Mar, 05.09.2017 - 12:15 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz Tue 09/05/2017 - 12:15 EDT

Predictii MLS: Cote Columbus Crew vs Toronto FC, alegeri, scor live

MLS Predictions: Columbus Crew vs Toronto FC Odds, Picks, Live Score

Columbus Crew vs Toronto Cotele FC

Următorul meci al echipei meleToronto

Toronto FC sunt cu adevărat în stare de spirit. Ei și-au câștigat ultimele patru meciuri și au arătat confortabil pe parcursul acestei runde impresionante. În timp ce mulți (inclusiv acest scriitor) au simțit că avantajul de a fi acasă în primele trei meciuri a fost un motiv probabil al seriei lor, o a patra victorie în deplasare în fața MLS Cup Champions Seattle, la mai puțin de 72 de ore după ultimul lor meci, a redus cu siguranță orice criticii rămași care nu cred că Toronto este adevărata afacere în 2017.

Roșii și-au egalat acum cel mai bun rang din istorieSirge de victorii MLS, egalând patru victorii consecutive obținute în iulie și august sezonul trecut. O cincime nu numai că ar depăși acest record, dar ar asigura ținerea lui Toronto pe prima poziție în Est și ar trimite cu adevărat un mesaj rivalilor. În mod potrivit, meciul este împotriva lui Columbus Crew, care este singura echipă în zece încercări în acest sezon de a învinge TFC (acest meci a fost jucat și pe Stadionul Mapfre). Aceasta este o oportunitate grozavă pentru Toronto de a arăta că pot învăța și își pot ajusta stilul în timp ce încearcă să mențină cursa.

Columbus se descurcă bine, în ciuda formei recente mixte. și în prezent ocupă locul patru pe tabelul Conferinței de Est. După un început lent al sezonului, cu un egal și o înfrângere, echipa a câștigat următoarele trei meciuri și a urcat clasamentul cu zece puncte din primele cinci jocuri. Doar șase puncte din următoarele cinci meciuri și-au pierdut impulsul, deoarece au suferit înfrângeri atât în ​​fața New York-ului, cât și în Chicago în această perioadă. Consecvența a fost problema lor reală și Columbus va căuta să recâștige acest lucru atunci când va găzdui Toronto.

Din punct de vedere istoric, Columbus are avantajul general în palmaresul lor împotriva Toronto. Pe Stadionul Mapfre, Columbus deține un record de nouă victorii în fața celor trei de la Toronto și, desigur, au câștigat deja în acest meci cu mai puțin de o lună în urmă. Toronto are un ușor avantaj general în ultimele zece întâlniri dintre echipe (dețin un record de 4-3-3).

TORONTO FC (+240) Bet365

Am prezis că Toronto va scăpa de puncte în călătoria lor de weekend la Seattle, având în vedere că au avut o scurtă întoarcere și au dovedit că mă înșel. Acesta va fi al patrulea meci în două săptămâni și oboseala va deveni cu siguranță un factor, mai ales că lista de meciuri a echipajului a fost mult mai puțin aglomerată în ultimele săptămâni. Deși Roșii sunt într-o serie fierbinte și vor căuta să-și inverseze pierderea în fața echipei Crew luna trecută, cred că Columbus va intra în aceasta cu încrederea că a învins deja Toronto și va continua să o câștige și pe aceasta.

Rezumat predicții MLS - 10 mai 2017

În timp ce Toronto vs Columbus este singurul meci din 10 mai, MLS oferă un alt meci solid caHouston gazdăVancouver de la 21:00 ET, vineri, 12 mai.

Houston intră în meci știind că o victorie îi va propulsa în vârf a mesei Conferinței de Vest, cel puțin temporar, în timp ce Vancouver ar putea urca până pe locul cinci. Ambele părți au câștigat la ultimele lor ieșiri și au câștigat două din ultimele trei. Ultimul meci al lui Houston a fost împotriva fostilor lideri ai Conferinței de Est, Orlando, iar rezultatul a fost o victorie răsunătoare cu 4-0.

În timp ce ambele echipe sunt în formă, mă aștept ca Houston să aibă prea multă putere de foc pentru Whitecaps și să câștige confortabil. Aici. Indiferent ce ați alege să pariați în acest weekend, puteți găsi toatecele mai bune cote și linii pe Bet365.com. De asemenea, vă puteți alătura conversației pe pagina noastră de Facebook. Ca întotdeauna, mult succes și să aveți o săptămână câștigătoare!

  View All Sports Betting Sites

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1222European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1225 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor mari cluburi precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul de 25 de ani din Brampton, Ontario,preia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1287

  Știri despre fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1324
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.