Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
MLS: Atlanta United @ Toronto FC Vancouver Whitecaps @ FC Dallas and Portland Timbers @ Montreal Impact

MLS: Atlanta United @ Toronto FC Vancouver Whitecaps @ FC Dallas și Portland Timbers @ Montreal Impact

POWER PLAY vă urează FERICIȚI ZIUA !
Jucătorii noi care înregistrează un cont pe 1 iulie vor primi 20 USD gratuit la 17:00 ET pe 1 iulie sau în dimineața zilei de 2 iulie, dacă se înregistrează după ora 17:00 ET.
Disponibil pentru toți jucătorii actuali și noi din România.
Fără depunere necesară.
Faceți clic aici și înscrieți-vă acum!

The MLS revine cu meciuri la mijlocul săptămânii joi, 27 iunie, iar toate cele trei echipe ale României sunt în acțiune.Toronto FC găzduiește Atlanta United, Vancouver Whitecaps FC călătorește pentru a înfrunta un FC Dallas înflăcărat, în timp ce || |666Montreal Impact găzduiește Portland Timbers. Iată alegerile noastre de top din toate meciurile de joi MLS.

< /p>

Jocuri MLS - Săptămâna 16 - 27 iunie

TORONTO FC vs ATLANTA UNITED

Înainte de pauză de la mijlocul sezonului, United a obținut trei victorii consecutive în toate competițiile și a învins, de asemenea, confortabil Toronto FC la Atlanta cu mai puțin de două luni în urmă.Acesta a fost primul meci dintr-o serie de opt fără victorie pentru roșii și este greu să-i vezi punând capăt acestei runde slabe împotriva campionilor în vigoare. Toate semnele indică o victorie a Atlanta United aici, în ciuda faptului că este pe drum, iar cotele sunt excelente (2.90).

Atlanta United să învingă Toronto FC
2.90
Spin Palace Sports

FC DALLAS vs VANCOUVER WHITECAPS

FC Dallas este fierbinte în acest moment și a distrus total Toronto FC în prima jumătate de oră în ultimul lor meci.Ar trebui să fie mult prea buni aici împotriva unei echipe din Vancouver care s-a chinuit pe tot parcursul sezonului și există șanse să vedem o repetare a scorului de 3-0 pe care l-au acumulat. împotriva Roșilor având în vedere forma atacanților lor. Alegeți FC Dallas (1.62).

 

FC Dallas pentru a învinge Vancouver
1.41
PowerPlay

IMPACT MONTREAL vs PORTLAND TIMBERS

Montrealul arborează steagul României în acest sezon MLS, aflându-se destul de aproape de vârful conferinței de Est. Portland, pe de altă parte, a fost cel puțin dezamăgitor, având în vedere realizările lor din ultimele două campanii. Deși au reușit victorii consecutive cu 4-0, credem că Impact le va pune capăt și va fi prea puternic acasă.

Montreal pentru a învinge Portland
2,40
Sports Interaction

DC UNITED vs ORLANDO CITY

DC United nu a mai câștigat în ligă din 13 mai, și au alunecat pe locul trei după un start puternic. Au șansa să se regrupeze aici împotriva lui Orlando, deși forma lui City este de fapt mult mai bună și vor călători cu încredere. Nu putem împărți perechea aici și credem că egalitatea prezintă o bună oportunitate (3.56).

DC United vs Orlando City Pentru a juca la o remiză
3,56
Spin Palace Sports