Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
La Liga 2018/19 Futures - Championship Odds

La Liga 2018/19 Futures - Championship Odds

Liga spaniolă este una dintre cele mai faimoase competiții de fotbal din lume și cuprinde unele dintre cele mai mari cluburi din Europa. În timp ce dezbaterea va rămâne întotdeauna dacă La Liga sauPremier League engleză este cea mai bună ligă de pe planetă, faptul că echipele spaniole au dominat competițiile de cluburi din Europa în ultimul deceniu este cu siguranță suficient pentru a rezolva acest argument.

Real Madrid, cea mai de succes echipă din istorie, va încerca să revină la vârf în 2018/19, dar Lionel Messi și Barcelona vor intra în sezon ca favoriți clar. . Ca întotdeauna, va fi o provocare montată de Atletico Madrid și rămâne de văzut dacă vreuna dintre celelalte 17 echipe poate concura cu armele mari.

În ceea ce privește pariurile, puteți obține cele mai bune cote dintr-o varietate de surse în fiecare săptămână - iată alegerile noastre pentru sezonul 2018/19.

|| |661

2018/19 La Liga Odds

Preferatul - Barcelona (-175)

E posibil să nu reușească să-și facă treaba înLiga Campionilorîn acest moment, dar nu poți nega căBarcelona au înregistrat mai multe campionate în La Liga decât rivalii lor acerbii, Real Madrid, de la începutul secolului.

Barcelona to win La Liga Odds
-175
Betway

De aceea, nu este o surpriză să vezi clubul catalan în vârful pieței în ceea ce privește cotele și este foarte greu de argumentat împotriva câștigătorilor tripletei din 2014/15, care au devenit un al patrulea titlu de ligă în ultimele cinci sezoane.

Există două mari motive pentru care credem că se pot întoarce înapoi. În primul rând, au o echipă solidă, care abia s-a schimbat în comparație cu sezonul trecut. Lionel Messi, Luis Suarez, Philippe Coutinho - lista poate continua. Ei au lista de jucători pentru a rivaliza cu orice echipă din Europa, iar primele două nume menționate mai sus au câștigat de șase ori premiul La Liga de aur între ei.

În al doilea rând, singura echipă care pare să-și ia premiul. coroana a făcut un pas înapoi; Cristiano Ronaldo a plecat la Juventus, iar antrenorul maestru Zinedine Zidane a plecat, așa că Real Madrid se află în tranziție. Ar trebui să termine confortabil în primele patru și poate în primele două, dar este greu să-i vezi depășind Barca.

La cota de -175, nu va fi cel mai profitabil pariu din toate timpurile, deși, sincer, nu putem vedea primii primi pierzându-și controlul asupra titlului și, prin urmare, prețul lor va scădea doar .

Ați putea aștepta ca ele să scadă, deși până când se întâmplă acest lucru este puțin probabil să le modifice prețul prea dramatic.

  View All Sports Betting Sites

  The Challengers - R eal Madrid (+175)

  Când ai câștigat trei titluri consecutive în Liga Campionilor, ai fi îndreptățit să crezi că vei intra în sezonul intern ca favorit pentru a câștiga titlul. Cu siguranță nu este cazul în La Liga șiReal Madrid, în ciuda dominației lor europene, se află la cota foarte tentantă de +175.

  Of Bineînțeles, nu va fi ușor să-l înlocuiești pe Ronaldo și deja au pierdut puncte la Bilbao. Însă orice echipă care se laudă cu Luka Modric, Toni Kroos, Isco și Karem Benzema va fi o amenințare și, la cotele lor actuale, merită cu siguranță un punct în această etapă incipientă a sezonului.

  Cele mai mari două meciuri ale sezonului - El Clasico - sunt probabil să stabilească câștigătorul general, așa că există întotdeauna șansa ca Madrid să-și depășească marii rivali.

  Șansele pe ambele. echipele se vor schimba cu siguranță în mod semnificativ duminică, 28 octombrie, când aceste părți se vor ciocni pentru prima dată.

  Nu ne uitați! - Atletico Madrid (+1400)

  Antoine Griezmann, Diego Costa și Diego Godin sunt trei jucători care ar cere să difere atunci când sunt întrebați dacă sezonul La Liga este o cursă cu doi cai. SteleleAtletico Madrid sunt cu siguranță la nivelul adversarilor lor, dar, din păcate, se pare că echipa din acest an va fi din nou la scurt timp să concureze pentru titlul de ligă.|| |1198

  Atletico have had a poor start to the season, scoring just three goals in their opening four matches and failing to impress at their new stadium. This will be the venue for this year's Champions League final, and perhaps it's time for Madrid to focus on that competition as they've already lost as many games as title-winners Barcelona did last season.

  Totuși, s-au întâmplat lucruri mai ciudate, iar la +1400 există o valoare excelentă aici. Dacă ești credincios, acesta poate fi pariul pentru tine.

  Alte șanse

  Celta Vigo a fost echipa care a învins Atletico Madrid și ei au luat un început puternic în cursa pentru titlu din acest an. În ciuda acestui fapt, ei se află la +50000 pentru a câștiga divizia, ceea ce vă oferă o indicație despre cât de puține șanse au alte echipe în această ligă.

  Sevilla șiValencia sunt considerate a patra și a cincea cea mai bună șansă conform celor mai importante case de pariuri sportive online și chiar și ei sunt +10000 și respectiv +20000. Toate semnele indică primele trei echipe din analiza noastră.

  Alegerea noastră

  Pur și simplu, nu vedem pe nimeni altcineva decât Barcelona câștigând liga în timp ce Lionel Messi rămâne în divizie. Real Madrid îi va împinge în cea mai mare parte a sezonului, dar încă o dată vor domina și vor ieși în frunte. Cu siguranță merită un pariu acum, deoarece prețul lor se va scurta doar pe măsură ce trece anul.