Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Liga MX 2018/19 | Apertura Outright odds

Liga MX 2018/19 | Cote Apertura Outright

Liga MX este prima divizie de fotbal a Mexicului și a patra cea mai frecventată liga în lume în spatele Premier League engleză, La Liga spaniolă și Bundesliga germană.

Liga este alcătuită din două competiții separate - una care începe vara (Apertura) și una iarna (Clausura), și fiecare prezintă un turneu de playoff cu opt echipe pentru a determina câștigătorul general.|| |655

This means that it's not always the best team over the course of the season who is crowned champion. The 2018 Clausura champion was Santos Laguna, who came from fourth on the standings to win the final over the number one seeded team (Toluca).

Din acest motiv, cotele sunt destul de egale și este nevoie de multă îndemânare (și un element de noroc) pentru a alege un câștigător în această etapă a sezonului. Vezi pagina noastrăpariuri pe fotbal pentru mai multe opțiuni.

Aici vei găsi toate cotele la șansele mari de a câștiga Apertura 2018/19 sezon.

Cote Liga MX Apertura 2018/19

Favoriții: Monterrey și Cruz Azul (+300) )

Monterrey au terminat pe locul al treilea și pe primul loc în ultimele două tabele ale ligii mexicane și ar trebui să aibă un punct de dovedit îndreptându-se spre playoff-ul Apertura din acest an. Cu toate acestea, competiția din acest an este extrem de strânsă, iar echipa rămâne doar o șansă bună de a-și asigura locul, având în vedere că sunt doar pe locul șase în clasament și cu trei puncte față de Guadalajara, locul nouă.

Accidentarea lui Rodolfo Pizarro este uriaș și, deși se va întoarce la timp pentru playoff, există un pic de îndoială în aer. La cote favorite de +300, probabil că sunt puțin prea scurte pentru gustul nostru. Oferă-le o șansă largă în această etapă, există șanse mari să apară la un preț mai bun.

Cruz Azul sunt în fruntea tabelului Apertura și arată bine în acest moment, deși au fost restabiliți în ultimul lor meci de o echipă din Guadalajara care joacă pentru sezonul lor. Acest rezultat nu a schimbat prea drastic cotele generale, dar există întotdeauna șansa ca Cruz să scadă și mai mult prețul în luna următoare.

Nu există aproape nicio șansă ca ei să rateze Liguilla în noiembrie, care este, desigur, când începe adevărata acțiune. Această echipă pare a fi mai puternică decât echipa a prezentat-o ​​în sezonul trecut și ar trebui să-și îmbunătățească poziția totală de 13, obținută în 2017/18. Totul se va reduce însă la modul în care au evoluat în rundele eliminatorii, iar echipa nu a trecut de sferturile de finală de la Clausura din 2013. Poți avea încredere în ei pentru a ajunge până în finală și a câștiga Apertura?

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Leading Contenders: Club America and Tigres UANL (+500)

  Nu este nicio surpriză să veziTigres în partea de sus a listei de cote pentru 2018 /19 Apertura - echipa din nord-est a câștigat ultimele trei turnee Apertura consecutive. În 2017, au terminat pe locul al doilea în spatele rivalilor Monterrey și au câștigat o finală clasică în mâinile vecinilor lor.

  În timp ce Tigres s-a străduit să se evidențieze până acum într-o Liga strânsă și competitivă, nu vă îndoiți. clasa și calitatea lor - vor fi prin preajmă la sfârșitul competiției și pot câștiga campionatul de oriunde.

  Club America au câștigat totul în 12 ocazii și se vor întoarce ei înșiși să rămână în competiție cât mai mult timp posibil în competiția din acest an. Cu toate acestea, au o cursă dificilă în playoff și va trebui să joace extrem de bine împotriva echipelor bune pentru a fi în măsură să concureze Liguilla.

  Preferăm Tigres la același preț, deși dacă s-ar spune adevărul este foarte greu de prezis partea cu șanse mai mari în această etapă a anului.

  In With A Shot - Toluca și Santos Laguna (+1000)

  Santos par la mare valoare pentru a merge spate în spate în 2018, deși înainte de a vă plasa banii pe campionii Clausura vă rugăm să rețineți că câștigarea ambelor titluri în același an, de când Pumas UNAM a câștigat ambele competiții în 2004.

  Rețineți că este cu siguranță puțin rău în plasarea unui pariu la cote +1000 și același lucru se poate spune despreToluca. Echipele sunt în prezent pe locul 4 și, respectiv, pe locul 5 pe tabelă și, în esență, orice echipă poate câștiga după ce termină în primele opt echipe.

  Pachetul Surpriză - Pumas UNAM (+2000)

  It's incredible that a team placed in second position can be available at such a good price, but you need to read between the lines here. Nico Castillo's move to Benfica is a huge blow, and although it hasn't derailed their season, the big games will make the gap seem wider than it does at the moment.

  Pumele sunt cu siguranță un pariu bun de valoare. , dar este greu să-i vezi câștigând titlul.