Vi, 04.06.2018 - 04:18 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Selecții de fotbal: Derby-urile Manchester, Merseyside și Madrid

Soccer Picks: The Manchester, Merseyside and Madrid Derbys

Acesta este weekendul pentru orice neutru. bucurați-vă de spectacolul fotbalului local din Derby. Și totul începe sâmbătă dimineață la 7:30 EST.

Derby-ul Merseyside - Everton vs Liverpool

Următorul meci al echipei meleEverton

Liverpool nu are nevoie de acest joc momentan. Cu un rezultat uriaș împotriva lui Man City în prima manșă a sfertului de finală a Ligii Campionilor, au avut nevoie de weekend pentru a se odihni vedete și de plan de joc pentru manșa a doua.

În schimb, trebuie să meargă la Goodison, ceea ce nu este niciodată plăcut. . Placările vor zbura timp de 90 de minute, iar dacă ești un suporter al lui Liverpool, ai face bine să înțelegi dacă Klopp dorește să păstreze unele dintre numele lui mai mari departe de pericole.

Cu Salah suferind o accidentare minoră la nivelul inghinului. miercuri, este sigur să spui că nu va juca. Everton, după ce a fost jenat de Manchester City weekend-ul trecut, va putea scoate din memorie rapid acest lucru sâmbătă. De îndată ce primul tackle vicios zboară, forma va ieși pe fereastră și va fi o ceartă totală.

Liverpool este cu 10 puncte în fața lui Chelsea, care ocupă locul 5. Ei ar dori 3 puncte, dar va fi mai important pentru ei să iasă dintr-o singură bucată.

Everton +0,5 (-105) BODOG

Title Day in Manchester? - Man City vs Man United

Următorul meci al echipei meleManchester United

După cel mai rău rezultat posibil împotriva lui Liverpool de miercuri, Manchester City chiar are nevoie de acest meci la momentul.

Cu o victorie în această sâmbătă, 7 aprilie, la ora 12:30 EST, cetățenii își pot reface sentimentele bune despre ei înșiși, își pot emoționa fanii și poate oferi o licărire de speranță că vor putea depăși golul 3. deficit cu care se confruntă marți.

manchester derby

Rolul ticălosului de sâmbătă va fi jucat de nimeni altul decât Jose Mourinho, care trebuie doar să obțină un punct pentru a întârzia inevitabilul triumf de la City și pentru a salva rușinea suporterilor care călătoresc la United. de a vedea City sărbătorind titlul pe cheltuiala lor.

Liverpool poate pedepsi neglijența defensivă a lui Manchester City ca nimeni altcineva, în Anglia. Manchester United nu poate. Ei vor sta prea adânc și nu reușesc să țină mingea suficient de mult înainte ca City să câștige mingea înapoi și să meargă la ei din nou. Presiunea va veni în valuri pentru că City va fi un grup supărat în acest weekend. Ei vor face treaba pe plan intern chiar dacă vor cădea plat pe continent.

Manchester City (-110) William Hill 

Spurs marșează pe - Stoke City vs Tottenham

Următorul meci al echipei meleTottenham

De asemenea, sâmbătă, Tottenham, proaspăt de la prima lor victorie pe Stamford Bridge în 28 de ani, îl salută pe Stoke, care nu are nicio șansă la retrogradare. Tottenham l-a lovit pe Stoke în ultimele patru întâlniri, învingându-i cu un scor combinat de 17-1.

Managerul pentru Potters este diferit, dar indiferent, aceasta va fi nimic mai puțin decât o altă victorie convingătoare.

Tottenham -1,5 (-110) Bodog

Derby-ul Madridului - Real Madrid vs Atletico Madrid

Următorul meci al echipei mele| ||717Real Madrid

Diego Costa se întoarce în Spania, ceea ce înseamnă că duminică, la 10:15, el și Sergio Ramos se vor fault unul pe celălalt timp de 90 de minute pentru a vedea cine poate scăpa cu mai multă violență. Ambele echipe madrilene intră confortabil în relațiile europene din manșa a doua, ceea ce înseamnă că nimeni nu va fi odihnit în acest weekend și ambele echipe vor da totul.

Pe plan intern, Atleti se descurcă bine în acest meci și cred că țin asta foarte aproape. . Ronaldo este în modul Superman, ceea ce înseamnă că poate câștiga un meci singur în aceste zile, dar Simeone va aduce o mulțime de criptonită. Îl văd pe Real scoțând pe acesta dintr-un gol al lui Ronaldo și, din fericire, putem avea un astfel de pariu disponibil.

Ronaldo înscrie și câștigă Real Madrid (+130) William Hill| ||728

You can follow me on twitter @zahir_gilani 

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |789European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||792 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreluează cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |854

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |891
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.