Veri 16.03.2018 - 09:33 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Fri 16/03/2018 - 09:33 EDT

Selecții de fotbal englezesc Parlay: sferturile de finală ale Cupei FA și EPL

English Soccer Parlay Picks: FA Cup Quarterfinals and EPL

Sferturile de finală ale Cupei FA

With Manchester City having been upset by Wigan last round, the doors are wide open in this competition for all the remaining clubs to get their hands on a piece of silverware this season. Let's take a look at the odds to win the whole thing offered by William Hill:

FA Cup Outright odds WH

În mod interesant, cele mai mari cote la +5000 au fost atribuite lui Wigan care au reușit să-l omoare pe gigantul în această competiție. Pentru ca ei să câștige totul, ar trebui să treacă prin încă 3 echipe din Premier League, dar din moment ce este vremea nebuniei din martie, ar putea fi ei cenușăreasa acestei competiții?

Manchester United, Chelsea și Tottenham au fost toate abandonate. ieșit din Liga Campionilor și le mai rămâne această competiție doar dacă doresc să ridice un trofeu în acest sezon.

Tottenham, care trebuie să supraviețuiască în următoarele câteva săptămâni fără Harry Kane, nu au au putut revendica orice argintărie sub acest regim actual și, fără îndoială, aceasta este cea mai bună oportunitate de până acum. Pe formă și pe hârtie sunt cea mai bună echipă rămasă în această competiție.

La +225 ai putea găsi modalități mai proaste de a investi ceva capital. Singura problemă este, până când o echipă îți arată că poate câștiga... cât de mult poți avea încredere în ei?

Leicester vs Chelsea

Și vorbind despre încredere, câtă încredere are Campionul Angliei a câștigat? Nu prea mult după estimarea mea. Pur și simplu nu pot scăpa din calea lor.

La Camp Nou, miercuri, au renunțat la 3 goluri foarte proaste, au creat câteva ocazii foarte bune și nu au transformat niciunul. Este genul de performanță care ar lăsa echipa mai descurajată decât orice altceva. Duminică, 18 martie, la ora 12:30, ei merg pe stadionul King Power pentru a înfrunta o echipă Leicester odihnită și pregătită, care va privi asta ca pe o oportunitate reală de a obține un loc în semifinalele de la Wembley. Toată valoarea îi revine echipei gazdă.

Leicester +0,5 (-135) Bodog

Manchester United vs Brighton

United ar putea avea, de asemenea, o mahmureală de la ieșirea lor abisală la mijlocul săptămânii din Liga Campionilor. La începutul acestui sezon, când Pescărușii au venit în Old Trafford, au stat foarte adânci și compacti. United a obținut în cele din urmă descoperirea și a scăpat cu o victorie cu 1-0.

united

Nu fi șocat să vezi ceva asemănător sâmbătă. United va primi partea Leului din posesie și probabil va avea greutăți să găsească locuri de muncă.

Brighton va căuta să joace la pauză și să înscrie în fața jocului, dar în cele din urmă United va câștiga victoriile urâte care le-au devenit cartea de vizită în acest sezon.

Uniți pentru a câștiga și a păstra o foaia liberă (-110) William Hill

Wigan vs Southampton

Southampton tocmai l-a concediat pe managerul lor și acum șchiopătează la meciul lor de duminică dimineață cu Wigan, care va probabil că priviți acest joc așa cum se uită un câine flămând la o friptură. Pentru un club de nivel inferior precum Wigan, șansa de a oferi suporterilor lor fideli o călătorie la Wembley și de a juca o semifinală de Cupă nu va fi luată cu ușurință.

Southampton va avea nevoie de viitoarea pauză internațională pentru noul lor manager Mark Hughes să lucreze cu echipa și să-i scoată din retrogradare. Dar câteva zile nu vor fi suficiente pentru a câștiga acest joc. Să nu uităm că înainte de a fi concediat de Stoke, Potters aveau cea mai proastă apărare din Premier League. Wigan nu are niciun motiv să-l îmbutelieze pe acesta.

Valoarea revine și de partea gazdă aici.

Wigan +0.5 (-135) Bodog| ||713

English Premier League

Dacă joci Premier League fantasy, acesta este un coșmar de o săptămână, cu excepția cazului în care ai complimentul complet al jucătorilor de la Liverpool. United, Arsenal, Chelsea, Manchester City și Tottenham nu joacă în acest weekend în ligă.

Liverpool vs Watford

Acesta a fost o remiză nebună 3-3 la începutul sezonului la Drumul Vicarage. Watford a fost un proiect Jekyl și Hyde tot sezonul. Weekendul trecut au jucat un joc foarte distractiv și larg deschis la Emirates, dar nu au reușit să-și transforme nicio șansă creată.

De asemenea, au renunțat la o mulțime de șanse, iar Gunners i-au pedepsit în mod adecvat pe drumul spre o victorie cu 3-0. Se speră că, pentru pur și simplu divertisment, aceștia iau aceeași atitudine pozitivă față de Anfield. Restul sperăm că va avea grijă de la sine.

Ambele echipe vor marca și Liverpool câștigă (+163) William Hill

Ma puteți urmări pe twitter | ||729@zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |788European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||791 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |853

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |890
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.