Luni 17.10.2016 - 19:29 EDT
Vedeți toate site-urile de pariuri sportive

Alegeri în Liga Campionilor: Barcelona vs Manchester City

Champions League Picks: Barcelona vs Manchester City

Următorul meci al echipei meleBarcelona

Toate echipele bune trec prin crize grele. Ceea ce este îngrijorător pentru Man City este că patch-ul lor dur coincide cu niște meciuri destul de mari. Miercuri trebuie să viziteze Camp Nou și să se confrunte cu liderii grupei C Barcelona. Fără victorie acum în 3 jocuri, dacă va pierde la jumătatea săptămânii, Man City va fi cu 5 puncte în spatele bărbaților lui Luis Enrique.

Cote Barcelona vs Man City pe William Hill

Barcelona vs Man City odds on William Hill

După ce Barcelona a avut propriul lor petic dificil. la începutul sezonului, ultimele 2 săptămâni au mers perfect. Nu numai că toți cei care au plecat la serviciul internațional s-au întors pe deplin în formă, dar au ajuns să-l înfășoare pe Lionel Messi în bumbac, astfel încât să poată fi pregătit pentru acest meci.

Predicție Barcelona vs Manchester City

Pep încearcă să construiască Barcelona 2.0 la Man City. Miercurea aceasta se confruntă cu versiunea originală.

PARIAZĂ BARCELONA @-175 LA WILLIAM HILL.Există anumite lucruri pentru care Manchester City nu este construit pentru a le face. Unul dintre ei se apără pentru perioade lungi. Cu toate acestea, aceasta este sarcina cu care se confruntă atunci când se confruntă cu o echipă complet în formă a Barcelonei. Manchester City a arătat tendința de a primi goluri chiar și atunci când adversarii lor au 1/3 din minge. Când s-au întâlnit cu Tottenham în urmă cu două săptămâni, au fost făcuți în bucăți de o echipă care apasă inteligent și trece cu precizie. Cu câteva zile mai devreme, Celtic FC i-a remizat într-un slugfest cu 3-3 în Celtic; același Celtic pe care Barcelona l-a făcut praf cu 7-0.

În loc să se adapteze la diferitele provocări pe care le-au pus Celtic și Tottenham, Pep și-a păstrat tactica aceeași. Poate că aceasta este abordarea corectă acasă, dar nu te poți aștepta să ai majoritatea posesiei împotriva Barcelonei, nu în arena lor. Pur și simplu nu se întâmplă. Are o echipă grozavă care poate deveni ceva unic. Dar Barcelona este deja o entitate unică; o echipă cu un coeficient de inteligență mare în fotbal, însoțită de 3 dintre cei mai buni jucători din lume.

Din punct de vedere istoric, planul pentru a învinge Barcelona este să ai voința de a apăra timp de 90 de minute și să nu te descurajezi chiar dacă nu pot atinge mingea timp de câteva minute la un moment dat. Sună ca Man City?

Chiar dacă Pep i-ar fi schimbat echipa și stilul pentru a apăra pentru majoritatea a meciului, ce dovezi anterioare există care să sugereze că acest lucru ar putea funcționa?

Rezultate / ProgrameBarcelona

Ultima vizită a lui Pep la Camp Nou...

A fost cu Bayern Munchen în semifinala Ligii Campionilor în mai din 2015. După ce i-a ținut departe de tabela de marcaj în primele 75 de minute, Barcelona a uzat linia din spate a lui Bayern și a explodat pentru 3 goluri întârziate. Cel mai nebunesc lucru la acel joc a fost că Pep a decis să marcheze pe cei trei din față ai lui Messi, Suarez și Neymar. Linia din spate a lui Boateng, Benatia și Rafinha a umbrit literalmente MSN pentru cea mai mare parte a primei reprize, până când a devenit clar că acest lucru a fost sinucigaș.

Dar Pep a înțeles disperarea situației chiar dacă a făcut-o. nu am piese pentru a rezolva problema. Este o realitate pe care o va realiza încă o dată peste câteva zile. Echipa lui Bayern Munchen a fost mult mai bine echipată pentru a face față acestei amenințări decât este echipa sa actuală, Man City. În afară de Vincent Kompany, care tocmai s-a întors de la accidentare, nu poți eticheta niciunul dintre fundașii lor de clasă mondială. Oameni precum Aguero, David Silva și Fernandinho au trebuit să se confrunte cu Barcelona în Liga Campionilor și nu au avut niciodată o șansă.

Acum Claudio Bravo poate vedea viața și din partea cealaltă. Singurul as al lui Man City în mânecă ar putea fi faptul că niciun jucător nu va cunoaște tendințele de tragere de la Barcelona mai bine decât fostul lor îngrijitor de plasă. Dar chiar și asta nu pare să fie suficient.

Pentru a fi la zialegeri de fotbal și pariuri live în joc, mă poți urmări pe twitter @ zahir_gilani

Categorie :Știri despre fotbal

Mai multe articole...
Soccer News - 03/05/21
Superliga europeană care se prăbușește: mai există speranță? 
The Collapsing European Super League: Is There Still Hope?

The || |757European Super League (ESL) trebuia să fie clubul separatist al cluburilor de fotbal europene de top, precumManchester United, Real Madrid și Liverpool| ||760 to name a few.

The lista completă a cluburilor din Super League:

  • Engleză - Arsenal, Chelsea, Liverpool, Manchester City , Manchester United, Tottenham.
  • Spaniolă - Atletico Madrid, Barcelona, ​​Real Madrid.
  • Italiană - AC Milan, Inter Milano, Juventus.

Cu toate acestea, planuri s-a stricat chiar a doua zi după ce cluburile prezentate au făcut anunțul, conduse de jucătorul lui Real MadridFlorentino Perez. Perez a fost sfidător în fața unor cluburi mari precum Juventus și Manchester City care au renunțat la școală, organul de conducere FIFA amenință, de asemenea, că va interzice echipele din ligile lor interne.

Mânia și frustrarea față de decizia de a merge mai departe. cu oSuper League a fiert când faniiPremier League cluburilor Arsenal, Chelsea și Tottenham au organizat proteste în masă afară stadioanele relative. Anunțul a provocat un val de proteste în toată Europa, deoareceUEFA a arătat clar că toate cluburile implicate s-ar confrunta cu repercusiuni dacă ar merge înainte și ar concura în Superliga separată.

Dar, ce i-a supărat atât de mult pe fani și este cu adevărat Super League atât de diferită deLiga Campionilor?

european league betting

Știri de fotbal - 21/01/21
Jucătorul român Cyle Larin strălucește în Besiktas 
România Player Cyle Larin Shines in Besiktas

Cyle Larin, tânărul în vârstă de 25 de ani din Brampton, Ontario, estepreia cu asalt Super Lig Turciei în 2021.|| |822

Știri de fotbal - 23/10/20
Sponsori Bet365 4 cluburi din Premier League 
Bet365 Sponsors 4 Premier League Clubs

Bet365 sponsorizează patru cluburi din Premier League: Leicester; Newcastle, West Bromwich și Wolverhampton Wanderers.

Știri despre fotbal - 20/10/20|| |859
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams 
Sportsbooks that Sponsor the 32 Champions League Teams

Liga Campionilor UEFA este cel mai mare turneu din Europa. Cu toți banii și spectatorii pe care turneul îi aduce,casete sportive care sponsorizează cele 32 de echipe ale Ligii Campionilor sunt comune.