Sâmbătă, 22.04.2017 - 04:28 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz Sat 22/04/2017 - 04:28 EDT

Prodictii LaLiga: Cote Real Madrid vs Barcelona, ​​alegeri, scor live

LaLiga Predictions: Real Madrid vs Barcelona Odds, Picks, Live Score

Real Madrid Barcelona Previzualizare| ||662

My Team's Next MatchReal Madrid

Galacticos se simt la fel de bine pe cât se poate simți orice echipă. Ei au un avantaj confortabil în fruntea Ligii, sunt în semifinala UEFA Champions League și ajung să-și înfrunte în această duminică nemesisul stenografic. Iar când Barcelona va vizita capitala Spaniei în acest weekend, va trebui să facă acest lucru fără Neymar (suspendare), care a fost cel mai bun jucător al lor în acest sezon.

Madrid ar putea fi, de asemenea, stimulat de revenirea lui Gareth Bale. Barcelona a pierdut 7 meciuri de neconceput în deplasare în toate competițiile din acest sezon. Cu atâtea lucruri mergând bine pentru Real Madrid și atât de multe lucruri care merg prost pentru Barcelona, ​​sunt condus doar la o singură concluzie.

Și dacă Realul câștigă duminică aceasta, acesta va fi ultimul cui în Sicriul Catalans, acesta. sezon.


Real Madrid (+110)

Cristiano Ronaldo vs Lionel Messi

Și de fiecare dată când El Clasico se rostogolește, primim să ne amintim derivalitatea veșnică a celor mai buni doi jucători de pe planetă. Deși toate distincțiile îi revin de obicei lui Lionel Messi, iată ce a reușit Ronaldo să-și pună sub centură recent:

  • Portugalia a câștigat Euro 2016, ceea ce înseamnă că CR7 are acum acel trofeu major evaziv pentru țara sa, trofeu major de careLionel Messi încă nu are.
  • Ronaldo este liderul tuturor timpurilor la golurile din Liga Campionilor cu 100 la 94 de la Messi.

Top 5 All-Time Champions League Scorers

Nici o echipă nu a câștigat vreodată Liga Campionilor în două sezoane consecutive de la revizuirea formatului turneului (1994-1995). Dacă Ronaldo îl poate conduce pe Real Madrid la trofeul din acest sezon, ei vor fi primii și vor rescrie istoria... Eu însumi mi-ar putea interesa mai puțin să dau capul pe cine este mai bun. Mă simt privilegiat să le-am văzut pe ambele cariere înflorind. Amândoi sunt incredibil de urmărit și s-ar putea să nu mai avem doi jucători la fel de buni ca acești doi în viața noastră.

Pentru alegeri de până la minut și toate lucrurile Footy, mă puteți urmări pe twitter @zahir_gilani

Rezultate / ProgrameLaLiga

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Știri despre fotbal - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool pentru a numi câteva.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planurile s-au eșuat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, în frunte cuFlorentino Perez de la Real Madrid. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig-ul Turciei în 2021.|| |828

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |865
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care îi aduce turneul,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.