Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Can Atlanta United FC end it's Historic Season with a Championship?

Poate Atlanta United FC să încheie sezonul istoric cu un campionat?| ||644

Finala Cupei MLSFinala Cupei MLS gets underway on Saturday, Dec 8 when Atlanta United hosts the Portland Timbers. This is the first Finals for Atlanta United, who only joined Major League Soccer in 2017, while Portland tries to go 2-0 in the MLS Cup Finals, having won their first in 2015. While Portland is more accomplished overall, Atlanta United is a better team and should win on Saturday. Find all the best Cote de pariere MLS aici pentru finala de sâmbătă.

Cote de pariere pentru finala Cupei MLS

Pronostic finala Cupei MLS

At the start of the season, Atlanta United FC was a good pick to win the MLS Cup, and bettors should remain confident in Atlanta to on Saturday. Atlanta lost only two games at home during the regular season and conceded just 19 goals in 17 games in Atlanta.

Portland Timbers alerga la finala Cupei MLS este impresionantă, având în vedere că au terminat pe locul cinci în Conferința de Vest și doar a adunat o diferență de +6 goluri. Jocul lor pe drum în acest sezon lasă de dorit. Portland a mers 4-5-8 pe drum cu o diferență de -11 goluri.

Portland și Atlanta au jucat la egalitate 1-1 în singura lor întâlnire din acest sezon (au jucat și o singură dată în 2017 pentru un egal 1-1 la Portland.

Chiar dacă aceste două echipe au jucat câteva meciuri strânse în ultimele două sezoane, Atlanta United este echipa superioară. Adăugați avantajul pe teren propriu și golgheterul în frunte Josef Martinez și Atlanta este un pariu bun pentru a câștiga primul lor campionat MLS sâmbătă.  

Alege: Atlanta United (-217) pentru a câștiga definitiv

Atlanta United To Win the MLS Cup Odds
-217
Sports Interaction

Cota totală de pariuri

Deschiderea la standardul de 2,5 goluri , linia este umbrită pentru a atrage mai multe pariuri pe under. Istoria susține și pariurile pe under în Cupa MLS.  

În 2005, șapte din cele 13 finale ale Cupei MLS s-au încheiat cu două goluri sau mai puțin. .

Finalele din acest an seamănă foarte mult cu finalele de anul trecut dintre Toronto FC și Seatt le Sounders. Atât Toronto, cât și Atlanta au încheiat anul cu 69 de puncte și au găzduit campionatul. Seattle, ca și Portland în acest sezon, a jucat mult mai rău pe drum și a încheiat anul cu o diferență de -7 goluri în deplasare.

În finala de anul trecut, Toronto a câștigat cu 2-0. Finala din acest an are un feed similar și, având în vedere valoarea sub și faptul că a avut loc doar 50% din timp în ultimii 13 ani, este alegerea mai bună.

Alege: Sub 2,5 goluri (+104)

 

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vedeți toate pariurile sportive Si tes

  Cele mai bune pariuri prop la finala MLS Cup

  Unul dintre cele mai bune pariuri prop la finala MLS Cup 2018 este golurile totale pentru echipa gazdă.

  Atlanta a înregistrat o medie de 2,47 goluri acasă în acest sezon, în timp ce Portland a renunțat la o medie de 2,06 goluri pe deplasare.

  Aceasta pune totalul de goluri așteptat de Atlanta puțin peste două pentru meci. Linia totală a două goluri pentru echipa gazdă este de +210.

  Alege: Total de goluri pentru echipa gazdă – 2 (+210)

  Unul dintre cele mai riscante pariuri de prop ( care contravine previziunilor noastre) este pe care echipele vor înscrie. Pariurile pe Portland Timbers au doar o linie de +1101. În timp ce se așteaptă ca Atlanta să câștige acest joc și Portland să se lupte să înscrie,un mic pariu pe această prop se poate proteja împotriva unei spectacole complet dezastruoase a lui Atlanta.

  Alege: Ce echipe vor înscrie? Numai Portland Timbers (+1101)