13 goluri și 20 de asistențe. A creat 104 de ocazii din jocul deschis, cele mai multe din oricare dintre primele cinci ligi ale Europei din 2006 din 2006.

1. David De Gea

Câștiguri săptămânale 375.000 GBP

Portarul internațional spaniol al Manchester United este jucătorul cu cel mai mare câștig din EPL.David De Gea a semnat o prelungire a contractului pe patru ani cu clubul înainte de sezonul 2019-20. El a făcut peste 400 de apariții pentru Man United și a stabilit un record EPL în acest sezon, postând cea de-a 113-a partidă liberă.

De Gea, 29 de ani, s-a luptat printr-un sezon predispus la erori, ceea ce i-a făcut pe unii să se întrebe unde i-a fost timpul. întrucât alegerea de portar numărul 1 a clubului se apropie de sfârșit.