Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
World Cup 2022: Check out the Future Betting Odds

Cupa Mondială 2022: consultați cotele de pariuri viitoare

E posibil să fie încă peste trei ani distanță, dar nu rămâne nicio îndoială căCupa Mondială FIFA rămâne cel mai mare și mai prestigios turneu de fotbal de pe planetă. Având în vedere acest lucru, cote de pariuri sunt deja disponibile pentru turneul în care campionii mondiali de două oriFranța vor căuta să apere coroana câștigată în Rusia în urmă cu șase luni scurte. , cu o victorie extrem de distractivă cu 4-2 în fațaCroația în finală.

Les Bleus au fost, fără îndoială, ajutați de unii dintre giganții mai mari care au căzut în mod neașteptat. obstacole timpurii. O astfel de echipă a fost de cinci ori câștigătoare a Cupei MondialeBrazilia – cea mai de succes națiune din istoria Cupei Mondiale.

| ||662

Betting Tips

Brazilia eliminată pentru al șaselea titlu mondial

Sub șefTite,Brazilia a intrat la Cupa Mondială 2018 favoriți pentru a câștiga a șasea coroană. Cu toate acestea, au fost eliminați în sferturile de finală deBelgia ca gaura în formă deCasemiroîn mijlocul terenului lor. i-a lăsat vulnerabili la contraatac.

Rezultatele lor de la Cupa Mondială au fost însă impresionante. Au fost șase victorii consecutive, precum și șase foaia liberă, Tite construindu-și echipa în jurul aceleiași filozofii care l-a făcut să câștige titluri de ligă,Copa Libertadores șiCupa Mondială a Cluburilor cuCorinthians – o linie defensivă solidă din spate și un contraatac eficient și precis.

And, at this early stage, Brazil are once again the favourites for the 2022 World Cup. The seleçao vine la +600 pentru a ridica trofeul, deși multe pot depinde foarte bine de viitoareaCopa America, care începe în iunie 2019 , și este probabil să modeleze pregătirile pe termen lung ale echipei pentru turneul FIFA.

Brazilia găzduieșteCopa America și, ca atare, presiunea asupra lor pentru a câștiga este uriașă. O altă misiune eșuată la 12 luni după Rusia ar putea semnifica sfârșitul timpului lui Tite la cârma navei, iar dacă Confederația braziliană de fotbal începe să vâneze un alt antrenor, atunci ar putea fi adoptată o abordare diferită a Cupei Mondiale.

Brazilia Pentru a câștiga Cupa Mondială 2022 Cote
+600
Sports Interaction

Joachim Low sub presiune| ||725

There is one man under even more pressure than Tite however, and that is Joachim Low. Șeful naționaleiGermane și-a condus țara spre succes la ediția 2014 a Cupei Mondiale din Brazilia, doar pentru a-și vedea echipa scăzând în faza grupelor din Rusia. patru ani mai târziu.

De acolo, lucrurile au continuat să meargă din rău în mai rău pentru antrenorul asediat. Echipa Hiss a fost eliminată din prima divizie în nou-înființataUEFA Nations League după înfrângeri dezastruoase consecutive în octombrie – 3-0 la un sortiment de sortȚările de Jos înainte de o deplasare cu 2-1 față de actualii campioni mondialiFranța.

Au fost oferite multe explicații pentru căderea bruscă a Germaniei, niciuna dintre ele nu este complet satisfăcătoare pentru o echipă care a fost în vârful lumii cu atât de puțin timp în urmă, dar cel puțin i-a fost arătată încrederea lui Low, care se străduiește să readucă țara pe drumul cel bun.

Totuși, asta poate fi mai ușor de spus decât de făcut, Germania bazându-se în mare parte pe același grup de jucători din ultimul ciclu de patru ani – dacă Germania vrea într-adevăr să provoace în Qatar, atunci generația mai tânără trebuie să înceapă să fie pe parcursul anului 2019.

Foștii campioni mondiali au încă un preț relativ mic, totuși, la +700 pentru a câștiga Cupa Mondială. Presiunea este asupra lui Low și o cursă slabă în următorul an calendaristic i-ar putea pecetlui soarta totuși.

Germania Pentru a câștiga șansele la Cupa Mondială 2022
+ 700
Sports Interaction

Vezi mai jos cele mai bune case de pariuri sportive unde poți paria online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine:

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Spania trebuie să lase în urmă dezamăgirea trecutului| ||1240

  In at the same price of +700 are 2010 World Cup winners Spania. În urma unei întorsături extrem de dezamăgitoare la Cupa Mondială din 2018, când fostul șefJulen Lopetegui a plecat în ajunul turneului pentru a prelua conducerea lui Real Madrid, fost șef al BarceloneiLuis Enrique este acum în bara, însărcinat să conducă recuperarea Spaniei pe scena internațională.

  Spania Pentru a câștiga Lumea 2022 Cupa Cote
  +700
  Sports Interaction

  Și recordul lui Enrique de până acum la cârma navei naționale este un amestec amestecat. Maximul a fost, fără îndoială, lovitura cu 6-0 a luiCroația în UEFA Nations League, deși înfrângeri succesive față de acel adversar, precum șiAnglia|| |1275 show that there is still plenty of work to be done prior to kick off in Qatar.

  Enrique va avea primul gust de fotbal la turnee laEuro 2020| ||1279 and, barring any complete disaster, should be around to lead Spain at Qatar 2022. Organisation and a set playing philosophy will be key, two items distinctly lacking in Russia this past summer.

  Poate Franța să-și apere coroana?

  Și în sfârșit, apărarea campionilor mondialiFranța nu poate fi uitată.Didier Deschamps a avut o mulțime de talent de atac din care să aleagă înRusia și a folosit acele opțiuni la maximum pentru a depăși argentinea și Croația pentru a trimite partea la cea de-a doua lor coroană la Cupa Mondială.

  France 2018

  Ultima dată când Franța a câștigat titlul global a fost în 1998 și, la fel ca și Germania de data aceasta, ei s-au prăbușit. în faza grupelor patru ani mai târziu. Ar fi un om îndrăzneț să parieze pe faptul că istoria se repetă din nou – nu numai că această echipă actuală a Franței include puterea în profunzime, ci este și o grupă tânără.

  Franța au pierdut doar o dată de la Cupa Mondială până laOlanda în UEFA Nations League. Cu toate acestea, este probabil că Deschamps se va baza pe același grup de bază din Qatar, care a avut succes în Rusia și, ca atare, va avea acest timp să pună la punct, să planifice și să repete planuri de joc înainte de turneu.

  Franța sunt la același preț cu omologii lor europeni, Spania și Germania, și le puteți susține pentru a-și apăra coroana la +700. După cum sa menționat mai sus, totuși, multe se pot schimba de acum până în noiembrie 2022.

  Franța Pentru a câștiga Cupa Mondială 2022 Cote
  +700
  Sports Interaction