Mier, 25.10.2017 - 03:52 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Playoff MLS: Toronto FC foarte favorizat în Est

MLS Playoffs: Toronto FC Heavily Favored in the East

Previzualizarea playoff-ului MLS Eastern Conference

Eastern Conference Wildcard Knockout

New York Red Bulls (6) la Chicago Fire (3)

Castigarea unui joc eliminatoriu pe drum ar putea fi una dintre cele mai dificile sarcini în fotbalul MLS, dar New York Red Bulls a reușit să o facă în 2011. În timpul sezonului regulat, Red Bulls a avut cele mai bune numere de posesie pe drum, controlând mingea în 54,1% din jocurile lor în deplasare.

Still, Chicago va rămâne favoriți după o campanie de întoarcere în 2017. The Fire a avut unul dintre cele mai bune recorduri acasă din MLS, cu un punctaj de 12-2-3 la Toyota Park. Dacă Bastian Schweinsteiger revine la fitness, șansele Red Bulls vor fi diminuate.

Chicago i-a învins peRed Bulls într-una din ultimele șapte întâlniri. , o tendință care sugerează o șansă decentă la o supărare. Anunțurile de pre-partidă vor determina liniile finale pentru acest joc.

Următorul meci al echipei meleChicago

Columbus Crew SC (5) la Atlanta United FC (4)

Atlanta United a fost una dintre cele mai bune povești de bine din 2017, devenind a treia parte de expansiune care a câștigat un loc post-sezon în sezonul lor inaugural. United a stabilit recorduri de prezență, vânzând 819.404 de bilete pentru 17 meciuri acasă, inclusiv un record de 71.874 de fani pentru ultimul lor meci împotriva Roșilor.

Columbus își vor dori să fi câștigat încă unul. punct pe drum, deoarece Mercedes-Benz Superdome va fi într-o frenezie pentru primul joc de playoff MLS din istoria francizei. Al doisprezecelea om va fi un mediu ostil pe care echipajul trebuie să-l depășească.

Columbus s-a dovedit capabil să ignore distragerile, terminând cu 6-0-4 pentru a finaliza sezonul regulat, pe măsură ce întrebările legate de proprietate se învârtesc. În ciuda sfârșitului lent al primei lor campanii, Atlanta va fi în continuare favorizată pentru a câștiga primul meci din playoff acasă.

Următorul meci al echipei meleColumbus

Eastern Semifinalele conferinței Top Seeds

Toronto FC (1)

Toronto FC a stabilit recorduri în sezonul regulat în cea mai competitivă epocă a fotbalului MLS. Roșii au strâns cele mai multe puncte din istoria MLS cu o egalitate împotriva Atlanta, terminând cu 69 de puncte – unul înaintea Los Angeles Galaxy din 1998.

Toronto a egalat Sounders pentru cele mai multe victorii într-un singur sezon cu 20, și a terminat cu 74 de goluri, cel mai mult de la DC United în 1998. O diferență de +37 de goluri dezvăluie o echipă fără slăbiciuni, capabilă să se ocupe de sarcinile în apărare, creând în același timp o mulțime de impuls ofensiv.

Roșii vor fi foarte favorizați pe parcursul playoff-urilor, indiferent de meci. Din punct de vedere istoric, câștigătorii Supporters’ Shield nu avansează des în finala MLS de la implementarea rundei eliminatorii. Având în vedere profunzimea formației lui Toronto, aceștia ar trebui să aibă rezultate mai bune decât primele cap de serie anterioare.

Următorul meci al echipei meleToronto

New York City FC (2)

Dacă nu ar fi dominația istorică a Toronto FC în sezonul regulat 2017, presa ar discutaNYC FC și cei 16- 9-9 record. New York a terminat cu patru puncte mai bine decât Portland Timbers, liderul din vest, și este considerat al doilea cel mai bun pariu pentruMLS Cup futures.

După Roșii au distrus NYC până la sfârșitul lunii iulie, New York a implementat o apărare îmbunătățită, permițând o medie de 1,1 goluri în ultimele trei luni. New York are, de asemenea, unul dintre cei mai ucigași atacanți din ligă, deoarece David Villa s-a transformat în formă cu trei goluri în ultimele sale trei jocuri.

Deși a terminat cu o singură victorie în ultimele șapte, NYC a câștigat o experiență valoroasă. în timpul playoff-urilor din 2016. Nicio echipă din est nu are o șansă mai mare să-i sufoce pe roșii.

Următorul meci al echipei meleNew York City FC

Predicția finală a Conferinței de Est

NYC FC supraviețuiește Chicago Fire, ruinând întoarcerea eroică a lui Schweinsteiger. Toronto îi reduce la tăcere pe fanaticii Atlanta și câștigă un meci surprinzător de strâns împotriva NYC FC, trimițându-i pe Reds la a doua lor Cupă MLS consecutivă.

  Vezi toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1248European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1251 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organismul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1313

  Știri despre fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20
  Pari sportive care sponsorizează Liga Campionilor 32 Echipe 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.