Sâmbătă, 17.03.2018 - 14:59 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive
 Sat 17/03/2018 - 14:59 EDT

Predictii Champions League în urma extragerii sfertului de finală

Champions League Predictions In the Wake of Quarter Final Draw

UCL sferturi de finală extragerea 2018

UCL Quarter Final Draw 2018

Barcelona a ajuns în fruntea listei favoritelor pentru a câștiga Liga Campionilor din acest an, după ce a remizat pe Roma în sferturile de finală, în timp ce Manchester City a coborât pe locul al doilea pe listă, în ciuda faptului că este favoriți pentru a evolua la cheltuiala colegului EPL Liverpool.

Bayern Munchen rămâne, de asemenea, bine și cu adevărat în vânătoare, deoarece va juca cu Sevilla, poate cel mai ușor adversar în finalul opt. Meciul final este o reluare a finalei de anul trecut - Real Madrid se va confrunta cu o echipă Juventus care a privit în jos și în afara lui Tottenham în ultima rundă.

Bayern și Barca caută să aibă treceri destul de directe în semifinale. -finale, deși adversarii lor nu sunt de subestimat în această rundă, în special Sevilla, care a evoluat cu brio pentru a elimina Manchester United. Abia așteptăm să se desfășoare.

Cote pentru a câștiga Liga Campionilor

Au mai rămas opt echipe în turneu și fiecare echipă va crede că poate câștiga de aici . Evident, unele sunt mai probabile decât altele, dar nu vă lăsați păcăliți de șansele, care nu sunt întotdeauna o reprezentare exactă a șanselor fiecărui club.

Paris Saint-Germain a fost favorizat să învingă Real Madrid în turul de 16 și s-a prăbușit într-o înfrângere grea - pur și simplu nu se știe niciodată în această etapă a turneului. Din acest motiv, am subliniat șansele fiecărei echipe de la cel mai puțin probabil să câștige turneul până la echipa despre care credem că va ridica trofeul de aici.

#8 Sevilla - +6400

Sevilla

De fapt, este destul de remarcabil că încă vorbim despre Sevilla. Echipa spaniolă a câștigat doar două dintre meciurile din faza grupelor (mai puțin decât orice altă echipă care a evoluat în optimile de finală) și a primit 12 goluri în șase meciuri. Ei au fost ajutați de o echipă generoasă de la Liverpool în două ocazii, deși, în mod corect, ar fi progresat dintr-o grupă relativ ușoară chiar dacă ar fi pierdut ambele meciuri împotriva clubului englez.

Nimeni nu a prezis ce va urma. O performanță de rutină a Jose Mourinho în deplasare a reprezentat un egal 0-0 în prima manșă între cluburile din Sevilla și se părea că Manchester United va ajunge în optimi. Cu toate acestea, oamenii lui Mourinho au realizat o performanță care arăta mai degrabă ca o amenajare în deplasare și ia permis Sevilei să se dezvolte în joc și să se năpustească târziu, dota lui Wissam Ben Yedder de pe bancă dovedindu-se a fi un masterclass de antrenor al lui Vincenzo Montella.

Deci, cât de departe poate merge această echipă în turneu? Nu mult mai departe s-ar părea. Cursa lor va fi cu siguranță oprită brusc de cinci ori campioni europeni, Bayern Munchen, care au fost nemilos în trimiterea echipei turce Besiktas cu 8-1 la general. Există puține șanse ca Sevilla să poată poseda mingea așa cum a făcut-o împotriva lui United și chiar mai puține șanse ca Bayern să nu reușească să înscrie în niciunul dintre meciuri. Bayern Munchen o va zdrobi pe Sevilla în sferturile de finală, ceea ce o face pe Sevilla drept cea mai de jos echipă în clasamentul nostru de putere.

Predicția noastră - Ieșire din sferturi de finală 

#7 AS Roma - +6400

AS Roma

Roma a ocupat primul loc în Grupa C înaintea lui Chelsea și Atletico Madrid, echipe pe care cei mai mulți experti le-au terminat înaintea italienilor. Efortul lor din turul inițial a fost răsplătit, deoarece au remizat una dintre echipele mai slabe în finala 16 (Șahtior Donețk) și, în ciuda pierderii primei manșe în Ucraina, golul lor din deplasare s-a dovedit aur într-o victorie totală de 2-2. .

