Vineri 28.04.2017 - 07:53 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz | Fri 28/04/2017 - 07:53 EDT

Predictii MLS: Montreal Impact vs Vancouver White Caps

MLS Predictions: Montreal Impact vs Vancouver White Caps

Montreal Impact vs. Vancouver White Caps Cote| ||662

My Team's Next MatchImpact De Montreal

Recordul Montreal Impact 2017: W1-T4-L2
Vancouver White Caps 2017 Record: W2-T1-L4
România Sports Betting Pick: Montreal Impact (-118) la Bet365

Nu sunt multe de spus despre performanțele acestor două echipe în primele șapte runde ale competiției MLS 2017. Ambele tabere lâncezesc la poalele lor de conferință, doar alte trei echipe din ligă acumulând mai puțin de cele șapte puncte.

Deși s-ar putea argumenta căMontreal se descurcă puțin mai bine după ce au egalat patru dintre meciuri și au pierdut doar două, realitatea este că niciuna dintre părți nu va fi prea mulțumită de numărul lor până în prezent.

Montrealul a câștigat doar un meci în acest sezon. - o victorie cu 2-1 în fața noilor veniti Atlanta, care a fost surprinzătoare având în vedere începutul neașteptat de puternic al lui United în prima lor campanie în MLS. Canucks s-au descurcat puțin mai bine, deoarece au reușit să învingă până acum rivalii de la Cascadia Cup Seattle și puternicul LA Galaxy până acum (deși pentru a fi corect, Galaxy nu s-a aprins exact a crescut până acum în acest sezon).

Deci, cum alegi un câștigător din două echipe care au doar trei între ele din paisprezece încercări? Contextul istoric oferă în mod normal un fel de claritate, însă nu în acest caz! Din 2008, în toate competițiile, cele două părți s-au întâlnit de 27 de ori și rezultatele sunt egale. Atât Montrealul, cât și Vancouverul au câștigat nouă meciuri fiecare, nouă egale reprezentând restul.

Din cele optsprezece meciuri cu un rezultat, zece au fost câștigate de echipa gazdă și opt de oaspeți, ceea ce chiar nu face. nu ne da mai mult un indiciu. Ultima dată când cele două echipe s-au întâlnit a fost acum peste un an - Montreal a câștigat cu 3-2 la Vancouver.

Singurul lucru care împarte echipele în acest moment este lista de accidentări - Vancouver are în prezent șase absente vizibile din cauza la răni în comparație cu cei trei de la Impact. Acest fapt combinat cu avantajul pe terenul de acasă ar trebui să fie suficient pentru ca Montrealul să se strecoare acasă. Pun o victorie cu 2-1.

Cele mai bune alegeri MLS astăzi - 29 aprilie 2017

Ca întotdeauna, există o serie de meciuri grozave în acest weekend înMLS. Toronto FC începe runda când găzduiește Houston Dynamo pe terenul BMO vineri seară. Toronto (2-4-1) a avut o victorie grozavă ultima dată împotriva unui Chicago Fire în formă și va căuta să construiască doar a doua victorie a sezonului. Ei se vor confrunta cu o trupă Dynamo care are patru victorii până acum în acest sezon și ocupă locul al treilea pe tabelul Conferinței de Vest.

Cele două înfrângeri ale lui Houston pentru sezon au venit ambele pe drum, și cu Toronto. încă care urmează să fie cucerit la BMO în 2017 Mă aștept ca Roșii să ia toate cele trei puncte în acesta.

Toronto FC vs Houston Dynamo Odds MLS 2017

Meciul rundei este, probabil, ciocnirea dintre FC Dallas și Portland Timbers. Dallas rămâne singura echipă din ligă care rămâne neînvinsă și acest lucru va fi testat sever împotriva unei echipe din Portland care s-a dovedit a fi punctul de referință la începutul sezonului în Conferința de Vest.

Acest joc are atât de multe subploturi - cele mai multe în special faptul că îi vom vedea pe cei mai buni marcatori din MLS (Portland), care au lovit fondul fileului de 18 ori deja în acest sezon, înfruntându-se cu cea mai bună apărare comună din competiție (Dallas a primit doar trei goluri în şase ieşiri). Ceva trebuie să dea aici și, având în vedere că FC Dallas a marcat atât de puține goluri până acum în acest sezon, se pare că aceasta va fi o afacere cu scoruri scăzute.

Înclin Portland să fie prima echipă. în 2017 pentru a învinge FC și a obține o victorie cu 1-0.

Dallas vs Timbers MLS Odds 2017

Toate cele mai bune cote pentru fiecare joc din MLS veți găsi la Bet365 | ||709- there are always a stack of lines to choose from. As always, good luck and don't forget to check out our facebook page for more betting tips! 

Rezultate / ProgrameMLS

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |771European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||774 to name a few.

Llista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |836

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |873
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.