Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS: TORONTO FC @ MONTREAL IMPACT AND SPORTING KC @ VANCOUVER WHITECAPS

MLS: TORONTO FC @ MONTREAL IMPACT AND SPORTING KC @ VANCOUVER WHITECAPS

Acțiunea MLS continuă în acest weekend, cu toate cele trei echipe ale României implicate în meciuri cruciale. Primul va fi Toronto FC, care este confruntarea în toată România dintre rivalii feroce Toronto FC și Montreal Impact, urmată imediat de Vancouver Whitecaps care găzduiește Sporting Kansas City.

Iată alegerile noastre de top din această săptămână || |655MLS games.

MLS Jocuri - Săptămâna 18 - 12-14 iulie

MONTREAL IMPACT vs TORONTO FC

Un meci mare întredoi rivali înverșunați ar trebui să scoată la iveală tot ce este mai bun în ambele echipe, ceea ce va fi o schimbare binevenită având în vedere recentul lor slab. formă. Impactul va fi greu de învins acasă, deși Toronto a avut câteva victorii celebre pe acest teren.

Va fi strâns - Mergeți ca Toronto FC să câștige în deplasare (3.40).

Toronto FC Pentru a învinge Montreal Impact
3,40
Spin Palace Sports

VANCOUVER WHITECAPS vs SPORTING KANSAS CITY

Consecvența obișnuită a Sporting a dispărut în 2019 și se află la doar trei puncte de partea de jos a Conferinței de Vest. Cu toate acestea, Vancouver sunt în spatele lor, după ce a jucat un joc în plus.

Într-o bătălie a locuitorilor din pivniță, trebuie să mergi pentru echipa gazdă, care va căuta să revină după umilința de săptămâna trecută împotriva LAFC. Mergeți la Vancouver aici (2,67).

Vancouver Whitecaps Pentru a învinge Sporting KC
2,67
5Dimes

HOUSTON DYNAMO vs LAFC

LAFC a mers în oraș săptămâna trecută împotriva unei echipe nefericite Whitecaps, marcând șase goluri după ce inițial a trecut în urmă. Carlos Vela este în formă maximă și este unul dintre motivele succesului LA în acest sezon. Deși pe drum, ar trebui să fie prea buni pentru Houston aici. Alegeți LAFC (2.25).

LAFC Pentru a învinge Houston Dynamo
2.67
10Bet

ORLANDO CITY vs COLUMBUS CREW

Speranțele slabe ale lui Orlando de a juca fotbal în playoff în acest sezon se bazează pe ei să învingă echipele de care au nevoie, iar acest meci împotriva modestului Columbus este o victorie obligatorie. Cotele sunt în favoarea lor și ar trebui să înregistreze o victorie confortabilă. Alege Orlando (1.75).

Orlando City Pentru a bate Columbus Crew
2,67
22Bet