Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CPL Picks Fall Week 5: Edmonton FC Solid At Home

CPL alegerile de toamnă Săptămâna 5: Edmonton FC solid acasă

Verificați săptămâna aceasta Selecțiile CPL below.

Vizitați pagina noastră Cote CPL dacă căutați mai multe cote și mai multe informații despre ligă.

Nu uitați să vizitați pagina noastră selectii de fotbal dacă sunteți în căutarea pentru mai multe predicții de fotbal.

Valour FC vs Pacific FC miercuri, 31 iulie

Pacific FC a primit în sfârșit în coloana victoriilor printr-o victorie cu 3-1 la Halifax Wanderers FC. În ciuda1-3, ei au doar o diferență de minus-un gol și sunt pe locul trei în ligă, cu opt goluri marcate.

Valour FC rămâne singurulfără victorie partea din programul de toamnă. Pe o notă pozitivă, ei i-au adus la egalitate 1-1 pe campioana primăverii Cavalry FC în ultimul lor meci.

Valour FC Învinge Pacific FC
Cote 1,90
Bet365

FC Edmonton vs Halifax Wanderers FC miercuri, 31 iulie

Veștile bune sunt că FC Edmonton aa pierdut doar o dată în patru meciuri din programul de toamnă. Vestea proastă este că au câștigat și un singur meci. Edmonton a jucat remize consecutive pe teren propriu, dar are 2-0-2 în ultimele patru meciuri de acasă.

Halifax Wanderers FC și-a continuat cădere liberă în programul de toamnă printr-o lovitura de drum 6-2 acordată de York9 FC. Halifax a pierdut patru goluri consecutive și a primit 12 goluri în acest proces.

FC Edmonton HFX Wanderers FC
Cote de 1,72
Bet365

Halifax Wanderers FC vs Valor FC luni, 5 august

Halifax are scor 2-1 în ultimele trei meciuri de acasă. În general, HFX Wanderers are scorul de 4-2-1 acasă în acest sezon, ambele înfrângeri venind de laPrimăvara campionii Cavalry FC.

Valoare FC și Halifax Wanderers FCau împărțit două meciuri din programul de primăvară, echipa gazdă câștigând ambele meciuri prin blocare.

Wanderers FC Învinge Valor FC
Cote 2,40
Bet365