Mar, 05.02.2017 - 04:40 EDT
Bonus
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
Malik Tz | Tue 02/05/2017 - 04:40 EDT

Cote și predicții Monaco vs Juventus UEFA Champions League

Monaco vs Juventus UEFA Champions League Odds and Predictions

Cote Monaco vs Juventus Madrid

Următorul meci al echipei meleMonaco

Pariul pe Liga Campionilor este greu. Vine un moment în care sunt în joc prea multe necunoscute. Miercuri, 3 mai, la 14:45 EST, când Monaco găzduiește Juventus, ce putem ști cu siguranță? Va prinde Juve rădăcinile italiene și va juca la egalitate cu manșa secundă acasă? Va avea tânărul startup Monaco, fluturi care joacă o semifinală Liga Campionilor?

Fără niciun istoric de vreo relevanță între aceste două echipe sau antrenori, miercuri va fi multă muncă de presupuneri între două echipe care joacă la cel mai elit nivel. O mare parte din orice analiză pe care o citiți sau pe care o ascultați va fi în cel mai bun caz speculativă. Dar încă ne întrebăm - Cum funcționează acest joc?

Și când joc acest joc iar și iar în capul meu, Juventus continuă să câștige.

JUVENTUS (+150) BET365

In 10 games in this competition this season, Juventus has given up a grand total of 2 goals. Asta include 2 porți goale împotriva Barcelonei în sferturile de finală. Deci, ceea ce putem anticipa este că ei vor fi echipa defensivă solidă care au fost tot sezonul.Aceasta este o constantă.

Monaco este electrizantă. Ei sunt buni pentru banii dvs. și pot depăși orice echipă în ziua lor. Dar din punct de vedere defensiv, ei au primit 16 goluri în cele 10 meciuri ale Ligii Campionilor din acest sezon.

Tocmai am văzut pe Juventus i-a blocat pe Messi, Suarez și Neymar, astfel încât să se ocupe de Kylian M'Bappe și co. este fezabil pentru ei. Ceea ce nu am văzut este ca Monaco să poată juca un joc fără a renunța la șansele de a marca, este doar o funcție a ceea ce îi face atât de distractiv de urmărit.

Au avut norocul să atragă Man City și Borussia Dortmund. , în optimile de finală și sferturile de finală; două echipe care din toate punctele de vedere au sezoane dezamăgitoare. Acum ei urcă în clasă la una dintre elita Europei. Văd Juventus reușind să găsească soluții pentru a înăbuși atacul lui Monaco. Văd, de asemenea, oameni ca Dybala și Higuain luând șansele de gol care cu siguranță le vor cădea.

Vacii de bani din acest sezon

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Dacă sunteți un cititor fidel al acestei rubrici, în primul rând, vă mulțumesc. În al doilea rând, probabil ați observat că mă sprijin foarte mult pe echipe atunci când acestea se dovedesc a fi câștigătoare consecvente.

  Pe bursele, anumite companii devin cunoscute cavaci de numerarpentru că generează în mod constant venituri și oferă majorității portofoliilor o coloană vertebrală solidă.

  Pe această piață financiară, Juventus și Monaco au fost Cash Cows din acest an.Echipa din Ligue 1 se află pe primul loc în divizie cu un record de 26-5-3.Bătrâna Doamnă are 17-0-0 acasă în Serie A. Acestea sunt numerele pe care îți construiești un bankroll.

  Pentru până la alegerile minutelor și toate lucrurile de footy mă puteți urmări pe twitter @zahir_gilani

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1226European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1229 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, întrucâtUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul de 25 de ani din Brampton, Ontario,preia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1291

  Știri de fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1328
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.