joi, 10.06.2016 - 13:47 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Strategii de jocuri de noroc în fotbal: valorificarea marilor favorite

Soccer Gambling Strategies: Capitalizing On The Big Favorites

Vine dintr-un weekend în care Bayern Munchen, Real Madrid și Barcelona nu au reușit să câștige în calitate de favorite grele, scrierea acestei piese este oarecum ironică. Dar există mai multe modalități de a utiliza aceste puteri pe parcursul sezonului pentru a vă ajuta să adăugați unități la bankroll și să vă îmbunătățiți rezultatele câștigurilor. Să examinăm câteva.

Folosirea câinilor mari pentru a-ți ucide sucul

Sucul este modul în care casele de sport câștigă majoritatea câștigurilor. Este o taxă suplimentară, de obicei 10 cenți pe dolar (Dime Lines), doar pentru a plasa un pariu în bani, altfel egal. Cu toate acestea, folosind anumite pariuri cu Big Dogs și asumându-ți riscul unei supărări uriașe, poți economisi costul acestei taxe adăugate. Să ne uităm la un exemplu rapid:

Primul meci al Barcelonei din pauza internațională este acasă la Deportivo la Coruna. Presupunând că nu se întâmplă nimic catastrofal, Barca ar trebui să câștige confortabil, deoarece cărțile au indicat că făcându-i -1000 sau 10/1 favoriți.

Rezultate / ProgrameLaLiga

But suppose you've handicapped another game such as Bournemouth vs Hull and love Bournemouth to win at home laying 5/4 or -125. Instead of paying the 25 cents of juice, parlaying them with a 10/1 favorite will bring your bet down to Even Money. 

Iată încă câteva combinații care te vor duce la Even Money sau +100

  • O favorită 5/1 folosită cu o favorită 3/2 (-500 + -150)|| |679
  • A 6/1 favorite parlayed with a 7/5 favorite (-600 + -140)
  • Două 5/2 favorite (-250 + -250)

-PARIARE primele reprize-

Folosind meciul viitor al Barcelonei cu Deportivo, să ne uităm la linia primei reprize pe BET 365:

Barcelona vs Deportivo 1H on BET 365

Puteți paria pe Barcelona să fie lider la repriză la 5/2 sau -250 în loc de a pune 10/1 pentru jocul complet. Mai mult decât atât, deoarece majoritatea site-urilor vă vor permite să folosiți prima jumătate de linie, obținerea de bani egali și plăți mai mari este la îndemână.

Așa că descărcați acele cărți și aflați ce echipe câștigă după 45 de minute mai des decât nu.

De asemenea, dacă linia de pauză este aceeași cu rezultatul dublu (HT/FT)NU PARIAȚI REZULTATUL DUBLUL. PARIAȚI ÎN LOC PE LINIA DE LA PUMĂȚĂ.De ce să plătiți același preț pentru un pariu care poate câștiga după 45 de minute ca și pentru un pariu care necesită un rezultat de 45 de minute și 90 de minute?

-Fading Heavy Favorites-

Pariul împotriva superputerilor lumii este o știință inexactă, dar când funcționează, se simte grozav. În ultima mea coloană, am ales cu succesTottenham pentru a-l învinge pe Manchester City la White Hart Lane duminica trecută, obținând peste 2 unități în profit.

Următorul echipei mele. MeciTottenham

Acum, asta nu este o supărare atât de mare pe cât vom vedea în acest sezon. Va exista un underdog la +1500 care va câștiga la un moment dat înainte de încheierea sezonului intern; este inevitabil. Dar dacă acordăm atenție, putem identifica anumiți indicatori care pot sugera aceste supărări mari și pot deveni ceea ce este cunoscut în lumea jocurilor de noroc caSharps.

Am decis că Tottenham este jocul. pe baza mai multor factori. În imaginea mică, Man City juca al 4-lea joc direct împotriva unui adversar în formă și destul de proaspăt. De asemenea, stilul de joc cu care Man City tocmai s-a luptat în ultimele lor jocuri era stilul cu care urmau să se confrunte încă o dată și de la un adversar superior. În imaginea de ansamblu, Pep Guardiola și Man City, ca entități independente, au șanse mai mari să piardă departe de casă din punct de vedere istoric.

Rezultate / ProgrameManchester City

Sezonul trecut, Barcelona părea că va conduce din nou tabelul și va câștiga Liga și Liga Campionilor în sezoane consecutive. Nimeni nu i-a putut opri în afară de ei înșiși și tocmai asta s-a întâmplat. Messi, Suarez și Neymar au jucat fiecare minut al fiecărui joc atât pentru club, cât și pentru țară, zburând înainte și înapoi între Spania și America de Sud timp de aproape 18 luni, iar apoi s-a întâmplat: Au rămas fără benzină.

Vine. Într-o pauză internațională, au pierdut El Classico acasă și au fost, de asemenea, eliminate din Europa în două etape de Atletico Madrid. Combină asta cu încă 2 înfrângeri în fața Real Sociedad și Valencia, iar puternica Barcelona a câștigat doar 1 meci din 6 în perioada 20 martie-17 aprilie 2016. Dacă erai în vârf, erai un zeu de handicap.

Real Madrid nu este în cea mai bună formă în prezent. Au remizat ultimele 4 meciuri. Dacă ai fi fost pe deasupra, ai fi putut cumpăra un iaht până acum. I-am ales cu succes pentru a extrage unul dintre acele jocuri, dar în celelalte mi-au ucis parlay-urile.

Pentru toate lucrurilefotbal parior, puteți urmează-mă @zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |781European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||784 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |846

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |883
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care îi aduce turneul,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.