Vri 14.10.2016 - 13:16 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 14/10/2016 - 13:16 EDT

Strategii de jocuri de noroc în fotbal: arta acoperirii

Soccer Gambling Strategies: The Art Of Hedging

Ce este acoperirea?

Your only goal in this game is profit. Yes it should be fun as well, but that's a subjective idea. Net gains are tangible and understanding the rules of hedging can help you guarantee profits if done correctly. In financial markets, hedging is an investment that reduces the risk in an existing trade where one has put up money or collateral.

În lumea pariurilor sportive, este un pariu împotriva unui pariu pe care l-ați făcut deja. . Așa că am pariat pe echipa A ca investiție originală. Totuși, pentru a-mi reduce riscul în acel „comerț”, fac la un moment dat un pariu împotriva echipei A, pentru o sumă egală sau mai mică. În anumite scenarii pentru cantități mai mari.

Există o definiție standard de dicționar. Acum să ne aprofundăm.

De ce să mă hedge?

Cel mai bun cuvânt pentru mine în limba engleză este FREEROLL. Aceasta înseamnă că poți câștiga doar în circumstanța dată și nu poți suporta o pierdere.

Obiectivul principal al Hedging ar trebui să fie întotdeauna freeroll-ul.

Cele trei tipuri de freeroll:| ||677

One sided Freeroll: Unde ai garantat un profit DOAR dacă echipa A câștigă, dar nu pierzi NIMIC dacă echipa A nu câștigă. Un loc foarte confortabil. Acest lucru se poate face în ultimul joc al unui parlay SAU într-un singur scenariu de joc cu un pariu live în joc când echipa A are conducerea.

Mijloc: Cu un pariu existent pe Echipa A, plasez un pariu pe Echipa B care îmi garantează un profit, indiferent cine câștigă. Mai puțin profit în general decât inițial, dar un câștig garantat. Acest lucru poate fi realizat în jocul final al unui parlay SAU într-un singur scenariu de joc cu un pariu live în joc, când echipa A are conducerea.

The Scoop: Acesta este atunci când ai un pariu existent pe Echipa A (moneyline sau spread) și plasezi celălalt pariu pe Echipa B cu intenția de a câștiga ambele. Cel mai obișnuit scenariu în care funcționează acest lucru este dacă Echipa A este favorită în linia monetară la ultimul capăt al unui parlay și pariezi Echipa B pe spread pentru o sumă care nu îți va pierde profitul dacă echipa A câștigă și acoperă.

Obiectivul secundar al Hedging-ului ar trebui să fie de a-ți reduce pierderile.

Uneori suntem departe. Faci un pariu și realizezi foarte devreme că nu ai nicio șansă de câștig. Deci ce faci? Dacă puteți obține o linie de joc live care vă va reduce la minimum pierderile, apăsați butonul Eject.Și da, uneori pierderea sumei de pe gard viu este un CÂȘTIG. Amintiți-vă că obiectivul nostru este profitabilitatea pe termen lung. Luarea micro-pierderilor spre deosebire de pierderile de mai multe unități poate ajuta o poziție pe termen lung.

Multe dintresite-uri de pariuri populare vă sugerăm să oferimCashouts care ar putea duce, de fapt, la micro câștiguri în propuneri altfel pierdute.

Rezultate/ProgrameMLS

Cum și Când să faceți un gard viu?

Cel mai simplu exemplu pentru a ilustra gardul vii de bază ar fi într-un format parlay:

Fiecare parlay ar trebui să aibă o Ancoră. Ancora este jocul final care îți va face sau sparge jocul. Din anii de experiență, ar trebui să planificați acest lucru la începutul săptămânii. Ar trebui să te uiți la întreaga tablă și să identifici 1 joc care începe mai târziu decât toate celelalte, sau poate chiar câteva zile mai târziu, și să-l folosești ca ancoră. În acest fel, dacă câștigi toate jocurile care duc la ancoră, ai timp să te bazezi pe care dintre cele 3 tipuri de hedge freeroll vrei să folosești.

O singură regulă de aur: ai doar 1 ancoră

Aceasta nu este o glumă. Duminica trecută, un bun prieten de-al meu a avut un parlay de 20 USD, în care plata a fost de 3300 USD. A ajuns să nu câștige bani, deoarece ultimele 2 jocuri ale sale au fost ambele în același timp și nu a existat o modalitate logică de a acoperi diferitele rezultate de care avea nevoie. Așa că un minim garantat de 1000 de dolari i-a evitat. O poveste cu avertisment într-adevăr.

Pentru sfaturi și toate lucrurile legate de pariuri mă puteți urmări pe twitter @zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |773European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||776 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |838

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |875
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.