joi 11.01.2018 - 08:22 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Thu 11/01/2018 - 08:22 EST

Clasamentul Premier League: retrogradarea și primele 4 bătălii

Premier League Standings: The Relegation and Top 4 Battles

William Hill România is offering several English Premier League futures that we hope to turn into end of season profits. So let's start at the bottom with the always intriguing relegation fight.

ClasamentPremier League

The Battle Royale For TV Money

Să-i spunem cum este. Și sunt trei învinși în fiecare an care vor coborî în divizia a doua și vor pierde din ceea ce a devenit o zi de plată uriașă. Restul acestor francize slabe vor încasa și probabil vor fi încă groaznice și sezonul viitor. Pentru început, voi exclude toate echipele nou promovate din acest sezon. Newcastle, Brighton și Huddersfield au arătat suficient din punct de vedere al calității și al supraviețuirii pentru a mai rămâne cel puțin un sezon, așa că haideți să le menținem IN.

În continuare, să mergem mai departe, un bloc Swansea (-400) într-un singur loc. a echipelor retrogradate. Și-au vândut cei mai buni jucători și nu au cumpărat pe nimeni bun în schimb. Ei au al doilea cel mai prost procent de lovituri, au produs cele mai mici cantități de șanse de gol, șuturi, șuturi pe poartă și goluri marcate în acest sezon și probabil că nu vor adăuga pe nimeni în fereastra de transfer din ianuarie care să poată schimba acest lucru.Șansele lor de supraviețuire sunt mici până la deloc și mici tocmai au părăsit clădirea.

Ca o propunere de pariuri, ai o șansă foarte bună la o rentabilitate de 25% a banilor tăi în 4 luni , așa că vinde o parte din bitcoinul tău și investește aici.

Asta lasă încă 2 locuri pentru retrogradare și 6 echipe care caută să le evite:

Bournemouth (+300) may offer sneaky value. Their horrendous home record has put them in the conversation, but there should be some regression to the mean over the second half of the season. No game on their schedule looks easy but Callum Wilson, a very good striker, has returned from a long term injury and adding him to the team is essentially like acquiring a star in the January transfer window. Vor supraviețui, dar nu cu mult.

Crystal Palace (+600) sunt cu siguranță cea mai tare echipă a acestui grupa care a câștigat 11 puncte din ultimele 6 jocuri. Ei au fost cel mai aproape de orice echipă din Anglia să învingă Manchester City și dintre toate echipele menționate în lista retrogradării, au singurul jucător de clasă mondială în Wilfried Zaha. Sincer, asta va fi suficient pentru ca ei să rămână.

West Ham (+700) au următorul cel mai bun record după Palace în ultimii 6, mergând 2-3-1. În plus, 7 dintre următoarele 8 jocuri sunt foarte câștigabile, făcându-i un favorit pentru a rămâne treaz. +700 poate fi mult mai mare în câteva săptămâni, așa că dacă urma să pariați acest lucru, așteptați, deoarece este posibil să obțineți un preț mai bun la mijlocul lunii martie, când programul lor devine greu. Dar până atunci ar putea fi ferite de retrogradare.

West Brom (-150) au unele tendințe tulburătoare. Ei sunt cea mai proastă echipă din Premier League la posesie, iar precizia de tragere a făcut și cele mai puține erori defensive (3) dintre orice echipă. Cea mai bună șansă a lor este să iasă de pe locul 19. Dacă Alan Pardew o poate face sau nu, este irelevant pentru mine însă, deoareceaceastă linie nu oferă valoarea pe care o caut.

The Value plays

Stoke (+200) și Southampton (+500) William Hill

Ambele echipe sunt o mizerie defensiv. Stoke a primit 47 de goluri în acest sezon, 7 mai multe decât orice altă echipă, iar Southampton (19) a comis mai multe erori defensive decât orice echipă.

