Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
2019 Women World Cup Soccer Odds

Cote la fotbal la Cupa Mondială feminină 2019

GăsițiCote la fotbal pentru Cupa Mondială feminină 2019 aici la turneul lunar din Franța prezentând cele mai bune 24 de țări din lume.

Cote la Cupa Mondială FIFA Sports Interaction (SIA) Bodog Spin Palace Sports
Franţa 4,39 4,00 4,40
Statele Unite ale Americii 4,48 5,00 5,50
Germania 6,61 7,00 6,50
Anglia 7,41 7,00 8,00
Olanda| ||710 13.63 14,00 13,00
Suedia 24,00 23,00 23,50
România 30,00  5,00   27,50
Nigeria 90,00 85,00 101,00
 

Selecții

Cine va câștiga Cupa Mondială feminină

Deoarece evenimentul este de așteptat să depășească un miliard de telespectatori la nivel mondial (pentru întreg ),Cote de pariuri la Cupa Mondială feminină atrag multă atenție ev oriunde, inclusiv România. Topulcote de fotbal disponibile se referă la cine va câștiga Cupa Mondială feminină 2019 și la câștigătoarea grupelor de la A la F. Există, de asemenea, elemente de recuzită pentru jucători disponibile pentru cel mai bun marcator al turneului. și cel mai bun jucător în general al turneului.

Cine este favorizat să câștige Cupa Mondială pentru Femei

Parierele sportive online deschid Franța, națiunea gazdă și pe campionii în apărare, Statele Unite, drept favoriți la câștigarea Cupei Mondiale Feminine FIFA 2019.cea mai bună alegere dintre cele două favorite este Statele Unite. Statele Unite și-au deschis turneul cu o victorie record cu 13-0 în fața Thailandei.

Alex Morgan (care este acum favoritul pentru a conduce turneul în goluri) a marcat cinci goluri în shout, în timp ce alte șapte goluri jucători au marcat pentru Statele Unite.

Profunzimea și talentul Statelor Unite nu mai sunt rivalizate în fotbalul feminin. Ei au capacitățile defensive pentru a încetini Franța și s-au luptat cu o echipă puternică a Angliei.

Statele Unite ale Americii pentru a câștiga Cota Cupei Mondiale feminine
5,50
Spin Palace Sports

Chiar și unitățile japoneze și sud-coreene, care joacă întotdeauna dur cu SUA, deseori nu se găsesc din cauza avantajului pe care Statele Unite îl au ca dimensiune.

Alege: Statele Unite ale Americii să câștige Cupa Mondială Feminină FIFA 2019 

Care sunt șansele României la Cupa Mondială?

Chiar dacă uneleonline sportsbooks nu oferă României atâta dragoste cu cote de 30,0 (la începutul turneului) să câștige, au o echipă grozavă și o șansă reală de câștig. S

de la ultima Cupă Mondială, România a fost una dintre cele mai bune țări de fotbal din lume. Au câștigat o medalie de bronz la Jocurile Olimpice din 2016 și pe locul secund la CONCACAF în 2018.

Intră neînvinși în turneu în 2019 (5-4-0). Revenind la iunie 2018,

România a pierdut un singur meci - o înfrângere cu 2-0 la finala CONCACAF în fața Statelor Unite.Echipa României este agresivă, inteligentă, bine condusă (de Christine St. Clair care caută să facă istorie la turneu) și suficient de bună pentru a provoca pe oricine. România merită, nu doar să încurajeze, ci și să parieze la Cupa Mondială Feminină FIFA 2019.

Alege: România va câștiga Cupa Mondială FIFA 2019 30,0

România pentru a câștiga Cupa Mondială feminină Cote
30,00|| |852
Sports Interaction

Alte țări cu șanse

Mai jos sunt câteva țări ale căror abilități și cote de deschidere la Cupa Mondială merită niște pariuri mai mici.

France, Odds 4.45

Avantajul pe terenul de acasă și multe scoruri ar trebui să ajute Franța să iasă din grupul lor dur în faza eliminatorie. În faza eliminatorie, Franța poate profita de avantajul publicului gazdă, chiar mai mult, pentru a împinge spre finală.

Deși nu este la fel de talentată ca SUA (cel mai probabil adversar din finală), ei se confruntă de asemenea cu SUA ca orice țară.

Franţa pentru a câştiga Cupa Mondială feminină Cote
4,45
Bet365

Suedia, Cote 26.00

Succes trecut, un test timpuriu împotriva Statelor Unite și a unui grup slab (în afara SUA) garantează aproape Suediei un loc în faza eliminatorie.

O dată în faza eliminatorie. , echipa suedeză testată în lupte ar trebui să se alinieze într-un bracket în care probabil că nu va juca din nou cu SUA până la finală, unde primul meci împotriva lor ar putea ajuta Suedia să-și planifice jocul pentru o supărare.

