Sâmbătă, 10.03.2018 - 11:37 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Pentru și contra: un joc All-Star din Premier League engleză

For and Against: An English Premier League All-Star Game

Un meci All-Star în Premier League engleză?

Lukaku Twitter Premier League All-Star Game

Toate sporturile majore din America de Nord prezintă un meci de expoziție la un moment dat în sezonul lor. NFL și MLB și-au împărțit jucătorii în cele două ligi, în timp ce NBA prezintă un joc între conferințele de est și de vest. În NHL, echipele din cele patru divizii ale ligii se confruntă, iar MLS numește o echipă de stele care să înfrunte unul dintre cele mai mari cluburi de fotbal din lume (anul trecut a fost Real Madrid).

The | ||667English Premier League are puține lucruri în comun cu ligile majore de peste Atlantic în ceea ce privește formatul, deși competiția este cu siguranță acolo sus în ceea ce privește popularitatea. EPL se mândrește cu cele mai scumpe drepturi de televiziune din lume și cu cea mai mare audiență de televiziune din orice ligă din lume, în timp ce prezența medie este a treia după Bundesliga germană și NFL. Pe scurt, baza de fani este enormă.

Din acest motiv, credem cu siguranță că există un loc pentru un meci All-Star în EPL și, dacă nu altceva, ar da ceva înapoi sutelor de milioane de fani care se adaptează la acest sport pe tot parcursul sezonului. Ah, și Asociația engleză de fotbal ar câștiga bani serioși.

Format ideal și criterii de selecție a echipei

Nord împotriva Sudului

Romelu Lukaku a sugerat în tweetul său că el ar dori să vadă o împărțire la nivel regional, cu un XI Nord vs XI Sud. În prezent, o linie imaginară ar fi trasată în Marea Britanie între Birmingham și Londra, astfel încât să fie zece echipe în fiecare repriză.

Nord XI Sud XI
Burnley Arsenal
Everton Bournemouth
Huddersfield Brighton
Leicester City Chelsea
Liverpool Crystal Palace
Man City Southampton
Man United Swansea City
Newcastle Tottenham
Stoke Watford
West Bromwich West Ham

Această împărţire ar fi benefică pentru Liga echipele remarcabile (enumerate cu aldine) ar fi împărțite în mod egal. Așa cum este clasamentul EPL în prezent, Nordul ar fi favoriți, dar o echipă de campioni nu face neapărat o echipă campioană...

Număr de meciuri/gazde

Există o serie de idei care plutesc pe internet cu privire la formatul ideal. Pentru noi, trebuie să fie un meci cu două etape similar cu o rundă eliminatorie a Ligii Campionilor. Nordul și Sudul vor găzdui fiecare câte un meci, iar locul se va schimba de la an la an (de exemplu, prima manșă ar putea avea loc la Old Trafford, iar a doua la Emirates, în timp ce sezonul viitor ar putea fi Anfield și Stamford Bridge ).

Echipă Selecție

În prezent,Manchester City could probably beat any team that the South could conjure up, so there would need to be rules enforced to ensure no teams have more than say three players in the starting eleven. We envision that at least one player from each of the ten clubs would need to be included, allowing for all fans to have an invested interest.

În total, ar fi o echipă de optsprezece (șapte rezerve). Am dori să vedem fanii responsabili de selecția echipelor, cu un sondaj global lansat. Atâta timp cât criteriile sunt îndeplinite, nu există niciun motiv pentru care cei mai buni jucători nu vor fi selectați prin această metodă.

Data posibilă

Selectăm jucătorii de top din campanie, deci ar trebui să vedeți jocul jucat relativ târziu în sezon. Programarea poate fi strânsă într-un calendar deja plin și ar trebui luată în considerare bunăstarea jucătorilor, totuși credem că weekendul de Paște este momentul perfect pentru ca meciurile să fie jucate (primul în Vinerea Mare și al doilea în Lunia Paștelui).| ||768

Possible Lineups

Cu maximum trei jucători per echipă în unsprezecele de start, este foarte dificil să lași jucători afară, în special din Manchester City din nord. Ne-am blocat să includem toate echipele în selecțiile noastre.

EPL All-Star Game - North XI

North XI

EPL All-Star Game - South XI

Sud XI

Beneficiile unui program All-Star

Fanii

Fanii sunt în esență principalele părți interesate și pot beneficia doar de un Fixare All-Star. Este o oportunitate de a vedea cei mai buni jucători pe teren în același timp și este tipul de spectacol care poate aduce cluburile rivale laolaltă, similar cu felul în care diferențele dintre cluburi sunt uitate atunci cândCupa Mondială FIFA. vine în jur. În plus, există posibilitatea ca baza globală de fani ai ligii să își spună cuvântul cu privire la cine face parte din echipă. Dacă fanii dețin sau nu controlul deplin asupra echipei, va trebui determinat, deși pare esențial ca noi, ca public sportiv, să avem ocazia să ne facem auzită vocea.

Jucătorii|| |832

Each year, players begin a season with a number of team-related aspirations, and will rarely tell you that they are looking to achieve anything other than helping their club win trophies. But every person who plays the beautiful game (or anyone who has played career-mode in FIFA) will know that there are a number of individual accolades that players can strive for during a long campaign.

Jucătorul Premiile Lună și Jucătorul anului le oferă participanților la ligă recunoaștere pentru munca lor grea, deși aceste stimulente sunt extrem de greu de obținut, mai ales dacă ești fundaș! Un joc All-Star ar oferi fiecărui jucător din ligă o oportunitate decentă nu numai să fie desemnat ca unul dintre cei mai buni din competiție, dar și să le ofere șansa de a juca alături de unii dintre colegii lor remarcabili. Va face foarte mult pentru a stimula motivația jucătorilor în general.

Emițători/Sponsori

Este o idee deloc pentru acești tipi. MeciurileNBA șiMLB meciurile all-star generează oriunde până la 100 de milioane de dolari în impact economic numai în orașele gazdă , care include bani cheltuiți pentru ospitalitate, transport etc. Audiența televiziunii ar fi colosală, iar războiul licitațiilor pentru sponsorizări de tricouri, panouri publicitare, reclame la televiziune și chiar drepturi de denumire a meciurilor ar fi astronomic. Ar însemna că o sumă uriașă de bani este injectată în joc.

Jocul

Într-o eră în care toată lumea se îndreaptă pentru totdeauna către rețelele sociale și negativitatea se răspândește ca un incendiu, ar fi Mă bucur să vedem un eveniment care se concentrează exclusiv pe ceea ce iubim cu toții - fotbal. În loc de corupție, rasism, homofobie, scandaluri de transferuri ilegale și lupte pe Twitter între foști jucători și vedete actuale, ne-am putea concentra pe una dintre cele mai vechi dezbateri din sport - „cine este cel mai mare și de ce”?

Toată lumea va vorbi despre formațiile probabile și fiecare fan va avea o opinie și un motiv pentru cum va arăta echipa ideală. Lukaku sau Aguero? Sanchez sau Sane? Lloris sau Courtois? Să înceapă dezbaterea. Nu există absolut niciun motiv pentru care acest meci să nu aibă loc și sperăm că liga ia în considerare tweet-ul lui Lukaku cu seriozitate. Rămâneți pe fază pentru mai multe despre această poveste...

Rezultate / ProgramePremier League

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |910European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||913 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |975

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1012
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.