Vi 02.09.2016 - 02:42 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Predictii MLS Săptămâna 28

MLS Week 28 Predictions

Cu accidentarea lui Sebastian Giovinco, conferința de est a MLS arată pentru a profita de nenorocirea lui Toronto FC. Acest lucru ar putea întrerupe sezonul solid din punct de vedere istoric al Roșilor dacă nu se pot adapta în cursul lunii următoare. Drept urmare, cele două echipe din New York încearcă să muște în avantajul subțire al Torontoului în această săptămână. New York City FC se va întâlni cu DC United pe teren, în timp ce New York Red Bulls au o misiune mult mai ușoară împotriva Vancouver Whitecaps.

MLS Cote Săptămâna 28

Rezultate/Programe| ||666MLS

Ultimele săptămâni ale sezonului regulatMLS definesc adesea succesul unei francize, cu excepția alimentatoarelor de jos precum Chicago Fire, Columbus Crew SC și Houston Dynamo. Toate celelalte echipe joaca pentru prima poziție în conferința lor sau luptă pentru un loc râvnit în playoff. Cele două competiții care ar putea fi apropiate implică NYC FC vs DC United și FC Dallas vs Portland Timbers. În timp ce Portland și DC se luptă pentru a rămâne în playoff, New York și Dallas își propun să-și mențină ritmul în fruntea clasamentului conferinței.

Predicțiile MLS din Săptămâna 28

Săptămâna aceasta prezintă câteva mari confruntări între liderii conferinței și aspiranții la playoff. Restul meciurilor au potențialul de a fi explozii, care ar putea fi profitabile pentru oportunități solide de peste/sub.

New York Red Bulls @Vancouver Whitecaps Pronostic

PARIU New York @ +180 ATBODOG SPORTBOOK.Până acum, sezonul Vancouver Whitecaps este la fel de somnoros ca și orașul care găzduiește echipa. La capătul opus al monedei, New York Red Bulls au arătat aripi, deși vor fi alături de Sacha Kljestan pentru călătoria pe coasta de vest. Căutați ca Red Bulls să depășească dezavantajele tradiționale ale unei călătorii pe coasta de vest, în timp ce se străduiesc să ajungă din urmă liderul lui Reds în cadrul conferinței.

New York City FC @ | ||688D.C. United Pronostic

PARIU New York @ -145 ATWILLIAM HILL SPORTBOOK.D.C. United se străduiește să păstreze un loc în playoff, ceea ce va deveni mai dificil acum, când New York City FC face călătoria în capitală. În ciuda faptului că New York este echipa vizitatoare, ei ar trebui să fie foarte favorizați pentru a câștiga. Unul dintre jucătorii cheie va fi talentatul star internațional David Villa. În ultimul timp, el a fost deosebit de productiv și, deseori, face rost de apărarea United când i se oferă ocazia.

Portland Timbers @FC Dallas Pronostic

PARIU Dallas @ -143 AT WILLIAM HILL SPORTBOOK.Marele joc de pe coasta de vest va fi FC Dallas înfruntând Portland Timbers, care se agață precar de un loc în playoff. Portland a călcat pe apă în ultimul timp și va trebui să vină cu una dintre cele mai bune performanțe ale anului pentru a câștiga prima victorie pe drum împotriva liderilor pentru Supporters’ Shield. Sincer, dacă Portland reușește o remiză, ar trebui să fie mândri.

Columbus Crew SC @L.A. Galaxy Pronostic

PARIU Los Angeles @ - 123 ATBETONLINE SPORTSBOOK.Una dintre cele mai puțin inspirate echipe din ultima lună și ceva a fost Galaxy, care sunt la câteva performanțe proaste să devină irelevante. Ei se întâlnesc cu Columbus Crew, care încearcă să salveze o primă repriză oribilă. Deși au câștigat puncte în trei din ultimele cinci jocuri, echipajul va trebui să-și ridice și mai mult jocul pentru a ieși din Los Angeles cu puncte.

Colorado Rapids @ || |718New England Revolution Predicție

PARIU Colorado @ +290 ATINTERACȚIUNE SPORTIV.Poate cel mai dezechilibrat meci din această săptămână va fi New England Revolution împotriva Colorado Rapids. Avantajul acasă contează foarte puțin atunci când echipa a pierdut opt ​​din ultimele doisprezece și patru din ultimele cinci. Rapids vor să țină pasul cu Dallas, așa că Colorado ar trebui să fie motivat să preia rapid controlul terenului împotriva New England.

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |783European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||786 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse deFlorentino Perez de la Real Madrid. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |848

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |885
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.