Vi 09.02.2018 - 05:12 EST
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 09/02/2018 - 05:12 EST

Fotbalul european alege Parlay

European Soccer Picks Parlay

Bătălia pentru Scudetto: Cine clipește primul

Fiorentina vs. Juventus

Următorul meci al echipei meleJuventus

După cum am tot vorbit despre asta în ultimele 18 luni, Juventus sunt vaci de bani . Iar în seria lor actuală de victorii, va trebui să continui să pariez pe ei până când îmi vor da motive să nu o fac.

Acum, weekendul trecut, a trebuit să fim creativi, deoarece ei erau favoriți atât de mari acasă încât Sassuolo. Cele două abordări pe care le-am crezut că ar fi profitabile au fost rezultatul dublu al lui Juventus (-150) și Juventus pentru a câștiga și a păstra foaia liberă (-138), pe care le-am sugerat în rubrica mea.

Deoarece au câștigat printr-un touchdown pe Super duminica se dovedeste ca ti-au facut bani indiferent de ce ai facut. Vinerea aceasta vizitează Florența și joacă la mijlocul mesei Fiorentina. Acum probabil că au primit un meci de vineri din cauza meciului lor de la mijlocul săptămânii din Liga Campionilor, care funcționează bine pentru mine. Îți voi spune de ce într-un minut.

În orice caz, cu linia fiind ceea ce este, nu am nevoie de creativitatea mea. Trebuie doar să dau clic pe giganții italieni. Câștigă sau pierde, ei se joacă singuri.

JUVENTUS (-118) SportsInteraction

Napoli vs. Lazio

Următorul meci al echipei meleNapoli

Și dacă Juventus va câștiga vineri, asta îi va pune temporar pe primul loc. Cum va răspunde Napoli?

Sunt puțin sfâșiat de asta. Dacă Juventus câștigă, Napoli nu reușește să câștige acasă în fața Lazio, pe care a învins-o în 4 din ultimele 5 ocazii? Nu ar fi un șoc imens, deoarece Lazio are al treilea cel mai bun record în deplasare al Italiei.

mertens

Iată cum abordez asta și, prin toate mijloacele, nu sunt handicapatorul perfect. Voi pune un pariu de 2 unități pe Juventus vineri. DACĂ Bătrâna Doamnă nu reușește să câștige, atunci anticipez o performanță mare a lui Napoli, deoarece profită de șansa de a-și crește avantajul mic și de a-i paria cel puțin 1 unitate.

Dacă Juventus câștigă, am deja 2 unități în mine. buzunarul pentru weekend și apoi va pune un joc mai mic de jumătate de unitate pe Napoli.

NAPOLI (-150) William Hill

Derby Day la Wembley|| |702

Tottenham vs. Arsenal

Următorul meci al echipei meleTottenham

Spurs au revenit pentru a obține un punct de la Anfield. Deși controversat, Tottenham a dat dovadă de o oarecare luptă, ceea ce nu a arătat în prima întâlnire dintre acești doi rivali înverșunați. Practic a fost un no show al lui Tottenham care arăta rău șiArsenal a ajuns cu ușurință la o victorie cu 2-0 acasă.

Dar aceasta este o echipă foarte diferită a Arsenalului. Au dispărut Alexis Sanchez și Olivier Giroud, iar în locul lor sunt Henrik Mkhitaryan și Pierre-Emerick Aubameyang. Așa că va exista cu siguranță un proces pentru Spurs, după ce vor viziona filmările cu Arsenal fumând Everton weekendul trecut.

Am fost tentați să spun că Spurs se răzbune, dar în cele din urmă cred că asta se va termina la egalitate. Spurs se află în mijlocul unui program brutal care include o călătorie la mijlocul săptămânii în Italia în Liga Campionilor.

Arsenal, cu un nou impuls după plecarea lui Alexis, ar putea fi pregătit pentru o serie de formă bună. Cravata este corectă și un preț foarte bun.

DRAW (+275) William Hill

Everton vs. Crystal Palace

Mul meu Următorul meci al echipeiEverton

Ambele echipe sunt proaste. Acum, dacă doriți să profitați de șansa ca Everton să câștige un joc pe care ar trebui să-l câștige acasă și să obțină 5/4, vă voi sfătui doar să mergeți cu atenție, deoarece sunt 1-3-4 în ultimele lor jocuri și, în unele cazuri, trec 90 de minute fără. chiar și înregistrând o lovitură la țintă.

Wilfried Zaha de la Crystal Palace este în afara orelor de o lună, ceea ce limitează acum ceea ce această echipă Eagles poate realiza în viitor, deoarece el a fost adevăratul lor joc. Ei nu au reușit să înscrie în 62% dinPremier League meciurile în deplasare, în parte din cauza absenței sale la accidentare în acest sezon.

Acest meci. ar putea merge 0-0, dar există o altă modalitate de a jupui această pisică în cazul în care Everton decide să marcheze un gol.

 Ambele echipe vor marca NU și SUB 2,5 (+100) William Hill

Ma puteti urmari pe twitter @zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |800European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||803 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italian - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |865

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |902
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.