Southampton a câștigat ultima dată unPremier League|| |705 game in November, they just sold their best defender for a huge fee and the one player on their squad who looked like he could single-handedly keep them in the top flight, Stone Cold Charlie Austin, is now on the shelf for an extended period with a hamstring injury.

Programul lor ușor este ceea ce îi favorizează, cu doar 5 jocuri rămase împotriva părților de sus, iar restul de 13 fiind cele în care își pot pune toate ouăle. Dar, având în vedere că oricum nu au câștigat aceste jocuri câștigabile, ce comutator pot apăsa ca să înceapă brusc să se întâmple?

Pentru Stoke, acest lucru a trecut mult timp. Ei și-au păstrat obiceiul în ultimul deceniu de a câștiga suficiente puncte pentru a rămâne treaz și apoi a le trimite prin poștă. Când aceasta este cultura corporativă în care existați, este doar o chestiune de timp până când performanța slabă devine modul dvs. obișnuit de operare.

One of these sides is going down - Bank on it.

The Battle Royale To Not Play On Thursdays

Acesta nu este nici pe departe atât de complicat pe cât simtChelsea și ambele cluburi din Manchester se vor plasa în primele 4. Iată o privire asupra a ceea ce William Hill are de oferit:

WH top 4 odds

Deci întrebarea devine, oare Liverpool explodează. . Și dacă da, cui.

Argumentul ca Liverpool să-l arunce în aer nu este unul puternic. Au un program foarte, foarte ușor. Ei creează cele mai multe ocazii pe joc din orice echipă, au marcat pe locul 2 cu cele mai multe goluri și tocmai și-au îmbunătățit una dintre cele mai proaste poziții, apărarea centrală, cu Virgil Van Djik. Revenirea lui Adam Lallana va amortiza lovitura vânzării lui Coutinho la Barcelona.

Și contrar credinței populare, acestea nu creează atât de multe erori defensive pe cât ai crede. Au comis tot atâtea câte au făcut Tottenham (10), iar Arsenal a comis aproape dublu (18). Văzând cum aceștia sunt cei doi candidați probabili să-i înlăture, îmi plac șansele lor de a-i ține la distanță.

Tottenham are un drum puțin mai greu atât în ​​Liga Campionilor, cât și în Premier League. În câteva săptămâni, ei joacă Manchester United, la Liverpool, Arsenal și la Juventus pe o perioadă de 14 zile.

Arsenal are, de asemenea, un program simplu, dar poate fi pe punctul de a-și vinde cel mai bun jucător în Alexis. Sanchez. Deși ar putea juca în mare parte rezerve în meciurile lor de joi în Europa League, Arsene Wenger ar putea ajunge să fie forțat să ia acea competiție mai în serios, deoarece pare din ce în ce mai mult că câștigarea ei poate fi cel mai probabil modul în care echipa sa va fi în Liga Campionilor sezonul viitor.

SFAT: FĂRĂ PARIU

Dar stai mai mult...

Cursa pentru locul doi mi se pare mai interesantă decât orice altceva!

2nd place race odds WH

Dacă nu ai fost atent, antrenorii de la Manchester United și Chelsea, Jose Mourinho și Antonio Conte, au intrat în arena războiului nuclear verbal.

E posibil să fie atât de consumați unul cu celălalt încât Liverpool (+ 300) ar putea ocupa locul 2 din ambele.Chelsea nu are cea mai profundă echipă și atât ei, cât și United au făcut câteva performanțe neinspiratoare în ultima vreme.

În medie, Liverpool creează cu 3 șanse de gol mai multe pe meci decât Manchester United. Liverpool a depășit-o pe Chelsea cu 50 la 41 în Premier League în acest sezon, dar creează mai puțin de o șansă pe meci. Există o cale clară pentru ei spre locul 2, mai ales dacă aceste tendințe continuă.

Rezultate/ProgramePremier League

Ma puteți urmări pe Twitter @zahir_gilani.

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |814European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||817 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |879

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |916
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.