Edin Dzeko a fost omul cheie pentru giallorossi - a marcat învingătoarea în manșa secundă împotriva lui Donețk și a contribuit la peste 50% din golurile echipei sale în Liga Campionilor în acest sezon (patru goluri, două pase decisive). Roma a fost, de asemenea, sănătoasă din punct de vedere defensiv și încă nu a primit un gol acasă în cele patru meciuri pe care le-a jucat pe Stadio Olimpico.

Totuși, ei sunt pe ultimul loc în clasamentul nostru de putere pur și simplu pentru că au atras o echipă a Barcelonei care a fost mai bună la ambele capete ale terenului și nu-i putem vedea provocând ceea ce ar fi o supărare monumentală. Clubul catalan a primit doar două goluri în întregul turneu și, cu Messi și compania conducând atacul, ar trebui să fie mult prea puternici chiar și pentru atacul avar al Romei.

Aventura AS Roma în Liga Campionilor se va termina probabil. după prima manșă de la Nou Camp, cu excepția cazului în care reușesc să obțină o demonstrație incredibilă de rezistență. Italienii au marcat opt ​​goluri în patru meciuri în deplasare în UCL în acest sezon și am fi surprinși să vedem ceva mai puțin decât alte două goluri primite la Barcelona, ​​care vor fi prea mult pentru a reveni.

Our Prediction - Quarter Final Exit

#6 Juventus - +1100

Juventus

Cea mai bună echipă a Italiei nu a fost la cea mai bună echipă în Liga Campionilor în acest sezon. Ei au pierdut meciul de deschidere al turneului cu 3-0 în fața Barcelonei și au pierdut puncte la Lisabona pentru a-și finaliza campania în faza grupelor cu doar șapte goluri marcate - cel mai mic dintre toate echipele care a progresat. Cu toate acestea, campionii din Serie A au evoluat în finala opt, arătând tipul de tenacitate și hotărâre care i-au adus în finală anul trecut.

Legătura lor împotriva lui Tottenham din ultima rundă a fost un exemplu de cât de dură a fost este să câștigi Liga Campionilor. Cu 2-0 pe teren propriu și în croazieră, Juventus a primit de două ori în a doua jumătate a primei manșe pentru a oferi impuls lui Spurs, care au fost apoi cu 1-0 în retur după 60 de minute. Bang. Două goluri în mai puțin de cinci minute, iar Juve a revenit în frunte și a ținut să-și asigure o victorie celebră.

De obicei, sunt multe de preferat la Juventus din punct de vedere defensiv, deși Spurs și Barcelona au arătat amândoi că au sunt o echipă care poate fi defalcată. Și dacă există un adversar pe care Juventus nu a vrut să-l înfrunte în această etapă a turneului, acesta este Real Madrid, care și-a deblocat backline în finala de anul trecut. Deși vor juca cu această ocazie o egalitate în două etape, nu credem că Juventus îi poate depăși pe campionii în viză.

În această etapă a competiției, vor fi pierderi importante, iar bianconerii vor fi unul dintre ei. Real Madrid este prea bun în această etapă a turneului și nu va pierde în fața italienilor.

Predicția noastră - Ieșire din sferturi de finală

#5 Manchester City - +325|| |717

Manchester City

Speaking of big name casualties... This selection is bound to cause a little bit of controversy. Our first move away from the leading sportsbooks sees English champions-elect Manchester City at fifth on the list despite them being up there with Barcelona as one of the favourites to win the tournament.

City a avut un 2017 incredibil. /18 sezon. Ei au realizat o serie de optsprezece meciuri câștigătoare în Premier League și au fost învinși o singură dată în treizeci de meciuri de ligă. În Liga Campionilor, ei au fost învinși de două ori, deși ambele meciuri au fost în esență lipsite de sens - unul a venit după ce Citizens și-a asigurat deja progresia cu cinci victorii în faza grupelor, în timp ce celălalt a venit după o victorie cu 4-0 în deplasare în Elveția, pe care toți. dar şi-au asigurat locul în optimile de finală.

Deoarece City nu a câștigat niciodată Liga Campionilor și a trecut doar de optimile de finală cu o ocazie anterioară, puțini dintre pistoalele mari precum Bayern, Barcelona și Real Madrid au avut ocazia să se confrunte cu ei, ceea ce în opinia noastră i-ar fi oferit lui City un mic avantaj dacă i-ar fi atras. În schimb, Guardiola se confruntă cu Jurgen Klopp, un manager care îl cunoaște foarte, foarte bine.

