sâmbătă, 13.05.2017 - 04:07 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz Sat 13/05/2017 - 04:07 EDT

Predictii MLS: Cote, alegeri, scoruri live Montreal Impact vs Columbus

MLS Predictions: Montreal Impact vs Columbus Odds, Picks, Live Score

Montreal Impact vs Columbus Crew Cote

Următorul meci al echipei meleImpact De Montreal

A fost un început foarte lent pentruMontreal Impact în 2017 care lâncezesc aproape de partea de jos a Conferinței de Est cu un record de 2-4-3. Ar fi putut fi chiar și mai rău dacă nu ar fi învins o echipă din Colorado care este înrădăcinată în partea de jos a generaluluiClasamentul MLS cu doar patru puncte. Această victorie a venit săptămâna trecută și, în timp ce unii ar putea argumenta un punct de cotitură, alții ar sugera că a fost pur și simplu un joc între doi locuitori din pivniță și echipa „cel mai puțin rea” a câștigat.

Montreal, similar cu Toronto FC. , a început sezonul cu majoritatea jocurilor jucate în deplasare - ambele echipe au jucat o singură dată acasă în primele cinci meciuri. În timp ce Toronto a reușit să rămână neînvins în timpul startului lor (deși cu o singură victorie), Montreal s-a luptat să obțină doar trei puncte. Roșii au reușit să dea drumul și acum sunt în fruntea ligii, în timp ce lupta Impact a continuat. Singura concluzie este că au jucat încă doar trei din nouă meciuri acasă, așa că vor exista oportunități la finalul sezonului de a-și folosi avantajul pe teren propriu.

Unul dintre motiveleColumbus sunt numite „Echipaj” se presupune că ambele cuvinte încep cu litera „C”. În acest sezon, puteți paria că ar dori să introducă cuvântul „consecvență”, deoarece din sezonul lor lipsește acel ingredient cheie. După o remiză în runda de deschidere, echipajul a intrat în LWWWLWLLWL, iar cu un record de 5-1-5 până în prezent este extrem de greu să obții o citire pe această parte. Incapacitatea lor de a învinge o egalitate este, de asemenea, îngrijorătoare.

Columbus a luat avans de două ori în ultimele trei ieșiri, încasând două goluri în repriza secundă în ambele ocazii pentru a smulge înfrângerea din fălcile victoriei.

IMPACT MONTREAL (+110) Bet365

Deci unde ne lasă asta în termeni de rezultat? Montrealul este acasă, deși și-a asigurat doar patru puncte din cele trei jocuri de pe stadionul Saputo, așa că nu este chiar o fortăreață. Columbus are un palmares slab în deplasare și a luat doar trei puncte din patru meciuri din acest sezon. Impact sunt neînvinși împotriva lui Crew în ultimele cinci întâlniri și au, de asemenea, un record de 4-1 acasă împotriva lor. Nu este niciodată ușor să te bazezi pe o echipă aflată în partea de jos a tabelului, dar simt o victorie a Montreal Impact în aceasta.

Rezumatul predicțiilor MLS - 13 mai 2017

Ca întotdeauna, există o serie de meciuri grozave în MLS în acest weekend. Liderii ligiiToronto FC găzduiește Minnesota United într-un meci care pare complet deformat pe hârtie. TFC a câștigat cinci la rând, cea mai lungă serie de victorii din istoria clubului, și poate fi învins doar prin mulțumire, deoarece se confruntă cu echipa cu cel mai prost record de goluri contra din competiție (media din Minnesota, 2,5 goluri primite pe meci). Acesta este unul de adăugat la un pariu acumulator, deoarece cotele sunt mult prea mici pentru Toronto aici. Toată acțiunea începe la 15:00 ET.

Este pe locul doi în Est împotriva secundului în Vest cândOrlando SC se confruntă cu Sporting KC la Orlando. Stadionul orașului. În mod evident, ambele părți au avut succes până acum în 2017, totuși, rezultatele lor recente au fost puțin zgâriete. Orlando și-a pierdut ultimele două jocuri, inclusiv o lovitura de 4-0 în fața lui Houston, în timp ce Sporting a reușit să învingă New York Red Bulls și să piardă în fața modestului Minnesota United în timp de cinci zile.

KC's defensive record remains the equal-best in the league which will be a challenge for an Orlando side that has only averaged just above one goal per game to date. A tough one to call but go for KC to nab the points away from home. Kick off is at 7pm ET. As always, Bet365.com are toate cele mai bune cote și o varietate de opțiuni disponibile pentru fiecare meci MLS. Nu uitați să verificați pagina noastră de Facebook și să vă alăturați conversației. Mult succes în weekend!

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1224European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1227 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario,preia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1289

  Știri despre fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20
  Pari sportive care sponsorizează Liga Campionilor 32 Echipe 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.