Suedia pentru a câștiga Cupa Mondială feminină Cote
26,00
888 Sport

Nigeria, Cote 101.00

După o victorie și o prezentare decentă în primele două jocuri ale turneului, Nigeria ar trebui să ocupe unul dintre ultimele patru locuri în faza eliminatorie.

Odată ajunsă în faza eliminatorie. , orice este posibil, iar cu rezistența Nigeriei și șansele oferite dacă câștigă, merită un mic pariu.

Nigeria pentru a câștiga Cupa Mondială feminină Cote
101.00
Spin Palace Sports

Care sunt opțiunile de pariere

Ca unul dintre cele mai mari și mai mari turnee de fotbal din lume,Româniile sunt capabile să găsească amplepariuri pe fotbal oportunități la Cupa Mondială Feminin. Principalele pariuri disponibile la Cupa Mondială feminină 2019 sunt împărțite în două categorii - futures și recuzită.

Viitoarele la Cupa Mondială feminină

Există două viitoare principale la Cupa Mondială. Prima este alegerea țării care va câștiga definitiv turneul. În al doilea rând, ce echipe își vor câștiga grupele.

Favoriții pentru a câștiga turneul general se deschid în jurul valorii de 4,5 până la 5,5, în timp ce câștigătorii grupelor pot varia de la 1,2 la 3,00 (în grupe foarte competitive. Există, de asemenea, futures). pe cea mai bună jucătoare generală și pe cea mai bună marcatoare de leoaică. 

Pariuri pe jocul pentru Cupa Mondială feminină

Cel mai popular pariu disponibil la meciurile Cupei Mondiale feminine din 2019 este alegerea câștigătorului. este cu majoritatea fotbalului,paritorii pot paria oricare dintre părți pentru a câștiga sau jocul se va termina la egalitate.

Alte pariuri populare includ totalul jocului și repartizarea punctelor. Când turneul ajunge în finală, numărul de pariuri disponibile crește pentru a include mai multe elemente de recuzită pentru jucători și chiar pariuri în ce minut va fi marcat primul gol. 

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive în care poți paria. online și alege-l pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Cum funcționează Cupa Mondială feminină

  Cupa Mondială feminină este un turneu de o lună cu arRobinul va începe înainte ca o grupă de eliminare simplă să determină un câștigător.

  Țările sunt împărțite în Grupe de câte patru, cu șaisprezece echipe în avans. Primele două echipe din fiecare grupă au un loc garantat în faza eliminatorie.

   Ultimele patru locuri sunt acordate celor patru țări de pe locul trei cu cel mai bun palmares (sau dacă există egalități, cel mai bun gol diferențiat). ). Cele 16 țări concurează apoi într-o categorie cu eliminație simplă până când o singură țară este declarată câștigătoare.

  Când are loc Cupa Mondială Feminin

  Cupa Mondială 2019 are loc de la7 iunie 2019, până la finala din 7 iulie 2019. În primele două săptămâni ale turneului, sunt meciuri în fiecare zi. După încheierea Etapei Grop, există zile libere între diferitele etape ale Cupei Mondiale.

  Unde este Cupa Mondială Feminin

  The Cupa Mondială Feminină 2019 este în Franța. Există nouă orașe gazdă pentru turneu.

  Paris, Lyon, Nisa, Montpellier, Rennes, Le Havre Valenciennes, Reims și Grenoble.

  Semifinalele și finalele lumii Cupa are loc în Decines-Charpieu, suburbia Lyonului unde se află stadionul cu o capacitate de 59.000.

  Cum să urmărești Cupa Mondială Feminin

  Cupa Mondială Feminin 2019 este în întregimedifuzat pe TSN și RDS (în regiunile francofone).

  Franța are o diferență de fus orar de patru și jumătate până la nouă ore față de România. Prin urmare, toate zilele sunt difuzate dimineața și după-amiaza. Finalele au loc pe 7 iulie, la 11:00 am EST 0r 8:00 am PST.

  Campionii

  Prin primele șapte Cupe Mondiale feminine Statele Unite sunt de departe cea mai de succes țară. Alături de trei campionate (cele mai multe de către orice țară), Statele Unite au medaliat la celelalte patru Cupe Mondiale (cu un argint și trei de bronz).

  Următoarele țări cu cele mai multe succese la Cupa Mondială sunt Germania (două victorii, un secund și două locuri patru) și Norvegia (o victorie, un secund și două sferturi).

  Cel mai bun clasament al României la turneu a venit în 2003, când au reușit să termine pe locul patru în Germania.

  Lista completă a campionilor turneului poate fi văzută mai jos:

  Anul Campion Locul de desfăşurare

  2019

   TBD Franţa

  2015

  SUA România

  2011|| |1522

  Japan Germania

  2007

  Germania China

  2003

  Germania Statele Unite

  1999

  Statele Unite Statele Unite

  1995

  Norvegia Suedia

  1991

  Statele Unite China