#
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Premier League 2018/19 - Relegation Odds

Premier League 2018/19 - Cote pentru retrogradare

În timp ce cele mai bune echipe din Premier League se luptă pentru titlu, restul trebuie să lupte pentru supraviețuire. În fiecare sezon, ultimele trei echipe vor fi retrogradate în al doilea nivel al fotbalului englez și vor suferi un impact financiar uriaș.

Dar durerea lor poate fi câștigul tău - primele site-uri de pariuri sportive online au piețe care îți permit pentru a paria pe echipele despre care credeți că vor suferi scăderea temută.

Spre deosebire de pariurile pe câștigătorul EPL, această piață va plăti pentru trei echipe separate, deci este un pariu destul de profitabil. Iată rezumatul nostru al cotelor.

Cote pentru retrogradare 2018/19

În roșu - Favoritele care urmează să fie retrogradate

Cardiff City cap pe lista echipelor cu cele mai multe șanse de a retrograda în sezonul 2018/ 19, iar clubul din Țara Galilor de Sud va avea greu să infirme șansele. City a fost de departe cel mai mic cheltuitor în comparație cu Fulham și Wolves, celelalte două cluburi promovate la începutul acestui sezon și nu este un secret că banii vorbesc când vine vorba de supraviețuirea EPL.

Există unele bune. semne. Două remize fără scor la început și o înfrângere redusă în fațaArsenal vor da speranță fanilor lor, deși victoriile sunt singura modalitate de a reuși, și rămâne de văzut dacă această parte poate obține destui pentru a rămâne treaz. La -250, nu există prea multă valoare aici, deși este cu siguranță un rezultat probabil.

Huddersfield sunt singura parte cealaltă care plătește mai puțin de +100 de cote și, pentru a fi sincer, este incredibil că au ajuns până aici. După ce a devenit prima echipă din istorie care a fost promovată, în ciuda unei diferențe negative de goluri în sezonul regulat, Huddersfield s-a agățat de fotbalul din Premier League sezonul trecut împotriva tuturor șanselor.

Dar cu siguranță nu pot rămâne treaz nici o secundă. sezon drept. Ca și Cardiff City, Huddersfield pur și simplu nu are personal pentru a concura cu echipele mari și se va lupta împotriva celorlalte echipe din jurul lor. Lupii și Fulham par să fi cumpărat bine în extrasezon, iar dacă reușesc să rămână treaz, va fi foarte greu pentru clubul din West Yorkshire.

Puteți obține cât-162 pentru clubul West Yorkshire - aceasta ar putea fi o investiție decentă.

Pe Thin Ice - Șanse de retrogradare

Se spune că o săptămână este mult timp în fotbal și deci o lună trebuie să fie o eternitate. Cu siguranță arată așa pentru Burnley. Înainte de începerea acestui sezon, clubul din Lancashire visa la o campanie europeană istorică după ce a terminat pe locul șapte în 2017/18.

Dar o lună mai târziu au intrat șchiopătând în pauza internațională cu doar un punct din patru starturi în EPL și au fost eliminați înainte de faza grupelor Europa League. Dintr-o dată sunt al treilea favorit pe piața retrogradării, plătind în jur de+175.

Nu suntem siguri că se îndreaptă spre picatura. Nu este exclus ca o echipă să treacă de pe locul 7 la retrogradat în sezoane consecutive, dar Burnley ar trebui să evite retrogradarea în acest sezon.

În mod similar, West Ham are a side on the slide but simply shouldn't be considered for the drop based on their manager and their roster. Ok, so they have been heavily criticised at board level for a number of years, but at the end of the day they have enough talent on the field and in Manuel Pellegrini to finish just above the bottom three.

+350 este prețul lor mediu, deși ai fi curajos să alegi Hammers pentru drop.

  V vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Mai multe echipe pe margine

  Newcastle United sunt o altă echipă cu un manager reputat, dar Rafa Benitez este unul dintre primele trei șefii cel mai probabil să se despartă de clubul lor, așa cum sunt șansele în prezent. Dacă merge, ar putea merge în orice direcție.

  United a retrogradat recent și are întotdeauna o șansă de a coborî - ar putea fi un preț bun la +333

  Cluburi de pe coasta de sudBrighton și Southampton sunt următoarele mari șanse conform piețelor. Ambii au început sezonul în mod OK, deși se așteaptă ca perechea să fie aproape de zona de pericol când vine aprilie. La +350 și respectiv +450, există o oportunitate bună aici. Din pereche credem că Southampton este echipa cel mai probabil să facă loc.

  Nu vă lăsați păcăliți de banii pe careFulham - au, de asemenea, o șansă mare de a scădea în ciuda prețului lor de +500.

  The Outside Chances

  Este uimitor că putem considera o echipă ca Bournemouth o șansă exterioară de a scădea în 2018/19. Nu cu mult timp în urmă, acest club lânceșea în ligile inferioare, dar acum s-a impus în marele timp. Puteți obține până la +1000 pentru ca Cireșele să sufere scăderea.

  Același lucru se poate spune despreCrystal Palace, care a reușit să supraviețuiască scăderea sezonului trecut, în ciuda faptului că nu a marcat niciun gol în primele șapte meciuri. Ei se trezesc foarte departe de adversarii lor de pe această piață, la prețul de +700. Roy Hodgson cu siguranță îi face să joace fotbal bun.

  Safety Bound

  Wolves șiWatford au au început bine sezonul și au arătat destule pentru a sugera că vor fi bine în 2018/19. Nu vă lăsați tentați de +1400 și +1600 din aceste echipe.

  Leicester City și Everton|| |1215 sunt bine stabilite în Premier League în aceste zile și nu vor suferi retrogradare șoc.

  Și, desigur, primii șase sunt numiți primii șase dintr-un motiv . Ești înnebunit dacă crezi că oricare dintre armele mari se va apropia de picătură. Deși, un dolar peManchester United la +100000 nu este cea mai proastă idee, având în vedere lipsa lor de întăriri în timpul ferestrei de transfer de vară!

  Alegerile noastre

  Nu există nicio îndoială - trei echipe vor suferi retrogradare până la încheierea sezonului.

  Alegerea noastră este căCardiff City, Huddersfieldși Southampton vor fi echipele nefericite în 2018/ 19.

  Dacă joci, un pariu parlay pe cei trei îți va aduce cote fantastice de +1045.