MLS Cup: Top 10 Reasons To Bet Toronto

A 20-a aniversare a Cupei MLS prezintă două echipe de expansiune care nu au apărut niciodată în jocul de campionat, s simbolizând creșterea de succes a ligii. Calitatea pe teren nu a fost niciodată mai bună, rezultând spectacole precum finalele conferinței de est dintre Toronto și Montreal. Roșii au reușit să treacă peste cap, iar acum se confruntă cu Seattle Sounders.[+]

O echipă care a trecut prin conferința de vest în ultima jumătate a sezonului. Nu se poate nega faptul că schimbarea de la Seattle a fost remarcabilă, dar ei se confruntă cu o echipă Toronto FC, care nu seamănă cu oricare din istoria francizei.

Zece motive pentru a paria pe Toronto FC câștigând Cupa MLS 2016

Deep Toronto FC deține avantajul de acasă pentru Cupa MLS

În timpul istorieiMLS Cup, șapte echipe au jucat pe terenul de acasă în timpul finalei, câștigând un record de 5-2, ceea ce sugerează un avantaj puternic pentru această situație de confruntare. Când luați în considerare recordul echipelor de drum în sezonul regulat și playoff-urile, devine clar că MLS prezintă un avantaj mai puternic acasă decât alte ligi profesioniste majore din America de Nord. Fanii Toronto FC se întâmplă să fie printre cei mai zeloși, energici, intoxicați și înfometați de succes și se vor concentra pe a face mediul mai ostil pentru Seattle.

Toronto FC vs Seattle Sounders MLS CUP Stats at Bet365

Mai multe statistici și tendințe de pariere laBet365

Acesta reprezintă unul dintre cele mai semnificative avantaje pentru Toronto în timpul Cupei MLS. Ei au fost perfecți acasă pe tot parcursul playoff-urilor și în timpul sezonului regulat au câștigat un record de 8-3-6 la BMO Field, în ciuda unei leșinări de la sfârșitul sezonului care le-a stricat șansa la un Supporters’ Shield.Toronto are șansa de a profita de această oportunitate rară datorită profunzimii jucătorilor dezvoltate din 2014, când franciza a început să schimbe totul după șapte ani de vremuri grele. Semnele indică sfârșitul suferinței pentru fanii fideli ai TFC.

Rezultate / ProgrameMLS

Categorie :Știri despre fotbal