Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Champions League | Matchday Two Odds

Liga Campionilor | Cote pentru ziua a doua

Cea mai mare competiție de cluburi din fotbalul mondial este în desfășurare, iar ziua a doua promite să arunce câteva întâlniri epice. Aceasta reprezintă o oportunitate grozavă de amiria pe fotbal, mai ales că există șaisprezece meciuri din care să alegeți.

Meciurile se vor juca marți, 2 octombrie și miercuri, 3 octombrie - am selectat cele mai bune jocuri din această rundă de meciuri și am evidențiat sfaturile noastre de câștig.

Cote pentru ziua 2 a Ligii Campionilor

Tottenham vs Barcelona

Meciul principal al zilei a doua îi prezintă pe Spurs găzduind Barcelona la Stadionul Wembley din Londra și aproape 90.000 de fani vor spera cu toțiiHarry Kane să poată ieși din scăderea formei și să lovească un gol sau două împotriva adversarilor lor spanioli. După ce a pierdut primul meci din Italia, Tottenham chiar are nevoie de cel puțin un punct aici sau se confruntă cu o luptă dificilă în grupă.

Începutul perfect al Barcelonei în sezonul La Liga a fost oprit la jumătatea săptămânii, iar recordul lor general în Anglia nu este prea impresionantă. TotușiLeu Bărbații lui Messi vor vedea acest joc ca fiind poate cel mai dificil din faza grupelor, iar o victorie ar putea toate, cu excepția acestorarprogresie. Așteaptă-te să tragă în toți cilindrii.

Barcelona începe ca favorită la -106 conformSports Interaction, ceea ce este destul de scurt pentru o echipă în deplasare în această competiție. Spurs sunt outsideri la +253, în timp ce tragerea la sorți este oferită pentru +281.

Barcelona Pentru a învinge Tottenham Odds
-106
Sports Interaction

Nu suntem siguri că alegem un rezultat aici, dar suntem siguri că vor fi goluri din ambele părți. Cel mai bun pariu al tău este piața „Ambele echipe care marchează”, care plătește -213.

Napoli vs Liverpool

După ce a învins PSG în meciul de deschidere, Liverpool se va închipui împotriva lui Napoli. , mai ales având în vedere că italienii nu au reușit să învingă Steaua Roșie Belgradul în Serbia.

Este așadar o surpriză să vezi că clubul englez oferă o valoare atât de mare în acest meci. Puteți susține Liverpool pentru +102 și vă recomandăm cu căldură să adăugați acest lucru la lista dvs. pentru miercuri seara.

Ca pariu secundar, ai întotdeauna o șansă dacă alegi unul dintre primii trei ai lui Liverpool pentru a marca un gol. Selecția noastră în această săptămână esteSadio Mane, care a arătat periculos tot sezonul - ar trebui să înceapă cu aproximativ +200 pe piața „oricand marcatori”.

Manchester United vs Valencia

Manchester United s-a luptat să învingă Sevilla în competiția de anul trecut și, din nou, va găzdui o echipă spaniolă la Old Trafford.

Cu această ocazie, totuși adversarii nu puteau fi într-o formă mai slabă. Fără victorie în primele șase meciuri din La Liga, Valencia a pierdut și primul meci din Liga Campionilor împotriva lui Juventus, care a jucat cu zece bărbați în cea mai mare parte a unei ore dupăCristiano Ronaldo was sent off. 

Pare a fi o victorie directă pentru United, iar oferta de -170 este o alegere excelentă.

Selecțiile noastre pentru ziua a doua

Marți, 2 octombrie

Hoffenheim vs Manchester City -Manchester City @ -253

Juventus vs Young Boys - Juventus @-591

AEK Atena vs Benfica -Remiză @ +220

AS Roma vs FC Viktoria Plzen - Roma @ -299

Bayern Munchen vs Ajax - Bayern @ -529|| |751

CSKA Moscow vs Real Madrid - Real Madrid @ -254

Lyon vs Shakhtar Donețk - Lyon @ -122 

Manchester United vs Valencia - Manchester United @ -170

 

Miercuri, 3 octombrie

Lokomotiv Moscow vs Schalke 04 - Moscova @ +186

PSG vs Steaua Roșie Belgrad - PSG @ -1355

Atletico Madrid vs Club Brugge - Atletico @ -296

Borussia Dortmund vs Monaco - Dortmund @ -227

FC Porto vs Galatasaray - FC Porto @ -189

Napoli vs Liverpool - Liverpool @ +102

PS V vs Inter Milano - Inter @ +126

Tottenham Hotspur vs Barcelona - Remiză @ +281

Vezi mai jos partea de sus case de pariuri sportive în care poți să pariezi online și să-l alegi pe cel mai potrivit pentru tine: 

    Vezi toate sporturile B Site-uri de stabilire