Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CPL Picks Fall Week 3: Forge FC Forging Ahead

CPL alegerile de toamnă Săptămâna 3: Forge FC Forging Ahead

Consultați CPL alegeri mai jos .

Vizitați pagina noastră Cote CPL dacă căutați mai multe cote și mai multe informații despre ligă.

Forge FC vs Valor FC pe 20 iulie

Din 2-0 -1 începutul programului de toamnă, au fostgoaluri din abundență când Forge FC, pe primul loc, ia terenul. Au marcat cele mai multe goluri (șase) și au permis al doilea cel mai mare număr de goluri (patru) din orice echipă din ligă.

Valour FC a fost ultima echipă care a lansat tasta de toamnă când a jucat miercuri un egal fără scor cu Edmonton FC. Valor FC are scorul de 0-4-1 în ultimele cinci jocuri.

Forge FC Pentru a învinge Valor FC
1,53
Bet365

Pacific FC vs HFX Wanderers FC pe 20 iulie

Două echipe care se îndreaptă în direcția greșită vor căuta să-și îndrepte navele respective.Început cu 0-3,Pacific FC a ieșit pe capătul greșit al unor afaceri cu scoruri mari. Au pierdut cu 3-2 în fața Cavalry FC și Forge FC și au căzut cu 2-1 în fața York9 FC.

The Wanderers au pierdut două la rând și au fost exclus în ambele înfrângeri.

HFX Wanderers FC Pentru a învinge Pacific FC
2,75
Bet365

Cavalry FC vs York9 FC on July 21

York9 FC și-au găsit brusc atingerea de gol cu ​​acasa 2-1 spate decizii peste Edmonton FC și Pacific FC. Dar au 1-2-3 în șase meciuri de drum.

Cavalry FC a luat ambele meciuri din programul de primăvară de la York9 FC cu o marjă combinată de 4-1. Ei au fost 4-1 acasă în timpul listei de primăvară și au primit doar două goluri.

Cavalry FC Pentru a învinge York9 FC
1,72
Bet365