Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS: Toronto FC @ FC Dallas and Colorado Rapids @ Vancouver White Caps

MLS: Toronto FC @ FC Dallas și Colorado Rapids @ Vancouver White Caps

Toronto FC provoacă FC Dallas și | ||654Vancouver Whitecaps FC găzduiește Colorado Rapids sâmbătă. Columbus Crew SC și Sporting Kansas City au început în singurul meci de duminicăMLS.

Acestea sunt pariurile noastre recomandate pentru săptămâna 15 MLS (cotele văzute pe 19 iunie).

Jocuri MLS - Săptămâna 15 - 22/23 iunie

FC DALLAS vs TORONTO FC| ||674

Toronto FC haven't won a match in their last seven matches, așa că această pauză de la jumătatea sezonului a venit într-un moment bun. Dar este greu să-i vezi învingând FC Dallas, care și-a îmbunătățit startul lent. Alegerea de aici este Dallas pentru a câștiga (1,90).

FC Dallas Pentru a învinge Toronto FC
1,90
Spin Palace Sports

VANCOUVER WHITECAPS vs COLORADO RAPIDS

Un meci acasă pentru Vancouver ar trebui să scoată tot ce e mai bun împotriva lui Colorado -Whitecaps au câștigat ultimul lor meci împotriva lui FC Dallas și au fost foarte impresionante în prima repriză.

Rapizii sunt din nou aproape de partea de jos a tabelei și nu ar trebui să-i deranjeze pe Whitecaps acasă. Vancouver pentru victorie (1.84). De asemenea, ne așteptăm să treacă peste 2,5 goluri (1,82).

Vancouver Whitecaps Pentru a învinge Colorado Rapids
1,93
Sports Interaction

CHICAGO FIRE vs REAL SALT LAKE

Real Salt Lake și-a pierdut ultimele trei jocuri în toate competițiile, ultimele dintre acestea fiind 4-0 și, respectiv, 3-0, darChicago nu a câștigat în timpul lor. ultimele cinci meciuri. Totuși, cea mai mare parte din runda fără victorii a lui Chicago a fost departe de casă și ne așteptăm să revină cu o victorie (1.52).

Chicago Fire Pentru a învinge Real Salt Lake
1,52
Sports Interaction

COLUMBUS CREW SC vs SPORTING KANSAS CITY

Ambele părți s-au luptat pentru o formă consistentă în acest sezon.Sporting a obținut doar trei victorii dar a făcut destule pentru a câștiga puncte pe drum prin egaluri.

Columbus s-a chinuit să lovească fundul fileului recent, așa cum se arată în meciul de la US Open Cup, undeau avut 17 lovituri dar au marcat o singură dată. Mergeți pentru sub 2,5 goluri și meciul pentru a termina nivelul (3,43).

Columbus Crew SC Pentru a remiza cu Sporting Kansas City
3,43
Sports Interaction