Vineri, 24.02.2017 - 03:23 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 24/02/2017 - 03:23 EST

Cote de câștigare a Montreal Impact pentru a câștiga MLS 2017

Montreal Impact Odds To Win To Win The MLS 2017

Cote de câștigător direct de la Montreal Impact 2017|| |663

Let's go back in time. It's 2012 and the Impact have just finished their inaugural season in the MLS - a respectable yet underwhelming 7th place in the MLS Eastern Conference și cu multă muncă în față. Chiar pe drum, în Toronto, Roșii își încheiau al șaselea sezon consecutiv fără fotbal din playoff. Dacă ai fi sugerat în patru ani că aceste echipe vor concura pentru Campionatul de Est, s-ar fi râs de tine, dar exact asta s-a întâmplat, iar dacă nu ar fi fost rivalii lor din 401 derby-uri, Impact s-ar fi îndreptat către Cupa MLS.

În acest an, Impact va căuta să se bazeze pe acest rezultat. Ei vor fi răniți după ce au reușit până acum și au pierdut în fața rivalilor lor înverșunați și vor ieși cu toate armele în 2017.

În ciuda performanței lor excelente în playoff-urile de anul trecut, Impact începe 2017 într-un mod corect. lista cu cei mai buniConcursanții Cupei MLS dacă vă uitați exclusiv la cote. Motivul principal pentru aceasta este că, în ciuda formei lor grozave postsezon, Impact abia a reușit acolo în primul rând, terminând sezonul cu unsprezece victorii și unsprezece înfrângeri consolidate printr-o diferență negativă de goluri.

Există. două moduri de a privi asta. Cotele lor sunt de așa natură încât este puțin probabil să scadă mult mai mult, ca nu cumva să aibă un început abisal de sezon, așa că ar putea merita să sari mai departe dacă crezi în șansele lor de a câștiga competiția. Ca alternativă, vă puteți aștepta la timp - echipele din mijlocul grupului tind să nu se miște prea mult la începutul sezonului, așa că, dacă Impactul nu urcă mai devreme, există puține șanse să ratați barca.

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  În ceea ce privește șansele reale de a câștiga MLS ale Montrealului, ei bine, acestea sunt încă două- poveste laturala. Impact au făcut postsezonuri consecutive în ultimii doi ani și s-au îmbunătățit de fiecare dată (au ajuns în semifinale în 2015 și în finala conferinței în 2016). Acesta este impulsul de care are nevoie o echipă pentru a câștiga o competiție precumMLS Cup, iar echipa va beneficia foarte mult de experiența meciurilor mari.

  On the other side of the coin is their league form. Montreal have never dominated a fixture-list; their best finish to a regular season came in 2015 where they finished third in their conference and seventh overall. Their goal-difference was just +4 over the course of their 34 matches which really speaks volumes when considering their ability to rise from the pack. You can't win it all without making the playoffs, so whether the Impact can make it to the postseason is something to consider.

  ***SFATURI MLS FUTURES: The Impact au venit dintr-un sezon uriaș 2016 și vor aștepta cu nerăbdare 2017 pentru a-și continua impulsul. În ciuda formei lor modeste în ligă, așteaptă-te caMontreal să ajungă la sol în acest an și să se apropie cu un pas de dominația ligii. Acesta poate fi sezonul de evaziune pe care credincioșii de la Montreal îl anticipau de la inaugurarea clubului. Nu ratați ocazia de a paria devreme pe Impact, deoarece prețul acestora va fi ferm pe tot parcursul sezonului.

  Cote Montreal Impact pentru a ajunge în playoff

  Cât de încrezători sunteți că Impact va a câștigat Cupa MLS de anul acesta? Sunteți de acord sau dezacord cu cele de mai sus? Oricare ar fi părerea dvs., asigurați-vă că vizitați pagina noastră de Facebook unde puteți discuta toate lucrurile despre Montreal înMajor League Soccer!

  Rezultate / ProgrameImpact De Montreal

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1219European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1222 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari, precum Juventus și Manchester City, care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1284

  Știri despre fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1321
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii aduce turneul,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.