Vi 09.03.2018 - 15:06 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Selecțiile de fotbal al săptămânii

Soccer Picks Parlay of the Week

Rivalități din Premier League

Suntem destinat unui alt impas?

Următorul meci al echipei meleManchester United

Pentru toate bătaia de joc dintre fanii celor mai mari două cluburi din Anglia și cele mai înflăcărate rivalitate, jocurile recente dintre aceste echipe nu ne-au oferit cu adevărat niciun fel de clasic.

Ultimele 4 întâlniri dintre Liverpool și Manchester United s-au încheiat toate la egalitate - două 1-1 și două zero-nul. Ultimele 6 întâlniri au trecut toate sub 2,5 goluri. Deci, sâmbătă dimineață, 10 martie, la 7:30 am EST, merită să ne trezim devreme pentru a vedea dacă avem un joc interesant? Răspunsul meu ar fi da, dar merită întotdeauna să te trezești când sunt bani pe el?

Și m-aș trezi puțin mai devreme pentru a vedea dacă Eric Bailly primește aprobarea în inima apărării Manchester. United nu renunță la multe goluri acasă, dar ar fi mult mai reconfortant pentru fanii lui United dacă el ar urmari alergărileLiverpool spre deosebire de Phil Jones. sau Chris Smalling, care a avut greșeli uriașe în jocurile mari.

În plus, cu Sevilla la mijlocul săptămânii în Liga Campionilor, Mourinho va lupta pentru a remedia erorile defensive care au fost expuse în victorie palpitantă de revenire a lui United la Selhurst Park pe Luni.

Cu locul al doilea în joc, orice în afară de o pierdere va fi considerată o victorie pentru United și îi văd cum obțin un rezultat în stilul tipic Mourinho. 5 egaluri la rând cu scoruri mici între echipe sunt rare, dar circumstanțele și momentul acestei confruntări sugerează că United va juca în mod conservator.

SELECȚII: REMIZA (+230) și SUB 2,5 GOLURI (-110) disponibil laWilliam Hill

The North London Saga

Rezultate / ProgramePremier League

Tottenham și Arsenal a avut rezultate foarte diferite la mijlocul săptămânii împotriva opoziției italiene. Spurs și-au îmbuteliat șansa acasă de a avansa în sferturile de finală ale Ligii Campionilor împotriva lui Juventus, iar Arsenal a intrat în San Siro și l-a supărat pe roșu AC Milan.

Ambele rezultate au fost împotriva formei lor actuale, așa cum a avut Arsenal. a fost șocant de rău și Spurs arătaseră foarte solid în ultimele săptămâni.

Acum ambele echipe trebuie să joace din nou duminică. Arsenal este acasă la Watford, care va fi ferit de retrogradare, iar Tottenham se va deplasa la Bournemouth.

Cred că ambele echipe își vor egala rezultatele de la mijlocul săptămânii. Arsenal va reaprinde sentimentele bune și va merge pe o serie mică de victorii, iar Spurs va fi mahmură de la prăbușirea lor împotriva neînfricoșaților Cherries.

SELECȚII: Arsenal -1 (-140) și Bournemouth +1 (Even) disponibil peBODOG

SERIA A: CURSA A 2 CAI CONTINUA

Juventus vs Udinese

Următorul meci al echipei meleJuventus

Și Napoli, care a trecut mult timp de Juventus, s-a împiedicat în cele din urmă dându-i Bătrânei Doamne pistă interioară. Ce săptămână pentru Juve. După ce păreau să piardă puncte și să-i ofere lui Napoli o șansă pentru a-și crește avantajul, au câștigat la moarte cu singurul lor șut în țintă din întregul meci de weekendul trecut la Lazio. Un Napoli șocat a pierdut apoi unul sălbatic acasă în fața Romei.

Campionii Italiei au zburat apoi la Wembley și au smuls un loc în sferturile de finală a Ligii Campionilor de la neexperimentații Spurs. Omul care a marcat ambii câștigători - tocmai revenitul Paolo Dybala.

dybala

Și acum, cu Dybala din nou în frunte și Matuidi înapoi la mijloc, Juventus își poate realiza plafonul ca echipă. Nu se poate opri acest gigant. Cel puțin nu în Italia.

Singura treabă pe care o avem este să stăm pe spate și să profităm.

SEGURI: Juventus să câștige și să păstreze foaia liberă (-138) laWilliam Hill

Ma puteti urmari pe twitter@zahir_gilani.

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |779European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||782 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |844

Știri despre fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |881
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.