Dum. 11.03.2018 - 08:44 EDT
22
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Recuzită de fotbal: șansele lui Harry Kane să doboare recordul lui Rooney

Soccer Props: Harry Kane's Odds To Break Rooney's Record

Harry Kane - Atacantul superstar al Angliei|| |663

He needs no introduction. Harry Kane is one of the most sought after strikers in world football owing to his incredibly successful tenure at Tottenham over the last four seasons in the Premier League. His breakthrough 2014-15 campaign boasted 21 goals, second only to Manchester City ace Sergio Aguero, and since then he has achieved the golden boot in the 2015-16 and 2016-17 seasons, putting to bed any mention of a 'one-season wonder'.

În actuala campanie, numărul 10 de la Spurs este din nou la ea și se pare că doar miracolele continue de la Mohamed Salah de la Liverpool îl pot împiedica pe Kane să finalizeze o trifectă de fapte de goluri. Lucrul înfricoșător este că Kane are încă doar 24 de ani, totuși s-a alăturat deja unor oameni ca Englez Premier League înscriind peste 100 de goluri în competiție. .

Încă mai are peste 150 de goluri față de marele Alan Shearer, deși palmaresul fostului solist de la Newcastle United pare a fi amenințat dacă Harry Kane se menține în formă și rămâne în Premier League. Singura problemă cu această afirmație este că nu poți performa cum a făcut Kane fără a atrage atenția. Zvonurile că Real Madrid își pregătesc carnetul de cecuri nu vor dispărea probabil.

Dar deși Kane poate juca în ligi diferite de-a lungul carierei sale, există un lucru care nu se va schimba - naționalitatea sa. Din acest motiv, probabil că este o idee mai bună să analizezi potențialele lui isprăvi de goluri pentru țară, mai degrabă decât pentru club. Oddsmakers Bet365 cotelor par să fie de acord cu acest sentiment, lansând recent o piață referitoare la numărul de goluri pe care Kane le va marca pentru țara sa.

Poate Kane înscrie mai mult de 53 de goluri internaționale?

kane

După cum puteți vedea, linia a fost stabilită la peste sau sub 53,5 goluri, iar șansele ca Kane să depășească această etapă sunt străinul ferm, care plătește +500. Dar de ce un număr atât de obscur? De ce nu 50?

53 de goluri este nota atinsă recent de nimeni altul decât Wayne Rooney, care va coborî drept unul dintre marii fotbalului englez. Retragerea sa în august 2017 a pus în pat orice oportunitate de revenire la echipa engleză, care este acum o platformă pentru Harry Kane pentru a avea un crack la doborârea recordului.

La un moment dat, 50 de goluri păreau de neatins pentru jucătorii englezi, deoarece chiar și marele Bobby Charlton (care a deținut recordul de cel mai bun marcator al Angliei timp de puțin sub 50 de ani) și-a încheiat cariera la 49. Realizarea fantastică a lui Rooney este un reper important, deși Kane are tinerețea de partea lui și, atâta timp cât Anglia poate experimenta un succes chiar moderat în următorul deceniu, ar trebui să crezi că poate atinge obiectivul.

The Story So Far

Kane a debutat cu Anglia în 2015 într-un meci de la Wembley împotriva Lituaniei, înlocuindu-l ironic pe Wayne Rooney în a doua jumătate a jocului. După doar 80 de secunde de la prima sa apariție de senior, a lovit fundașul fileului, înscriind o lovitură de cap dintr-o centrare a lui Raheem Sterling.

El a jucat ca înlocuitor pentru multe dintre primele sale selecții și, ca urmare, doar a reușit cinci goluri în primii doi ani în culorile Angliei. 2017 a fost când Harry a început cu adevărat să-și lovească curelele în echipa națională. Cinci goluri în campania de calificare la Cupa Mondială au ajutat Anglia să ajungă în fruntea grupei lor, în timp ce a ajuns în Rusia cu un meci în mână.

Goluri împotriva Scoției, Maltei (2), Sloveniei și Lituaniei în competiție. meciuri, plus o dublă în amicalul din iunie împotriva Franței și-au văzut numărul total urcând la 12 până la sfârșitul anului.

Mai multe jocuri = Mai multe șanse

Următorul meci al echipei mele|| |696England

Deci care sunt așteptările realiste pentru un atacant vedetă într-o echipă națională? Kane a reușit șapte goluri în 2017 din șase apariții și, ca cea mai bună armă de atac a țării, este aproape sigur că va apărea în mai mult de șase meciuri pe an începând cu 2018. Dacă rămâne în formă, ar trebui să joace la echipa națională încă nouă ani (care este o estimare conservatoare).

Anglia a organizat patru meciuri amicale înainte de anul acestaFIFA World. Cupa, și va juca în minim trei meciuri la turneul propriu-zis. Într-o grupă care conține Tunisia și Panama, ne așteptăm ca englezii să ajungă cel puțin în optimile de finală, ceea ce înseamnă că ar trebui să joace în cel puțin alte patru meciuri în iunie/iulie. 

Apoi mai este și nou formată competiție UEFA Nations League, care va avea și mai multă acțiune internațională pentru elita europeană. Numai în 2018, Anglia va juca alte patru meciuri, ceea ce înseamnă că până la sfârșitul acestui an Harry Kane ar fi jucat în aproximativ 12 meciuri. Atâta timp cât Anglia continuă să se califice la Campionatele Europene și la Cupa Mondială, această tendință ar trebui să continue.

Să presupunem că Kane joacă în medie zece meciuri în următorii nouă ani. Acest lucru i-ar oferi un număr total de 113 apariții pentru Anglia. La rata sa actuală de lovituri de aproximativ un gol la fiecare două meciuri, Kane ar termina cu 56, chiar înaintea lui Rooney. Deși ar trebui să facă o performanță excepțională pentru a menține această rată de goluri (și va avea nevoie de jucători buni în preajma lui pentru a crea oportunități), cu siguranță există o șansă mai mare de +500 ca el să-l depășească pe Rooney.

Alegerea noastră.

Desigur, îl sprijinim pe Harry Kane pentru a-l depăși pe Wayne Rooney. În timp ce fostul star de la Manchester United a fost un jucător fantastic în vârful jocului său, atenția lui Kane pentru detalii și condiția fizică superioară ne lasă încrezători că va juca pentru Anglia până la jumătatea lui treizeci de ani (Rooney s-a retras la 31 de ani).

Cu mai multe oportunități de a juca pentru echipa națională, Kane poate chiar să fie o șansă de a depăși recordul de apariție al lui Peter Shilton (125 de selecții). Indiferent de modul în care se desfășoară, suntem norocoși să asistăm la un atacant atât de talentat în vârful jocului său. Să sperăm că forma lui va continua!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Ştiri de fotbal - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The Superliga Europeană (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham .
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planurile s-au eșuat chiar în următorul la o zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor mari cluburi precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1302

  Știri de fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1339
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.