Miercuri, 10.04.2017 - 05:55 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Wed 04/10/2017 - 05:55 EDT

Stanley Cup Futures 2018 – Se vor confrunta cu trei turbă Pinguinii de la Pittsburgh?

Stanley Cup Futures 2018 – Will Pittsburgh Penguins Three-Peat?

Penguinii se confruntă cu o competiție intensă de Cupa Stanley

Oddsmakers îi listează pePenguins ca favoriți pentru viitoarele Cupei Stanley 2018, înaintea rivalilor precum Chicago Blackhawks și Montreal Canadiens. Istoria sugerează că Pittsburgh-ul va fi insuficient, dar franciza are personalul necesar pentru a conduce NHL pentru al treilea sezon consecutiv.

Bovada NHL Stanley Cup Futures

Death Of NHL Dynasties

Dinastiile NHL formate aproximativ o dată pe deceniu. din anii 1940 până în anii 1980. Toronto Maple Leafs a condus la sfârșitul anilor 1940 și anii 1960, în timp ce Canadienii au dominat anii 1950 și 1970. Toronto a câștigat trei Cupe Stanley consecutive în acele decenii, în timp ce Montreal a câștigat cinci la rând în anii '50 și patru consecutive în anii '70.

Ultima dinastie adevărată a fost insulele New York, reușind patru campionate consecutive între 1980-1983. În cei 35 de ani care au trecut de la ultimul ring Islanders, nicio echipă nu a reușit să câștige trei la rând. Gretzky’s Oilers, Lemieux’s Penguins și Yzerman’s Red Wings – niciuna dintre aceste echipe remarcabile nu a reușit să termine o treime de turbă.

Între 1976 și 1990, Montreal, Islanders și Edmonton au câștigat 13 Stanley Cups. Din 1991, 13 echipe diferite NHL au câștigat un campionat, semnalând o eră a parității îmbunătățite între francizele concurente. Câștigarea a trei la rând nu a fost niciodată mai dificilă decât epoca actuală.

NHL Grind Takes A Toll

În ultimii doi ani, Pittsburgh Penguins au jucat un total de 213 meciuri de hochei NHL , fără să includă presezonul. Pentru a câștiga a treia cupă consecutiv, Penguins vor trebui să mai joace încă 100-105 de jocuri, presupunând că nu își parcurg din playoff. Jucând adânc înplayoff-urile NHL reduce, de asemenea, timpul de recuperare în timpul extrasezonului. După opt luni de performanță maximă, chiar și cei mai în formă jucători de hochei au nevoie de timp pentru a se reîncărca.

Echipele care ies din playoff mai devreme se bucură de un ușor avantaj în ceea ce privește odihna, comparativ cu conferința sauFinaliştii Cupei Stanley. Acest lucru face ca sezonul următor să fie un pic mai puțin dificil, permițând o sănătate generală și rezerve de energie mai bune în comparație cu echipele care joacă adânc în mai sau iunie.

Cea mai mare amenințare la adresa oricărei dinastii este accidentarea, ale căror șanse cresc atunci când jucătorii NHL au o medie de peste 100 de jocuri pentru sezoane consecutive. Anul trecut, Kris Letang nu a reușit să se alăture Penguins pentru a participa la Cupa Stanley, care aproape i-a costat pe Penguins în timpul confruntării cu Capitals și Senators. Ambele serii s-au extins până la jocul șapte, iar Pens abia au scăpat în runda următoare, parțial din cauza adâncimii reduse în apărare. Fericiți pentru Pittsburgh, aceștia au cel mai bun jucător din lume, care ispășește cele mai multe deficiențe ale formației.

Penguins Earn Rare Opportunity

ThePittsburgh Penguins|| |692 are unique among current NHL teams, situated perfectly for another long season. No other team enjoys as much depth down the middle of the ice. Sidney Crosby and Evgeni Malkin both have Conn Smythe Trophies under their belt. Kris Letang’s still an elite defenseman, but the Pens also scored Justin Schultz for next-to-nothing, providing defensive scoring depth. When Letang went down for the season, the Pens front office didn’t hesitate, grabbing Ron Hainsey and Mark Streit to bolster the backline.

Marc-Andre Fleury a ajutat echipa să câștige prima cupă a mileniului , dar portarul a devenit mai puțin consistent odată cu trecerea anilor. Intră Matt Murray, selectat în runda a treia a draftului în 2012. Acest tânăr portar a ajuns să joace ca Ken Dryden, câștigând două inele înainte de a-și finaliza sezonul de începător. Nu există o franciză NHL care să fi fost la fel de norocoasă ca Pittsburgh când vine vorba de portar.

De asemenea, front office-ul a dobândit adâncime de marcare la ieftin, lăsându-l pe Phil Kessel de la o echipă nemulțumită a Maple Leafs. Conor Sheary, Patric Hornqvist și Jake Guentzel completează un grup surprinzător de profund de aripi, ascunși de strălucirea lui Crosby și Malkin. Acumularea acestui tip de talent în perioada plafonului salarial nu ar trebui să treacă neobservată, mai ales că rivali precum Blackhawks și Capitals renunță la talent pentru a-și încadra salariile sub plafon.

Rezultate/ProgramePittsburgh Penguins

Rivalii devin mai puternici în fiecare sezon

Anul trecut, Pinguinii au fost serios provocați de Capitals și Senators - primul o confruntare așteptată între puteri, al doilea o surpriză Cenușăreasa echipa susținută de o apărare remarcabilă a echipei.

În acest an, Tampa Bay Lightning par gata să provoace status quo-ul, împreună cu Toronto Maple Leafs, în creștere rapidă. Acești concurenți se bucură de o mulțime de talente tinere, de elită, capabile să țină pasul cu Pinguinii. Rangers îl au pe Lundqvist și și-au îmbunătățit apărarea, făcându-i un candidat superb ca dark horse pentru a câștiga o coroană a conferinței de est. Washingtonul are încă una dintre cele mai profunde echipe din ligă, în ciuda unui extrasezon dificil. Oricare dintre aceste patru echipe i-ar putea supăra pe Penguins într-o serie de șapte jocuri.

În conferința de vest, Edmonton Oilers și Connor McDavid sunt în proces de a-și atinge apogeul, cu potențialul de a deveni un nestăpânit ofensiv de neoprit. Chicago are încă o formație de câștigătoareStanley Cup, Nashville rămâne periculoasă, iar Dallas Stars ar putea deveni cea mai bună echipă din vest după câștigarea extrasezonului.

Nu există o echipă mai pregătită decât Pinguinii să-i înfrunte pe toți acești concurenți. Cu toate acestea, istoria sugerează că o altă echipă decât Pittsburgh se va ridica pentru a câștiga Cupa Stanley.

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |770European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||773 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor mari cluburi precum Juventus și Manchester City, care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a continua cu oSuper League au fiert când faniiPremier League Cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă în afara stadioanelor aferente. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |835

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |872
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.