Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS Picks Week 20

Săptămâna 20 de alegeri MLS

Toate cele trei echipe România MLS sunt în acțiune în această seară de sâmbătă, iar miza crește în fiecare săptămână. Toronto FC îl va găzdui pe FC Cincinnati, Montreal Impact este acasă împotriva Philadelphiei, în timp ce Vancouver Whitecaps este pe drum împotriva Minnesota United.

Iată alegerile noastre de top din această săptămână jocuri MLS.

Cele mai bune alegeri gratuite MLS pentru săptămâna 20

TORONTO FC vs FC CINCINNATI

Toronto Sezonul lui FC a fost perfect încapsulat în ultima săptămână. O3-1 victorie pe drum miercuri seara a fost urmată imediat de o pierdere cu același scor pe teren propriu împotriva lui Houston și îi lasă pe Roșii la marginea pozițiilor din playoff. și cu multe de făcut.

FC Cincinnati deși sunt ultimii în Conferința de Est și au pierdut ultimele două jocuri. Cu siguranță Toronto trebuie să obțină victoria aici în fața fanilor lor de acasă. Mergi pentru Toronto FC (1.35).

Toronto FC Pentru a învinge FC Cincinnati
1.35
Betway

MONTREAL IMPACT vs PHILADELPHIA UNION

Deși estecapul Conferinței de Est , Philadelphia a arătat o mulțime de inconsecvență în ultimele săptămâni. Recordul lor de la prăbușirea de la US Open Cup la mijlocul lunii iunie este 2-2-2, așa că acest lucru ar trebui să ofere Montrealului multă speranță.

Din păcate, Impactul a scăzut și se află într-un meci de patru. serie de pierderi în MLS. Apărătorul cheie Bacary Sagna va rata și acest joc din cauza cartonașului său roșu ultima dată.

Acesta pare să meargăDrumul Philadelphiei. Mergi pentru Uniune (2,72).

Philadelphia Pentru a învinge Montreal
2,72
William Hill

MINNESOTA UNITED vs VANCOUVER WHITECAPS

The Whitecapsnu au câștigat niciun meci în MLS din 26 mai, ca șir, acum opt meciuri. Ultimele lor cinci au fost toate înfrângeri. Culmea și fără șanse aproape de a juca în playoff, pare un sezon de uitat.

Minnesota ar trebui să-l câștige confortabil - au fost impresionanți în 2019, având în vedere timpul scurt în MLS. Mergi pentru United (1,38).

Minnesota United Pentru a învinge Vancouver
1,38
Spin Palace Sports

HOUSTON DYNAMO vs SEATTLE SOUNDERS

Poza playoff-ului Conferinței de Vest începe să devină ridicoladevine ridicola, cu doar șapte puncte despărțind LA Galaxy și Dynamo, care sunt pe locul 2 și, respectiv, pe locul 8.

Houston va fi cel mai disperat în această confruntare, având în vedere lupta lor de a intra în primii șapte, deși vor veni și de la un meci la mijlocul săptămânii împotriva Clubului America din Mexic, așa că managementul echipei va fi cheia.|| |830

Seattle have had mai mult timp liber și au câștigat - ne place ceea ce vedem cu Sounders. Mergeți pentru ei la cote uriașe de exterior de 3,40.

Seattle Sounders Pentru a învinge Houston Dynamo
2,72
Bet365