Vi, 12.09.2016 - 03:50 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 09/12/2016 - 03:50 EST

Manchester United vs Tottenham Cote, pronosticuri și scor live

Manchester United vs Tottenham Odds, Prediction and Live Score

Următorul meci al echipei meleManchester United

S-ar putea întreba de ce Manchester United pierde atât de multe puncte. Cel puțin un motiv sunt aceste meciuri plictisitoare din Europa League de joi. Iată rezultatele lor interne până acum în meci imediat după 5 meciuri din grupa Europe League:

  •  Înfrângere (3-1 la Watford)
  •  Remiză  (1-1 acasă la Stoke)
  •  Pierdere  (4-0 la Chelsea)
  •  Câștigă  (3-1 la Swansea)
  • Remiză  (1-1 acasă la West Ham)

În afară de Chelsea, care se află pe primul loc, celelalte echipe sunt pe locurile 9, 11, 17 și 20. După meciurile din Europa League, United are scorul de 1-2-2 cu undiferențial de goluri de -4 față de opoziția în principal din jumătatea inferioară. Această competiție a paralizat echipe de ani de zile, iar acum United plătește prețul care ar putea ajunge în cele din urmă să le coste o șansă la fotbalul din Liga Campionilor sezonul viitor.

Manchester United vs Tottenham Pick la BET365

And keeping that dreary record in mind Jose Mourinho has to get a gameplan and squad ready less than 72 hours after playing 90 minutes in the frigid Ukraine. Spurs, on the other hand, have spent the last 3 weeks in London. They have not had to get on any planes. They got to sleep in their own beds every night, and now with a spring in their step they head to Old Trafford Sunday playing their best football of the season.

Entry Pick| ||704 Odd Pariază acum!
Șansă dublă Tottenham sau egal -133 Bet365
 

Manchester United vs Tottenham Odds on BET365

Spurs dau semne a ceea ce ia făcut să fie o echipă grozavă sezonul trecut. United nu a indicat încă că poate concura cu elita Angliei.

Mai mulți factori favorizează echipa vizitatoare duminică, în primul rând testul ochilor și o formă generală.Spurs au dominat liderii ligii, Chelsea, pe stadionul lor, chiar dacă au pierdut acel meci. Au urmat asta învingându-și următorii doi adversari cu 5-0 și 3-1. Și cel mai important pentru Spurs, probabil cei doi cei mai buni jucători ai lor, Harry Kane pare să fie din nou omul pericol, iar Toby Alderweireld s-a întors de la accidentare, întărind apărarea lor.

Manchester United se luptă să obțină rezultate împotriva unei opoziții mai slabe și acum trebuie să se confrunte cu o echipă de elită la 2 zile de odihnă, după ce și-a pregătit prima echipă pentru un meci din decembrie în Ucraina. Prea multe verificări pozitive pentru Tottenham și prea multe controale negative pentru Red Devils;Recomand un joc de 1-2 unități pe Spurs în acest weekend.

#FreeMkhitaryan

În afară de lipsa de strălucire a lui Paul Pogba de până acum, Cea mai mare cauză de anxietate pentru suporterii lui Manchester United a fost ceea ce părea a fi atacul lui Henrikh Mkhitaryan de către Jose Mourinho. Începea să se simtă ciudat de asemănător cu ceea ce i-a făcut Mou lui Kevin de Bruyne și Andre Schurrle la Chelsea. Sau ce sa întâmplat cu Shinji Kagawa și Alex Ferguson anterior la Manchester. Mkhitaryan era pe cale să devină o altă senzație în Bundesliga, care a eșuat în Anglia.

Rezultate/ProgramePremier League

Dar toate aceste temeri s-ar fi putut opri joi, în timp ce mijlocașul s-a bazat pe câteva spectacole interne bune, marcând un gol sublim la Odesa joi. Jucând pe o suprafață nămoloasă cu ceea ce poate fi o formație de United care se mișcă foarte lentă, Mkhitaryan a trecut prin echipa Zorya Luhansk cu grația și strălucirea care l-au făcut o semnătură de vară atât de râvnită. Jose s-ar putea să-și fi găsit factorul x și poate fi cea mai mare îngrijorare a lui Tottenham duminică.

Până la minutalegeri de fotbal și toate lucruri footy pe care le poți urmări pe twitter @zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |807European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||810 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italian - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |872

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |909
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.