Rivalitatea perechii datează din Bundesliga când Guardiola a condus Bayern, iar Klopp a condus Borussia Dortmund. În prezent, Klopp a câștigat mai multe meciuri împotriva lui Guardiola decât orice alt antrenor și a condus Liverpool la singura victorie în ligă împotriva clubului Manchester în 2017/18. Istoria va aduce aceste echipe mai aproape una de cealaltă, iar asta nu poate fi decât o veste proastă pentru City.

Acesta este ușor egalitatea rundei și ar trebui să includă o mulțime de goluri, având în vedere că sunt implicați doi dintre cei mai mari marcatori din competiție. . Deși o singură echipă poate progresa și simțim o celebră victorie Klopp.

Predicția noastră - Ieșire din sferturi de finală

#4 Liverpool - +1200

Liverpool

Liverpool este una dintre cele două echipe rămase în turneu care sunt neînvinse și, cu 28 de goluri, sunt, de asemenea, cea mai puternică forță de atac a ligii. Mohamed Salah, Roberto Firmino și Sadio Mane au fost de neoprit în ultima treime, iar atacul lor va provoca coșmaruri pentru cele mai bune apărări din competiție.

Liverpool cu ​​siguranță nu este cunoscut pentru hotărârea lor defensivă, totuși ei s-au îmbunătățit considerabil de-a lungul sezonului și se laudă cu cel de-al doilea cel mai bun record defensiv din Liga Campionilor, în spatele Barcelonei.

Așa cum am menționat mai sus, Klopp deține avantajul asupra Guardiola în întâlnirile cap la cap și fluxul liber al lui Manchester City stilul este folia perfectă pentru Liverpool, care s-ar lupta să distrugă o echipă mai defensivă (cum s-a văzut în recenta pierdere în fața lui Manchester United). Îi sprijinim pe Roșii pentru a-i depăși pe Citizens în sferturile de finală.

De acolo va fi dificil. Inamicii probabili din finala patru vor fi Madrid, Bayern și Barca și, deși această echipă Liverpool este bună, există un sentiment că această echipă are încă lipsă de experiență la cel mai înalt nivel. Împotriva lui City, Liverpool ar trebui să prospere, deoarece se va simți ca un meci din Premier League, dar împotriva giganților europeni, poate că presiunea se va arăta.

Predicțiile noastre - Semifinaliste

#3 Bayern Munchen - +378

Bayern Munich

Cele mai multe site-uri de pariuri au indicat Munchenul ca o șansă mai mare de a ridica trofeul din acest an decât Real Madrid, deși asta se poate datora doar unei remițe în sferturi de finală care îi vede pe germani înfruntându-se probabil cu Cea mai slabă echipă din optimile de finală, în timp ce campioana apărătoare se înfruntă cu Juventus. Dacă ambele echipe progresează în finala patru așa cum era de așteptat, este posibil să vedeți că pozițiile lor se schimbă și credem că Madrid ar învinge această echipă Bayern.

München a fost în controlul vitezei de croazieră în faza grupelor - singurul lor test a fost împotriva lui PSG și au împărțit acea serie, deși lipsa lor de goluri i-a costat primul loc. Din fericire, ei au remizat pe Besiktas, poate cea mai slabă dintre echipele de top din optimile de finală, și au fost clinici în a-i învinge cu 8-1 la general.

Este greu de citit despre Munchen. Deși, fără îndoială, au talent, ei sunt necontestați în Bundesliga și, în afară de PSG, nu au jucat pe nimeni de remarcat în Liga Campionilor, care urmează să continue când se confruntă cu Sevilla. Nu există nicio îndoială că vor fi încă o dată în semifinale, dar dacă vor învinge sau nu Barcelona sau Madridul este marea întrebare.

Cea mai mare șansă a lor de a ajunge în finală ar veni dacă reușesc. pentru a egala oricare echipă engleză va progresa, deși cu șanse de 2/3 de a înfrunta Barcelona sau Real Madrid, niciunul dintre care credem că nu va învinge, Bayern ocupă locul trei pe lista noastră.

