Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
CPL Picks: Spring Champs Cavalry FC Keep Rolling

CPL Alegeri: Spring Champs Cavalry FC continuă să ruleze

Consultați CPL alegeri mai jos.|| |656

Visit our Cote CPL dacă căutați mai multe cote și mai multe informații despre ligă.

| ||662

HALIFAX WANDERERS vs CAVALRY FC

Campionii Spring League și-au început sezonul de toamnă cu succes. Sergio Camargo a marcat de două ori când Calary FC a doborât Pacific FC cu 3-2.

La mijlocul săptămânii, Cavalry FC a reținut MSL-ulVancouver Whitecaps la o egalitate fără scor în Campionatul României.

Golul lui Akeem Garcia din 56 de minute i-a oferit lui Halfix FC o victorie cu 1-0 pe teren propriu în fața lui York9 FC. DarHalifax FC a pierdut ambele meciuriLigii de primăvară în fața Calvary FC cu un scor combinat de 4-1.

Calvary FC Pentru Învingeți HFX Wanderers FC
2,00
Bet365

PACIFIC FC vs FORGE FC

Ambele echipe au suferit eșecuri cu un singur gol în timpul lor Deschideri de program de toamnă. Revenind la lista de primăvară, Forge FC a pierdut două la rând.Forge FC a lovit Pacific cu 3-0 în singura lor întâlnire de primăvară, dar acesta a fost un meci acasă pentru ei.

Acesta va fial patrulea meci consecutiv acasă pentru Pacific FC, dar are 1-2 în ultimele trei și au primit șapte goluri.

Forge FC Top gazdă Pacific FC
2,10
Bet365

YORK9 FC vs EDMONTON FC

Pierzând deschiderea de toamnă cu 1-0 în fața Halifax Wanderers,York9 FC a fost excluspentru a patra oară în cinci meciuri. Însă la mijlocul săptămânii au reținut MSL Impact de la Montreal la un egal 2-2 în competiția din România Championship.

Edmonton FC a terminat ca una dintre cele mai tari echipe în programul de primăvară și acum au câștigat patru la rând, marcând opt goluri în acest proces. Aceste două echipe au jucat o remiză fără scoruri în singurul lor meci de primăvară.

Edmonton FC Câștigă Peste York9 FC
2,40
Bet365