Luni 01.05.2017 - 04:50 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz Mon 01/05/2017 - 04:50 EDT

Predictii Liga Campionilor: Cote Real Madrid vs Atletico Madrid

Champions League Predictions: Real Madrid vs Atletico Madrid Odds

Cote Real Madrid vs Atletico Madrid|| |662

My Team's Next MatchReal Madrid

Marți, 2 mai, la ora 14:45, urmăriți filmul principal din această săptămână. Știi acel film de la Hollywood în care copilul bogat și răsfățat, pe care publicul îl urăște, vine în opoziție cu protagonistul, copilul muncitor, cu o inimă bună și o familie fără bani.

Gândește-te la toate obstacolele pe care le ai. copilul trebuie să depășească pentru a obține fata. El trebuie să-și dea fundul și să muncească un loc de muncă și un traseu de hârtie doar ca să poată economisi pentru a cumpăra o mașină pe care i-a cumpărat-o deja tatăl copilului bogat. Dar cumva, în cele din urmă, fata ajunge să aleagă eroul pentru că, în ciuda strălucirii și atractiei copilului bogat, îi lipsește acea calitate specială pe care ea a observat-o în eroul nostru mai puțin avantajat.

Ei bine, fata aceea este trofeulLiga Campionilor, copilul bogat este Real Madrid, iar eroul nostru guler albastru este Atletico și dacă ultimele 3 sezoane m-au învățat ceva, este că finalurile de la Hollywood sunt false șiViața nu este corectă.Dacă finalurile de la Hollywood ar fi fost reale, atunci Diego Simeone ar fi câștigat trofeul sezonul trecut și ar fi îndeplinit povestea zdrențelor pe care o iubim cu toții atât de mult.

Dar, în schimb, copilul bogat din același oraș, cu toate pauzele norocoase pe care le-ar putea cere, a câștigat din nou. Poate a 3-a oară va fi un farmec pentru Atleti sau poate galacticii îi vor mai ține în suferință încă un an, dar prima manșă nu va decide singuri asta.Dar totuși, văd un joc foarte strâns.

SUB 2,5 GOLURI (-125) BET365

Atleti joacă niște din cel mai bun fotbal al lor în acest moment și în această competiție, au făcut numere defensive uluitor de bune. După ce tocmai au jucat la Bernabeu în urmă cu câteva săptămâni și au venit cu un rezultat de 1-1, ei vor urmări același lucru.

În ultimele lor 11 întâlniri Bernabeu în toate competițiile, aceste două echipe au jucat la Under în 8 dintre acele jocuri.Fiecare meci din Liga Campionilor pe care l-au jucat în ultimii 4 ani a trecut sub 2,5 în 90 de minute. Ei joacă meciuri aprige, intense, în care golurile nu vin ușor și nu vă puteți îndepărta ochii de pe ecran.

Meciuri de calificare Bet365 Cote

Pariurile sportive sunt de făcut. bani și au făcut acest lucru foarte evident prin liniile pe care le-au oferit. Nu există nicio valoare de găsit.

 
Real Madrid vs Atletico Madrid -175  +137
Monaco vs Juventus +225 -275 

Pentru a te gândi la începutul fazei eliminatorii, ai fi putut lua Monaco la peste 60/1 pentru a ajunge în finală, care apropo, a fost una dintre recomandările mele...

Te-ai trezi în continuare nevoit să-ți protejezi Juventus la -275 și apoi dacă ajung în finală tu Ar trebui să se acopere practic la același preț cu orice echipă de la Madrid cu care s-a întâlnit,în esență absorbind o bună parte din profitul tău. Nu am o minge de cristal, dar cea mai bună valoare, și folosesc acest termen cu ușurință, este Atletico Madrid +137, dar dacă ai miza pe ei să avanseze peste Real în ultimele 3 sezoane, ai fi pierdut de fiecare dată. Marginea psihologică este în colțul lui Real, ceea ce înseamnă că trebuie să urmăresc prima manșă și să găsesc dovezi că ceva va fi diferit de data aceasta.

Cel mai bun sfat este să mă feresc de aceste linii și să pariez doar jocul după joc, pentru care puteți obține alegerile mele aici, săptămâna aceasta și următoarea. Mult noroc.

Pentru alegeri de până la minut și toate lucrurile de fotbal, mă poți urmări pe twitter @zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |787European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||790 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreluează cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |852

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |889
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.