Vineri 29.12.2017 - 13:05 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 29/12/2017 - 13:05 EST

Predictii Premier League Săptămâna 21

Premier League Predictions Week 21

Prodicții finale din 2017

Vine o reducere a4-0 performanță din ultimul articol, sperăm să încheiem puternic și să intrăm în 2018 profitabil. Ultimul articol a fost compus din piese directe care mi-au plăcut tuturor, care au câștigat. Dar ce face cineva când te uiți la tabla în acea săptămână și nu iese în evidență nicio linie de joc?

Să stai departe nu este niciodată o idee rea. De acum și până în ziua în care trecem mai departe vor fi jocuri pe care să pariezi. Nu va fi niciodată lipsă de acțiune, așa căFără pariuri din când în când este bine. DAR, acestea fiind spuse, abținerea este un instrument. Un alt instrument pe care caut să îl folosesc din când în când estePARLAY.

Rezultate / ProgramePremier League|| |676

Heavy Home Favorite Healthy Heaping Holiday parlay

Asta-i doar unenervant mod plin de farmec care afirmă că pariez pe toate cretele și încerc pentru a ucide sucul.

Chelsea (-600), Liverpool (-333) și Manchester United (-275), toate ar trebui să câștige. Puteți să-i luați pe toți în mod justificat pe liniile de poartă pentru a câștiga cu 2 goluri, dar voi opta pentru parlay și voi risca doar 1 unitate, spre deosebire de 3 pariuri separate.

DAR DĂCĂ DORIȚI SĂ PRIEȚI PE FIECARE JOCUL INDIVIDUAL...

Liverpool a fost stimulat de semnarea venită a lui Virgil Van Dijk și se poate baza pe faptul că își pot schimba talentul de atac și nu-și sacrifică potența.

mahrez vardy

Leicester are 2 dintre cei mai buni terminatori din Anglia cu Vardy și Mahrez, așa că acest joc ar putea vedea cu ușurință o mulțime de goluri. Ultimele 4 meciuri dintre aceste echipe au avut 16 goluri marcate

Ambele echipe au marcat (-167) și Liverpool au câștigat și peste 2,5 goluri (-175) sunt ambele disponibile pe William Hill.Chelsea ar trebui să câștige și să păstreze foaia liberă (-138 pe William Hill)acasă cu Stoke, care sunt pur și simplu groaznici. Hazard și co. i-a fumat pe Potters la începutul acestui sezon, cu 4-0, dar Chelsea a avut o problemă reală cu șansele de transformare în ultimul timp, ceea ce nu văd că va fi o problemă sâmbătă, 30 decembrie, la ora 10:00 EST, deoarece Stoke are mai multe probleme în a ține mingea departe. plasa lor.

Manchester United ar trebui să fie mai de încredere decât ei, dar umbra lui Manchester City care se ridică peste ei pare să îngreuneze lucrurile, în ultima vreme, jucând într-o pereche de 2. -2 remize împotriva echipelor pe care ar trebui să le gestioneze. Personal, cred că pierderea lui Eric Bailly din cauza accidentării este un aspect subestimat al luptelor lor recente defensive, mai ales la lovituri de gol.

Bailly este cel mai bun apărător al lor și jucătorul în jurul căruia Mourinho își centra filosofia defensivă. Fără el nu pot face față, iar atunci când o echipă Mourinho nu se poate apăra puternic, se destramă la fel ca ultimul său sezon la Chelsea.

Toate acestea spuse, Southampton este accidentat, cu mâna scurtă și United este disperat pentru trei puncte vor trebui să fie nemilos. Nu mai e timp să-și pară rău pentru ei înșiși.

Alege: 3 team moneyline parlay (+107) peWilliam Hill

PARIAZĂ PE JOCURI PE CARE NU LE-AȚI NU AȚI NICIODATĂ WATCH

Toți o facem, așa că nu este nevoie să ne prefacem. Acestea fiind, pot trece laNewcastle-Brighton și Huddersfield-Burnley la fiecare câteva minute pentru a vedea dacă scorurile sunt încă 0-0.

Noi Tocmai am văzut pe Newcastle ținând pe Manchester City la 1 gol acasă.Brighton are doar 5 goluri în 10Premier League jocuri în deplasare în acest sezon. Nu am un tonă de încredere în Newcastle pentru a crea o grămadă de șanse bune, așa că pot spera la un joc strâns. Prima întâlnire a sezonului a fost o victorie a Seagulls cu 1-0.

Când Huddersfield a mers la Turf Moor la începutul acestui sezon, s-a terminat nul-nul, motiv pentru care aceste rânduri sunt atât de puternic supuse și de ce mă uit la pariu. Dacă pierdem, pierdem doar 1 unitate. Nu sfârșitul lumii mele.Și cu această mentalitate dacă simțim că câștigurile pozitive curg liber în conturile noastre.

LA MULȚI ANI TUTUROR...

ALEGE: PARLAY|| |724 AMBELE MERGE SUB 2,5 GOOLURI (+120) peSportsInteraction

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

   

  Ma puteți urmări pe twitter @zahir_gilani

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1256European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1259 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organismul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1321

  Știri despre fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1358
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.