Vi, 07.06.2018 - 04:18 EDT
500
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 06/07/2018 - 04:18 EDT

Cote pentru a câștiga Turul Franței: Favorite și Dark Horses

Odds To Win The Tour de France: Favourites and Dark Horses

Preferiți Turul Franței 2018 și Dark Horses

Sâmbăta aceasta începe cea de-a 105-a ediție a Turului Franței, cel mai prestigios Grand Tour al ciclismului. Cursa de anul acesta va pleca de la Noirmoutier-en-Ille în secțiunea Vendee și se va încheia în etapa Champs-Elysees din Paris pe 29 iulie. Cursa este de 3.329 de kilometri (2.069 mile) împărțită în 21 de etape și cuprinde 176 de cicliști din 22 de echipe.

Ne uităm la patru călăreți, doi favoriți și doi dormitori, care sunt concurenți serioși pentru a câștiga potențial totul cu cote de pariuri prin SportsInteraction.

Chris Froome 

Chris Froome

Cote să câștige Turul Franței - Interacțiune sportivă

+160

Câștigătorul de patru ori a fost recent doar scăpat de toate acuzațiile de dopaj în urma apărării sale cu succes cu salbutamolul său, un stimulent de performanță. De asemenea, Froome a câștigat Giro D'Italia din această primăvară și Vuelta a Espana de anul trecut.

Inițial un specialist în alpinism, Froome are două clasificări montane atât din Tur cât și din Giro, dar de atunci a dezvoltat manevrabilitatea bicicletei la coborâri și asfaltare. Britanicul născut în Kenya conduce cei patru călăreți ai echipei Sky, cu Geraint Thomas, Egan Bernal și Michal Kwiatkowski sprijinindu-l și, potențial, terminând în primii zece sau chiar mai bine.

Froome va avea un cip pe el. umăr și este gata să dovedească detractorilor greșit. Va întâlni câteva puncte grele pe parcursul cursului, dar puterea lui la înclinație și setul de abilități bine echilibrat îi oferă în continuare cele mai bune șanse de a termina pe primul loc.

Numai alți trei bicicliști au câștigat Turul Franței de mai mult de patru ori. La plus-money, Froome este un pariu solid pentru a fi al patrulea și primul britanic care a reușit această performanță.

Richie Porte

Richie Porte

Cote să câștige Turul Franței - Interacțiune sportivă

+400

Va fi acesta în sfârșit anul australianului? Porte conduce BMC Racing și este pe locul doi după Froome ca favoriți pentru câștigarea turneului din acest an. Cu toate acestea, Porte nu a câștigat un Grand Tour și nici măcar nu a terminat pe podium în 11 starturi în cei trei mari. dintre veteranii vicleni ai BMC, Joey Rosskopf și Rohan Dennis, printre alții. El va veni cu o motivație suplimentară, căutând să răscumpere rezultatele dezastruoase de anul trecut, unde a renunțat la cursă.

Porte has momentum heading to the race having won the Tour de Suisse and has the support of BMC's wily veterans Joey Rosskopf and Rohan Dennis among others. He'll come with extra motivation looking to redeem last year's disastrous results, where he crashed out of the race. 

Cel mai bun rezultat al jucătorului de 33 de ani este un clasament pe locul cinci în 2016, unde l-a urmat pe Froome cu cinci minute și 17 secunde. Porte va risipi orice noțiune că are „ghinion” și va surprinde pe toată lumea cu un podium sau chiar cu o victorie. Dar la aceste cote, cel mai bine este să căutați în altă parte.

Romain Bardet

Romain Bardet

Cote să câștige Turul Franței - Interacțiune sportivă

+1500

Favoritul de acasă este o șansă lungă pentru a câștiga turneul, dar trebuie să fie cel mai sexy cal întunecat al lotului. Tânărul în vârstă de 27 de ani mai are destul loc de crescut și trebuie să-și îmbunătățească proba cu cronometru dacă are vreo șansă să-l detroneze pe Froome sau să revină pe podium.

Bardet este susținut de AG2R La Mondiale care îi va oferi toate șansele de a reuși. Francezul s-a îmbunătățit constant în cele cinci turnee, terminând pe locul 15, al șaselea, al nouălea, al doilea și al treilea. A câștigat trei etape individuale în ultimele trei curse, precum și premiul pentru combativitate din 2015.

E posibil să nu câștige cursa, dar Bardet va fi, fără îndoială, cel mai interesant de urmărit. Viteza lui, combinată cu stilul său agresiv, îl va face un concurent pe tot parcursul, chiar dacă va avea probleme și va trebui să-și dea drumul. La 15-1, susținătorii lui Bardet pot primi un ciupit și speră că în sfârșit va reuși.

Dan Martin

Daniel Martin

Cote să câștige Turul Franței - Sport Interacțiune

+4500

Irlandezul este cel mai îndrăgit al turneului. Din anul său de evaziune, în 2011, când a câștigat prima etapă din Grand Tour în Spania, Martin și-a zgâriat și și-a făcut drum prin mai multe turnee, dar încă nu a terminat pe podium în cei trei mari.

Martin a terminat fiecare dintre ele. dintre cele cinci turnee cu un loc al șaselea clasat anul trecut, în ciuda unui accident, este cel mai bun rezultat al său. Are o etapă individuală în ediția din 2013 și, de asemenea, a câștigat o altă etapă în 2011 în Spania, alături de câteva locuri pe locul doi.

Riderul din Emiratele Arabe Unite s-a alăturat echipei în acest an după ce a refuzat o ofertă de la Team Sky, deoarece preferă să profite de șansa de a conduce decât să fie o distribuție secundară pentru Froome. Este puțin probabil ca Martin să câștige, dar ar putea ajunge în sfârșit pe podium.

Cele mai bune cărți sportive din România pentru ciclism și alte sporturi

Româniile sunt pasionați ai sporturilor de vară, cum ar fi ciclismul. TSN acoperă Turul Franței, printre multe altele. Aceste casete de pariuri sportive online de asemenea, oferă României acces la pariuri sportive la aproape toate sporturile, de la ciclism la snooker la cricket.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1267European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1270 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari, precum Juventus și Manchester City, care au renunțat la școală, organismul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Super League separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani mult și este Super League într-adevăr atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Soccer News - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, cei 25 de ani de -ani din Brampton, Ontario, areluând cu asalt Super Lig-ul turc în 2021.

  Știri fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1369
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.