Pronosticul nostru - Semi Finaliști 

#2 Real Madrid - +455

Real Madrid

Madrid merge pentru a treia coroană consecutivă a Ligii Campionilor și a fost o performanță tipică în elita Europei competiție de club. Galacticos au început încet, nereușind să-l învingă pe Tottenham în grupa lor și terminând pe locul doi, și au fost aparent pe frânghii când au remizat pe PSG. Parizienii erau la acea vreme cei mai mari marcatori din competiție, iar Realul nu era în formă. Madridul a fost outsideri într-o egalitate în Liga Campionilor pentru prima dată după mult timp.

Totuși, Madridul a venit la petrecere, așa cum par să facă întotdeauna, și în cele din urmă a reușit o victorie totală de 5-2. peste una dintre cele mai bune părți ale Europei în acest moment. Acum pare aproape inevitabil că vor lupta spre finală.

Credem că i-ar învinge pe toți cei rămași în optimile de finală, cu excepția Barcelonei în acest moment, așa că dacă evită clubul catalan ar putea fi din nou pe drumul spre glorie. În acest moment, totuși, se pare că și Barca ar învinge pe toți cei care vin, ceea ce îl retrogradează pe Real pe locul doi pe lista noastră.

Predicțiile noastre - Finaliști

#1 Barcelona - +247

Barcelona

Barcelona este echipa de învins la turneul din acest an. Afișarea lor de acasă împotriva lui Chelsea a fost departe de a fi perfectă, totuși ei au reușit totuși o victorie cu 3-0 și păreau complet netulburați în spate. De fapt, Marc-Andre ter Stegen a fost un pasager pe tot parcursul turneului, deoarece Barcelona a schimbat doar două goluri în cele opt meciuri ale sale până în prezent.

Când primești atât de puține și îl ai pe Lionel Messi în fruntea atacului. , nu vei pierde multe meciuri. Barcelona s-a bucurat și de lux de a-l „purta” pe Luis Suarez, care acum nu a marcat în peste 900 de minute de fotbal din Liga Campionilor. Dacă uruguayanul poate intra în acțiune, am putea vedea Barcelona rupând cătușele și atinge noi culmi.

Barcelona a fost eliminată la turneul de anul trecut de o echipă italiană (Juventus), deși nu există nicio șansă să sufere. aceeași soartă împotriva AS Roma. Barca este pur și simplu prea puternic în toate fațetele jocului și ar trebui să treacă în semifinale cu relativă ușurință.

Este în această etapă în care lucrurile sunt mai puțin sigure - Barcelona este aproape sigur că i se va alătura Real Madrid. și Bayern Munchen, iar întrebarea este desigur dacă îi pot învinge pentru a ajunge în finală. Suntem siguri că au avantajul pe Real Madrid, pe baza rezultatelor lor din La Liga din acest sezon, în timp ce Bayern va oferi cu siguranță un test. Wildcardul este Manchester City/Liverpool, care ar putea cauza probleme clubului catalan.

Dar în această etapă a competiției și cu mult fotbal de jucat, credem că cea mai puternică echipă rămasă este Barcelona, și i-ar sprijini de aici pentru a câștiga finala, indiferent de cine se întâlnesc pe drum.

Predicțiile noastre - Campioni 

Programul sfertului de finală UCL|| |785

Tuesday, April 3rd @ 2:45pm ET

 • Juventus vs Real Madrid
 • Sevilla vs Bayern Munchen

Miercuri, 4 aprilie @ 2: 45pm ET

 • Liverpool vs Manchester City
 • Barcelona vs AS Roma

Marţi, 10 aprilie, la 2:45 PM ET

 • Manchester City vs. Liverpool
 • AS Roma vs Barcelona

Miercuri, 11 aprilie la 14:45 ET

 • Bayern Munchen vs Sevilla
 • Real Madrid vs Juventus

  Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

  Categorie :Știri despre fotbal

  Mai multe articole...
  Soccer News - 03/05/21
  Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
  The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

  The || |1340European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||1343 to name a few.

  The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

  Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

  Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu unSuper League a fiert când faniiPremier League cluburile Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă în afara stadioanelor aferente. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

  Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este într-adevăr Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

  european league betting

  Știri de fotbal - 21/01/21
  Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
  România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

  Cyle Larin, tânărul de 25 de ani din Brampton, Ontario,preia cu asalt Super Lig turcesc în 2021.|| |1405

  Știri de fotbal - 23/10/20
  Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
  Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

  Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

  Știri despre fotbal - 20/10/20|| |1442
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
  Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

  Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casetele sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.