Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS: TORONTO FC @ LA GALAXY VANCOUVER WHITECAPS @ LAFC AND MINNESOTA UNITED @ MONTREAL IMPACT

MLS: TORONTO FC @ LA GALAXY VANCOUVER WHITECAPS @ LAFC AND MINNESOTA UNITED @ MONTREAL IMPACT

POWER PLAY vă urează FERICITĂ ZI!
Jucătorii noi care înregistrează un cont pe 1 iulie vor primi 20 USD gratuit la 17:00 ET pe 1 iulie sau în dimineața zilei de 2 iulie, dacă se înregistrează după ora 17:00 ET.
Disponibil pentru toți jucătorii actuali și noi din România.
Fără depunere necesară.
Faceți clic aici și înscrieți-vă acum!

The Acțiunea MLS continuă în acest weekend cu toate cele trei echipe din România implicate în meciuri cruciale. Primul va fi Toronto FC, care va călători în LA pentru a juca cu Galaxy vineri seara, apoi duminică veți vedea Montreal Impact gazda Minnesota United și călătoria lui Vancouver Whitecaps pentru a înfrunta LAFC.

Iată. alegerile noastre de top din săptămâna aceasta Jocuri MLS.

 

Jocuri MLS - Săptămâna 17 - 5-7 iulie

LA GALAXY vs TORONTO FC

Recenta victorie de ultim moment a lui Toronto FC în fața Atlanta United a fost destul de remarcabilă, totuși, în adevăratul mod 2019, ei nu au reușit să încheie două victorii împreună. căzând pe sabia lor în ultimele secunde pentru a smulge un punct din fălcile victoriei împotriva DC United a lui Wayne Rooney.

Ei urmează un alt meci dur împotriva LA Galaxy, care ocupă locul secund în conferința de Vest, A Deși au pierdut ultimele trei meciuri pe teren propriu în MLS. Gazdele sunt favoriți clar (1.68), dar ne place egalitatea aici la cote mari (4.30).

LA Galaxy vs Toronto FC Pentru a juca la egalitate
4.30
Spin Palace Sports

FC DALLAS vs DC UNITED

FC Dallas s-a împiedicat de Portland săptămâna trecută în ceea ce a fost una dintre supărările rundă. Nu vor face aceeași greșeală de două ori, chiar dacă DC United va aduce tot ce e mai bun în Texas, deși ar trebui să se ferească de Wayne Rooney - el a marcat în patru meciuri consecutive în toate competițiile.

Acesta este prea aproape pentru a face apel la cap, așa că sărim de ambele echipe pentru a marca (1,71).

FC Dallas vs DC United Ambele echipe vor marca
1.71
Spin Palace Sports

MONTREAL IMPACT vs MINNESOTA UNITED

În ciuda faptului că a avut 37% din posesie săptămâna trecută, Minnesota United a marcat cu șapte goluri pe FC Cincinnati și va călători spre nord plin de încredere. Montreal a alunecat în deplasare împotriva lui Atlanta United, deși au câștigat ultimele trei pe teren propriu cu același scor (2-1).

Aceasta este aproape, deși este foarte probabil ca ambele echipe să lovească spatele lui. plasa. Mergeți pentru ambele echipe să înscrie.

Montreal Impact vs Minnesota United Ambele echipe vor marca
TBC
Spin Palace Sports

LAFC vs VANCOUVER WHITECAPS

Liderii conferinței de Vest LAFC sunt într-o formă excelentă și nu au pierdut niciun meci din 18 aprilie. Adversarii lor cu acea ocazie?

Vancouver Whitecaps. În timp ce „Caps” se află aproape de partea de jos a tabelului, ei au avut succes anterior împotriva acestei echipe și există toate șansele să o poată face din nou. Vancouver a remizat cinci din ultimele șapte meciuri - trec la egalitate aici cu cote mari.

LAFC vs Vancouver Whitecaps Pentru a juca la egalitate
TBC
Spin Palace Sports